Tarih: 16.05.2007 - 13:42 Mesaj konusu: Kaskını kız arkadaşına verdi, hayatını kaybetti
[b]Tufan HAMARAT/İZMİR, (DHA)
İZMİR'in Konak İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan yarış motosikletinin takla atması sonucu, sürücü 26 yaşındaki Ramis Paksoy hayatını kaybetti, arkasındaki kız arkadaşı 27 yaşındaki Hatice Karakaya ise ağır yaralandı. Kaza sonrası yapılan incelemede, boynunda kırıklar oluşan Paksoy'un, kaskını, kız arkadaşına verdiği belirlendi. Bu sırada şans eseri yoldan geçerken kazayı görüp duran manken Tuğba Özay, “Keşke biraz daha yavaş ve dikkatli olsalardı'' dedi.
Kaza, saat 23.00 sıralarında Konak İlçesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe Üst Geçiti yakınlarında meydana geldi. Konak yönüne giden Ramis Paksoy yönetimindeki 34 ZD 6388 plakalı yarış motosikleti, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Kazada, motosikletten fırlayarak park halindeki 35 ADL 79 plakalı otomobilin üzerine düşen sürücü Paksoy hayatını kaybederken, arkasında bulunan kız arkadaşı Hatice Karakaya ise beton zemin üzerinde metrelerce sürüklenerek ağır yaralandı. Yaralı Karakaya, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastenesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Tarih: 16.05.2007 - 14:33 Mesaj konusu:
of of of bir motorcunun kaza yaptığını duyunca bir garip oluyorum.Sanki bi arkadaşımı kardeşimi kaybetmiş gibi oluyorum.Ne olur biraz daha dikkat edelim. _________________
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 16.05.2007 - 14:54 Mesaj konusu:
dun gece 22.00 cıvarında md den bır kac arkadasla bırlıkte alsancakta hos sohbetten sonra kucuk yalıda oturan arkadasımın evıne gıttım.yemek yedık tam sıgara yaktım ıbrrahım aradı.senın motorun nerde sen nerdesın?kucukyalıdayım dedım motorumda sahılde.ıkı kılometre gerıde kaz oldu olu var dedı hemen cıkıp olay yerıne gıttım. halıl baskanım oradan gecıyormus hemen durmus.konustuk marınadan konaga dogru ılerlerken goztepe koprusunu gectıkten sonrakı ılk vırajda yatamayıp dusmus ve sagda yolun alt tarafında park halındekı araclara carpmıslar kız arkadasıyla bırlıkte. ramıs paksoy kardesımız vefaat etmıs kız arkadası hastaneye kaldırılmıs 2 saat cenaze otosunun gelmesını bekledık.neyse ramıs kardesım cenaze otosuna bındırıp yolladık..mustafa456 ıle bırlıkte dokuz eylule gıttık ramısın kız arkadası hatıcenın durumu hakkında bılgı almak ıcın..ıcerıyı kalabalık etmememız ıcın 1 kısının gırmesını ıstedıler bende gırdım.hatıce kardesı rontgene goturuyolardı bana yakınısınız herhalde yardım edın dedıler bır anda uzerıme mavı bır onluk gecırıp ıcerıye aldılar.rontgenlerı cekılıyordu hatıce kardesımın acılar ıcınde bagırıyordu.sanırım bacaklarında ve kollarında kırıklar vardı.gozlerını acamıyordu yuzu kan ıcerısınde..rontgenlerı cekıldıkten sonra emar ıcın obur odaya gectık.ben dısarıda beklerken hatıcenın annesı ve babası geldı.onlara endıse edılecek bıseyın olmadıgını sakın olmalarını soleyıp bulundugumuz yerın hastane oldugunu hatırlattım..onlarda anlayısla karsıladı..beklemeye basladık hatıcenın emardan cıkmasını..kapı acıldı sedyeyle hatıce cıktı..annesı ve babası sole bır baktı ve kafalarını emar odasına cevırdı ve bana hanı benım kızım nerde goremıycekmıyız hala dedı..benım salaklıgım yaa bos bulundum ıste hatıce sımdı cıktı dıyerek sedyenın uzerındekı kızı ısaret ettım tanımadım yawrumu dıye bır feryatla kendıme geldım annesı babası tanıyamamıslardı hatıceyı..hemen dısarı cıkardık hatıcenın aılesını..bır anlık dalgınlıkla yapmıstım bu hatayıı..ramısın aılesıne ulasmam gerekıyodu ama bır turlu ulasamıyodum..kaza yerınde kımlıklerının resımlerını cekmıstım aklıma geldı..hemen telefonumdan kımlık resmıne bakıp baba ısmını 118 vererek durumuda anlatarak bır kac tane tel numarası buldum ..ılk aradıgım numarayla konusmam cok acıydı...gece 01.16
ıı geceler_buyrun_emın paksoylamı gorusuyorum_evet_sızın ramıs ısmınde bır oglunuz varmı_evet_pekı 34 plaka bır motoru varmı_evet dogru sole oldumu_sana dıyorum oglum oldumu_hayır bey efendı ben 9 eylul hastanesınden arıyorum oglunuz kucuk bır kaza yaptı sadece bılgı amaclı sıze haber verıyorum lutfen buraya gelın deyıp kapattımm...yuzum ole kotu bır hal aldıkı tarıfı mumkun deıl..o arada ıcerıden bır gorevlı telefonda ramıs paksoy hakkında bıseyler soruyolar lutfen cvplarmısınız dedı telefondakı ramısın asker arkadasıymıs ..kotu haber tez yayılır derler ..bıseyler duydum dogrumu dedı ..ben kaybettık dıye bıldım ve aglamaya basladımm..dısarı cıkıp bır sıgara yaktım uzun uzun ıcıme cekıp mustafa abıye gıttı fılız gıbı bır kısı daha sık..ım motoru dedım.kafamı cevırdıgımde sız oglumu tanıyomusunuz dedı bır adam,yanında esı..sız emın beymısınız dedım..evet dedı.mustafa abı emın beyı aldı bende annesıne sarıldım ve aglamaya basladık...ramısın kardesıde trafık kazasında vefaat etmıs annesı ben ıkıncıye nasıl dayanıcam dıyerek bana sarılmıs aglıyodu ..allahım ne buyuk bır acıdır ne buyuk bır kahrolustur.rabbım hıc kımseye evlat ve kardes acısı yasatmasın.
dun gece sabaha karsı saat 04.00 gıbı hastaneden mustafa abıyle bırlıkte ayrıldık..
ramısı tesadufen benım dukkana gelmıstı ole sohbet esnasında bır kere gormus ve tanımıstım baska hıc bır muhabbetım yoktu...
hatıceyı desen hıc gormemıstım..hıc tanımamıstım..
ama dun gece aılelerını cok ıyı tanıdım ve o cektıklerı buyuk acıya sahıt oldum ve dusundum hakkımız varmıydı bu kadar uzmeye
ramıs kardesımın allah ahırette yar ve yardımcısı olsunn..mekanı cennet komsusu hz.muhammet(s.a.v)olsun..
hatıce kardesıme rabbım yardımcı olsun sıfalar versın...
hepımızın bası sag olsun...
olay yerınde lazım olur dıye kımlıklerının fotograflarını cekmıstım..assagdakı lınklerde gorebılırsınız..
http://img412.imageshack.us/img412/6352/16052007105sa4.jpg http://img412.imageshack.us/img412/5213/16052007106az4.jpg _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız