Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar sadece tecrübeli kullanıcılar cevaplasın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar sadece tecrübeli kullanıcılar cevaplasın

arkadaşlar sadece tecrübeli kullanıcılar cevaplasın
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 18:09    Mesaj konusu: arkadaşlar sadece tecrübeli kullanıcılar cevaplasın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bir arkadaşım için soruyorum.kendisinin motoru var ve motorlara çok düşkün.yani yanından motor geçerken keşke benimde motorum şuan altımda olsaydı diyor çokta iyi sürüyor.şuan kendisinde chopper türü motor var.bana dedide bu sitede yaz diye acaba arkadaş için ilerde yarışlara katılmasını önerirmisiniz motorcu arkadaşlarım.şartlar nelerdir ben sizden onu istiyorum.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 15.05.2007 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda, caddede ıyı kullanmak pıste cıkıp yarısacagı anlamına gelmez.. benım gorusumce pıst tecrubesı olan bır arkadastan bılgı alması gerek..yarısmayacak dıye bır sey yok ısteyen her motorcu sırf spor olsun dıyede yarıslara gırebılır ama rıskıne degermı orasını bılemem.. İyi fikir

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Forza99
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O arkadaşına sahip ol... Bu ruh hali ile bi sakatlak yapacaktır kesin... İstemiyorum
Başa dön
Forza99 Çevrimdışı Forza99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ogz_r1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye de işler para ile döner paran varsa gir pist e at turunu

Başa dön
ogz_r1 Çevrimdışı ogz_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maddi olarakda durumu pek parlak değil tabi
rahooooo_busa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.05.2007 - 18:34    Mesaj konusu: ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tmf nin sayfasında şartlar ve kurallar yazıyor...
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 16.05.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10ur1, +123233494323443 Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 16.05.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ogz_r1, +1 Alkışlıyorum Alkışlıyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tmf nin adresini verirmisiniz o zaman?
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 16.05.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda, biraz araştırma yapmaya ne dersin?

Herşeyi başkalarından beklemeyelim.
Google tmf yada Türkiye motosiklet federasyonu yazsan zaten hemen çıkacak.

www.tmf.org.tr
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ch/bern

MesajTarih: 16.05.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben tecrübeli deyilim ki profesyonelim ozman cevap vermeyim Çok gülüyorum

|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Başa dön
burki_suziXR Çevrimdışı burki_suziXR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 16.05.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya boş konular hakkında hiç araştırma yapmadan yeni konular açıyorsun lütfne biraz objektif bak kendine...
honda cbrcup var ona katılabilir.Ama malumunuz ülkemizde motosiklet sporu pahalı bir spor dalı...cbrcup içinde sanırım 6000ytl para gerekli.Bunun yarısı nakit diğer yarısı da kaza anında masrafların giderilmesi için teminat... Bravo

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.google.com diye bi şey var ne yazarsan karşılığını veriyor
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar haklısınız işte acele etmenin zaraları Beğenmedim
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 17.05.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Re: arkadaşlar sadece tecrübeli kullanıcılar cevaplasın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda demiş ki:
arkadaşlar bir arkadaşım için soruyorum.kendisinin motoru var ve motorlara çok düşkün.yani yanından motor geçerken keşke benimde motorum şuan altımda olsaydı diyor çokta iyi sürüyor.şuan kendisinde chopper türü motor var.bana dedide bu sitede yaz diye acaba arkadaş için ilerde yarışlara katılmasını önerirmisiniz motorcu arkadaşlarım.şartlar nelerdir ben sizden onu istiyorum.

ahahah Çok gülüyorum
bu anlattığın kişi sen değilsen dişimi kırarım.
insanlar dalga geçmesin diye mi arkadaşının hikayesiymiş gibi gösterdin olayı Gülümsüyorum kim niye dalga geçsin..
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal