Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GAWAT nickli üyemizin MD üyeliği silinmiştir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GAWAT nickli üyemizin MD üyeliği silinmiştir

GAWAT nickli üyemizin MD üyeliği silinmiştir
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:10    Mesaj konusu: GAWAT nickli üyemizin MD üyeliği silinmiştir Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunu yapmayı hiç ama hiç sevmiyorum..
Şurda hepimizin ortak sevdası MOTOSİKLET ve bunun üerine sıkı dostluklar kurmak için bu çatıda biraraya geldik.
Artık öyle saglam temeller üzerine kurulmuş bir grubuzki hepimizin sevinçleride,üzüntüleride ortak.
Ama bazen kantarın topuzunu kaçıranlar oluyor ve malesefki bu uygulamay gitmek zorunda kalıyoruz..
Enaz 5 kişi tarafından PM ile GAWAT nickli üye için şikayetler aldım..
Özellikle VIP Forumlarındaki mesajlarından ve tavrından şikayetçi olanlar vardı..
Ve bu dogrultuda üyelik hesabını dondurduk..
Hep diyorum.."Evde annenizin,kızkardeşinizin yanında konuşamadıklarınızı burdada konuşmayın"
Çünkü burda gerçekten bir aile havası oluştu..
BELDEN AŞAGI esprileri sizin eşinizin,annenizin yanında yapsalar tepkiniz ne olurdu?Arada hiç fark yok çünkü bu forumları eşlerimiz,annelermiz,kızkardeşlerimizde okuyor..
Siz utanmıyor olabilirsiniz ama ben bu yazılanlardan utanıyorum..
Lütfen herkes yazdıgına dikkat etsin,aksi takdirde UYARI olmaksızın üyelikler iptal edilecektir.
Bu güzel gruba sahip çıkalım..
Bu uygulama için ÜZGÜNÜM ,ama gereken bu.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence MD hepimiz için gerçek bir aile çünkü her gün binlerce ziyaretçi ağırlıyor ve belden aşağı konularda yazı yazmak ziyarertçilerin yanında hiç doğru değil.kendi ailenizin arasındaki tavırlarınız ne ise bence burada da onları sergilemek gerekir.Böyle bir topic açıldığından gerçekten bende rahatsızllık duydum ve işin açıkçası biraz da utandım çünkü MD artık o kadar ün salmış ki herkes MD yi en kaliteli,en kültürlü motorsiklet sitesi olarak görüyor,tanıyor.LÜtTFEN yazdıklarımıza dikkat edelim ki bir daha böyle topiclere gerek duyulmasın...

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, abi başlıkta üyelik silinmiştir demişsin içerikde ise dondurulmuş demişsin bunu biraz daha açmak mümkün mü yani silinmiş ( tamemen fişi çekilmiş ) veya dondurulmuş ( bir süre uzaklaştırılmış belirli şartlardan sonra dönüşü mümkün ) ???????

bügün mod arkadaşların biri ile konuşuyorduk msn den. MDGAAT mensubu oldugumuz için bizede sorumluluk düştügünü ve bu konuda birşeyler yapmamızı yoksa banned olgusunun kaçınılmaz oldugunu konuştuk. bu akşam acık net bir cvp alıp toparlanması gerektigi söliyecektim umudum vardı ama bu başlık beni biraz burktu. biraz sivri dilli ve makara bir üye oldugu dogru ama onu bu yönde teşvik eden arkadaşlarda bence biraz suçlu. yazık oldu artık gawat ın olmadıgı bir md de bilemiyorum çok üzüldüm Üzgünüm
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adı üstünde zaten gawat başka söze ne gerek var
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hak edene hak ettiğini vermek gerekir Bravo
Başa dön
marcopasa Çevrimdışı marcopasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GAWAT nickli üye nin tüm yazıları takibim altındaydı. Gerek MD Genel de Gerek MD Vip deki yazılarından da çok kültürsüz aşağı seviyelerde bi insan olmadığın görüyordum. İlk zamanları efendi ve akıllıca yorum v uslübuyla nick ini ne manalara geldiğini bile unutturmuştu bizlere ama son bir haftadır msn me kayıtlı vip ahalisinin aşağı yukarı hepsinden şikayetini aldım. Bildirim listesinde 10 a yakın şikayeti mevcut. Artık saldırganlaşmaya başlamıştı.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence çözüm değilki bu arkdaş gidip başka bir mail alıp anında tekrar dönebilir ve ruh sağlığı bozuksa sadece sinir bozmak için olur olmadık yazılar yazabilir
ben olsam özelden kendisiyle görüşür ve tavırlarını takip ederdim böylece hem üye kaybı olmazdı hemde o insanın bi yanlışı düzelmiş olurdu (olurmuydu ki yoksa poliyannamıyım Çok gülüyorum )
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir kişi için üzülmeye değmez herkes ne ekersen onu biçer bu arkadaşımız ekeceğini ekmiş biçeçceğini biçmiş konu kapanmıştır
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

omerbop, haklısın Bravo bnde üzüldüm yaw GAWAT ın dondurulmasına Üzgünüm
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlayana eğitim şarttttt...... İyi fikir İyi fikir
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
LuCKyGirL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yerinde bi karar oldu daha önce bizlerden gelen eleştirileri kabul edip kendi konuşma uslubünü düzeltseydi bugün belki buna gerek kalmazdı ama burda hakikaten siteye yakışır şekilde yorumlarımızı yapabilmemiz için bu gerekliydi çünkü kimse taştan degil herkesin bi prensibi bi siniri bi tahammül noktası var sanal dahi olsa kimse buraya sinir olmak adına gelmiyo kimseninde kimseyi haksız yere rahatsız etmeye hakkı yok.umarım bizlerde kendi adımıza düşeni yaparız.
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence yerinde bir karar Bravo Ben o nicki ilk gördüğümde açıkcası bir şaşkınlık yaşadım. 10 yıla yakın zamandır nett ortamlarındayım ve böyle bir nicke böyle bir sitede nasıl izin verildiğine anlam verememiştim Şok oldum Sözkonusu nickli kişinin birkaç yazısını bende görüp rahatsız olanlardanım, şikayet gereği duymadım çünkü insanlara işlerini nasıl yapmaları gerektiği konusunda (bu site icin gecerli) güveniyorum Bravo Geç kalınmış ama doğru alınmış bir karar olarak görüyorum Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla özledim mözledim dedim ama ne dediğini bilmiyorum bilseydim fikirlerim değişirdi galiba çünkü herkes kınamış Beğenmedim Üzgünüm
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 14.05.2007 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, gerçekten çok güzel yazmışsın
bi açıklama bu kadar iyi yapılır dedirttin yani
hem kırmadan hem kaba konuşmadan hemde vs vs vs...

seneye hepinizle tanışmak gerçekten benim için büyük bi onur olucak
Arcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok yerinde bir karar. Gec bile kalındı diyebilirim.
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal