Bunu yapmayı hiç ama hiç sevmiyorum..
Şurda hepimizin ortak sevdası MOTOSİKLET ve bunun üerine sıkı dostluklar kurmak için bu çatıda biraraya geldik.
Artık öyle saglam temeller üzerine kurulmuş bir grubuzki hepimizin sevinçleride,üzüntüleride ortak.
Ama bazen kantarın topuzunu kaçıranlar oluyor ve malesefki bu uygulamay gitmek zorunda kalıyoruz..
Enaz 5 kişi tarafından PM ile GAWAT nickli üye için şikayetler aldım..
Özellikle VIP Forumlarındaki mesajlarından ve tavrından şikayetçi olanlar vardı..
Ve bu dogrultuda üyelik hesabını dondurduk..
Hep diyorum.."Evde annenizin,kızkardeşinizin yanında konuşamadıklarınızı burdada konuşmayın"
Çünkü burda gerçekten bir aile havası oluştu..
BELDEN AŞAGI esprileri sizin eşinizin,annenizin yanında yapsalar tepkiniz ne olurdu?Arada hiç fark yok çünkü bu forumları eşlerimiz,annelermiz,kızkardeşlerimizde okuyor..
Siz utanmıyor olabilirsiniz ama ben bu yazılanlardan utanıyorum..
Lütfen herkes yazdıgına dikkat etsin,aksi takdirde UYARI olmaksızın üyelikler iptal edilecektir.
Bu güzel gruba sahip çıkalım..
Bu uygulama için ÜZGÜNÜM ,ama gereken bu. _________________
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 14.05.2007 - 17:25 Mesaj konusu:
bence MD hepimiz için gerçek bir aile çünkü her gün binlerce ziyaretçi ağırlıyor ve belden aşağı konularda yazı yazmak ziyarertçilerin yanında hiç doğru değil.kendi ailenizin arasındaki tavırlarınız ne ise bence burada da onları sergilemek gerekir.Böyle bir topic açıldığından gerçekten bende rahatsızllık duydum ve işin açıkçası biraz da utandım çünkü MD artık o kadar ün salmış ki herkes MD yi en kaliteli,en kültürlü motorsiklet sitesi olarak görüyor,tanıyor.LÜtTFEN yazdıklarımıza dikkat edelim ki bir daha böyle topiclere gerek duyulmasın... _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 14.05.2007 - 17:25 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, abi başlıkta üyelik silinmiştir demişsin içerikde ise dondurulmuş demişsin bunu biraz daha açmak mümkün mü yani silinmiş ( tamemen fişi çekilmiş ) veya dondurulmuş ( bir süre uzaklaştırılmış belirli şartlardan sonra dönüşü mümkün ) ???????
bügün mod arkadaşların biri ile konuşuyorduk msn den. MDGAAT mensubu oldugumuz için bizede sorumluluk düştügünü ve bu konuda birşeyler yapmamızı yoksa banned olgusunun kaçınılmaz oldugunu konuştuk. bu akşam acık net bir cvp alıp toparlanması gerektigi söliyecektim umudum vardı ama bu başlık beni biraz burktu. biraz sivri dilli ve makara bir üye oldugu dogru ama onu bu yönde teşvik eden arkadaşlarda bence biraz suçlu. yazık oldu artık gawat ın olmadıgı bir md de bilemiyorum çok üzüldüm _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
GAWAT nickli üye nin tüm yazıları takibim altındaydı. Gerek MD Genel de Gerek MD Vip deki yazılarından da çok kültürsüz aşağı seviyelerde bi insan olmadığın görüyordum. İlk zamanları efendi ve akıllıca yorum v uslübuyla nick ini ne manalara geldiğini bile unutturmuştu bizlere ama son bir haftadır msn me kayıtlı vip ahalisinin aşağı yukarı hepsinden şikayetini aldım. Bildirim listesinde 10 a yakın şikayeti mevcut. Artık saldırganlaşmaya başlamıştı.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum
bence çözüm değilki bu arkdaş gidip başka bir mail alıp anında tekrar dönebilir ve ruh sağlığı bozuksa sadece sinir bozmak için olur olmadık yazılar yazabilir
ben olsam özelden kendisiyle görüşür ve tavırlarını takip ederdim böylece hem üye kaybı olmazdı hemde o insanın bi yanlışı düzelmiş olurdu (olurmuydu ki yoksa poliyannamıyım )
anlayana eğitim şarttttt...... _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Tarih: 14.05.2007 - 17:47 Mesaj konusu:
yerinde bi karar oldu daha önce bizlerden gelen eleştirileri kabul edip kendi konuşma uslubünü düzeltseydi bugün belki buna gerek kalmazdı ama burda hakikaten siteye yakışır şekilde yorumlarımızı yapabilmemiz için bu gerekliydi çünkü kimse taştan degil herkesin bi prensibi bi siniri bi tahammül noktası var sanal dahi olsa kimse buraya sinir olmak adına gelmiyo kimseninde kimseyi haksız yere rahatsız etmeye hakkı yok.umarım bizlerde kendi adımıza düşeni yaparız. _________________ Mustafa Kemal ATATÜRK
Bence yerinde bir karar Ben o nicki ilk gördüğümde açıkcası bir şaşkınlık yaşadım. 10 yıla yakın zamandır nett ortamlarındayım ve böyle bir nicke böyle bir sitede nasıl izin verildiğine anlam verememiştim Sözkonusu nickli kişinin birkaç yazısını bende görüp rahatsız olanlardanım, şikayet gereği duymadım çünkü insanlara işlerini nasıl yapmaları gerektiği konusunda (bu site icin gecerli) güveniyorum Geç kalınmış ama doğru alınmış bir karar olarak görüyorum
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 523 Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın
Tarih: 14.05.2007 - 18:09 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, gerçekten çok güzel yazmışsın
bi açıklama bu kadar iyi yapılır dedirttin yani
hem kırmadan hem kaba konuşmadan hemde vs vs vs...
seneye hepinizle tanışmak gerçekten benim için büyük bi onur olucak _________________ [img:2646474ae6]http://img62.imageshack.us/img62/9748/imzaasz0.jpg[/img:2646474ae6]
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız