arkadaşlar bir arkadaşım için soruyorum.kendisinin motoru var ve motorlara çok düşkün.yani yanından motor geçerken keşke benimde motorum şuan altımda olsaydı diyor çokta iyi sürüyor.şuan kendisinde chopper türü motor var.bana dedide bu sitede yaz diye acaba arkadaş için ilerde yarışlara katılmasını önerirmisiniz motorcu arkadaşlarım.şartlar nelerdir ben sizden onu istiyorum. _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3733 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 15.05.2007 - 19:07 Mesaj konusu:
motorcu_seyhan_250_arda, caddede ıyı kullanmak pıste cıkıp yarısacagı anlamına gelmez.. benım gorusumce pıst tecrubesı olan bır arkadastan bılgı alması gerek..yarısmayacak dıye bır sey yok ısteyen her motorcu sırf spor olsun dıyede yarıslara gırebılır ama rıskıne degermı orasını bılemem.. _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 593 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 16.05.2007 - 18:51 Mesaj konusu:
ogz_r1, +1 _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Ya boş konular hakkında hiç araştırma yapmadan yeni konular açıyorsun lütfne biraz objektif bak kendine...
honda cbrcup var ona katılabilir.Ama malumunuz ülkemizde motosiklet sporu pahalı bir spor dalı...cbrcup içinde sanırım 6000ytl para gerekli.Bunun yarısı nakit diğer yarısı da kaza anında masrafların giderilmesi için teminat... _________________
arkadaşlar bir arkadaşım için soruyorum.kendisinin motoru var ve motorlara çok düşkün.yani yanından motor geçerken keşke benimde motorum şuan altımda olsaydı diyor çokta iyi sürüyor.şuan kendisinde chopper türü motor var.bana dedide bu sitede yaz diye acaba arkadaş için ilerde yarışlara katılmasını önerirmisiniz motorcu arkadaşlarım.şartlar nelerdir ben sizden onu istiyorum.
ahahah
bu anlattığın kişi sen değilsen dişimi kırarım.
insanlar dalga geçmesin diye mi arkadaşının hikayesiymiş gibi gösterdin olayı kim niye dalga geçsin.. _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız