Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kaskını kız arkadaşına verdi, hayatını kaybetti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kaskını kız arkadaşına verdi, hayatını kaybetti

Kaskını kız arkadaşına verdi, hayatını kaybetti
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.05.2007 - 13:42    Mesaj konusu: Kaskını kız arkadaşına verdi, hayatını kaybetti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[b]Tufan HAMARAT/İZMİR, (DHA)

İZMİR'in Konak İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan yarış motosikletinin takla atması sonucu, sürücü 26 yaşındaki Ramis Paksoy hayatını kaybetti, arkasındaki kız arkadaşı 27 yaşındaki Hatice Karakaya ise ağır yaralandı. Kaza sonrası yapılan incelemede, boynunda kırıklar oluşan Paksoy'un, kaskını, kız arkadaşına verdiği belirlendi. Bu sırada şans eseri yoldan geçerken kazayı görüp duran manken Tuğba Özay, “Keşke biraz daha yavaş ve dikkatli olsalardı'' dedi.
Kaza, saat 23.00 sıralarında Konak İlçesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe Üst Geçiti yakınlarında meydana geldi. Konak yönüne giden Ramis Paksoy yönetimindeki 34 ZD 6388 plakalı yarış motosikleti, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Kazada, motosikletten fırlayarak park halindeki 35 ADL 79 plakalı otomobilin üzerine düşen sürücü Paksoy hayatını kaybederken, arkasında bulunan kız arkadaşı Hatice Karakaya ise beton zemin üzerinde metrelerce sürüklenerek ağır yaralandı. Yaralı Karakaya, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastenesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alıntı (AVCI)

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Road_Maniac
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yst K.ÇEKMECE

MesajTarih: 16.05.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm(( allah rahmet eylesin:(Üzgünüm
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 16.05.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm ailesine ve geride kalan sevdiklerine sabır diliyorum Ağlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın ne dıyelım cokkk uzuldum yazık olmusss Üzgünüm
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaza yapan arkadaşımız ramis Ağlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin İstemiyorum
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Forza99
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşımıza Allah rahmet eylesin..

Gelelim çıkaracağımız derse..

Ben hep şu görüşü savunuyorum.. Katılırsınız, katılmazsınız ama ben yine söyleyeyim..

-- 30 yaşından önce arkadaşlarımız yarış motoru kullanmasınlar..

Bilmiyorum katılır mısınız bu görüşe..

En son Forza99 tarafından 16.05.2007 - 14:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Forza99 Çevrimdışı Forza99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yvz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin
tüm sevenlerninin başı sağolsun
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BOLU/MERKEZ

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

of of of bir motorcunun kaza yaptığını duyunca bir garip oluyorum.Sanki bi arkadaşımı kardeşimi kaybetmiş gibi oluyorum.Ne olur biraz daha dikkat edelim. Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin tüm sevenlerine sabır versin.
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşımıza allah rahmet etsin ailesine sabırlar nasip etsin.

allahım bu yaz ne oldu böle ...ölen ölene patlayan patlayana .duyduğum en çok kaza haberi bu sene İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum .

allah tüm motorsiklet kullanıcılarını esirgesin korusun.AMİNN

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzüldüm Ağlıyorum Allah Rahmet eylesin
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu,
Alıntı:

ALLAH tüm motorsiklet kullanıcılarını esirgesin korusun.AMİNN

amin valla abi ne oluyor bu sene yav korkmaya başladım ALLAH rahmet eylesin Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dun gece 22.00 cıvarında md den bır kac arkadasla bırlıkte alsancakta hos sohbetten sonra kucuk yalıda oturan arkadasımın evıne gıttım.yemek yedık tam sıgara yaktım ıbrrahım aradı.senın motorun nerde sen nerdesın?kucukyalıdayım dedım motorumda sahılde.ıkı kılometre gerıde kaz oldu olu var dedı Şok oldum hemen cıkıp olay yerıne gıttım. halıl baskanım oradan gecıyormus hemen durmus.konustuk marınadan konaga dogru ılerlerken goztepe koprusunu gectıkten sonrakı ılk vırajda yatamayıp dusmus ve sagda yolun alt tarafında park halındekı araclara carpmıslar kız arkadasıyla bırlıkte. ramıs paksoy kardesımız vefaat etmıs kız arkadası hastaneye kaldırılmıs Üzgünüm 2 saat cenaze otosunun gelmesını bekledık.neyse ramıs kardesım cenaze otosuna bındırıp yolladık..mustafa456 ıle bırlıkte dokuz eylule gıttık ramısın kız arkadası hatıcenın durumu hakkında bılgı almak ıcın..ıcerıyı kalabalık etmememız ıcın 1 kısının gırmesını ıstedıler bende gırdım.hatıce kardesı rontgene goturuyolardı bana yakınısınız herhalde yardım edın dedıler bır anda uzerıme mavı bır onluk gecırıp ıcerıye aldılar.rontgenlerı cekılıyordu hatıce kardesımın acılar ıcınde bagırıyordu.sanırım bacaklarında ve kollarında kırıklar vardı.gozlerını acamıyordu yuzu kan ıcerısınde..rontgenlerı cekıldıkten sonra emar ıcın obur odaya gectık.ben dısarıda beklerken hatıcenın annesı ve babası geldı.onlara endıse edılecek bıseyın olmadıgını sakın olmalarını soleyıp bulundugumuz yerın hastane oldugunu hatırlattım..onlarda anlayısla karsıladı..beklemeye basladık hatıcenın emardan cıkmasını..kapı acıldı sedyeyle hatıce cıktı..annesı ve babası sole bır baktı ve kafalarını emar odasına cevırdı ve bana hanı benım kızım nerde goremıycekmıyız hala dedı..benım salaklıgım yaa bos bulundum ıste hatıce sımdı cıktı dıyerek sedyenın uzerındekı kızı ısaret ettım Üzgünüm tanımadım yawrumu dıye bır feryatla kendıme geldım annesı babası tanıyamamıslardı hatıceyı..hemen dısarı cıkardık hatıcenın aılesını..bır anlık dalgınlıkla yapmıstım bu hatayıı..ramısın aılesıne ulasmam gerekıyodu ama bır turlu ulasamıyodum..kaza yerınde kımlıklerının resımlerını cekmıstım aklıma geldı..hemen telefonumdan kımlık resmıne bakıp baba ısmını 118 vererek durumuda anlatarak bır kac tane tel numarası buldum ..ılk aradıgım numarayla konusmam cok acıydı...gece 01.16
ıı geceler_buyrun_emın paksoylamı gorusuyorum_evet_sızın ramıs ısmınde bır oglunuz varmı_evet_pekı 34 plaka bır motoru varmı_evet dogru sole oldumu_sana dıyorum oglum oldumu_hayır bey efendı ben 9 eylul hastanesınden arıyorum oglunuz kucuk bır kaza yaptı sadece bılgı amaclı sıze haber verıyorum lutfen buraya gelın deyıp kapattımm...yuzum ole kotu bır hal aldıkı tarıfı mumkun deıl..o arada ıcerıden bır gorevlı telefonda ramıs paksoy hakkında bıseyler soruyolar lutfen cvplarmısınız dedı telefondakı ramısın asker arkadasıymıs ..kotu haber tez yayılır derler ..bıseyler duydum dogrumu dedı ..ben kaybettık dıye bıldım ve aglamaya basladımm..dısarı cıkıp bır sıgara yaktım uzun uzun ıcıme cekıp mustafa abıye gıttı fılız gıbı bır kısı daha sık..ım motoru dedım.kafamı cevırdıgımde sız oglumu tanıyomusunuz dedı bır adam,yanında esı..sız emın beymısınız dedım..evet dedı.mustafa abı emın beyı aldı bende annesıne sarıldım ve aglamaya basladık...ramısın kardesıde trafık kazasında vefaat etmıs annesı ben ıkıncıye nasıl dayanıcam dıyerek bana sarılmıs aglıyodu ..allahım ne buyuk bır acıdır ne buyuk bır kahrolustur.rabbım hıc kımseye evlat ve kardes acısı yasatmasın.
dun gece sabaha karsı saat 04.00 gıbı hastaneden mustafa abıyle bırlıkte ayrıldık..
ramısı tesadufen benım dukkana gelmıstı ole sohbet esnasında bır kere gormus ve tanımıstım baska hıc bır muhabbetım yoktu...
hatıceyı desen hıc gormemıstım..hıc tanımamıstım..
ama dun gece aılelerını cok ıyı tanıdım ve o cektıklerı buyuk acıya sahıt oldum ve dusundum hakkımız varmıydı bu kadar uzmeye İyi fikir
ramıs kardesımın allah ahırette yar ve yardımcısı olsunn..mekanı cennet komsusu hz.muhammet(s.a.v)olsun..
hatıce kardesıme rabbım yardımcı olsun sıfalar versın...
hepımızın bası sag olsun...
olay yerınde lazım olur dıye kımlıklerının fotograflarını cekmıstım..assagdakı lınklerde gorebılırsınız..
http://img412.imageshack.us/img412/6352/16052007105sa4.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/5213/16052007106az4.jpg

onurkaraca19@hotmail.com

En son OnurKaraca tarafından 16.05.2007 - 16:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mice_of_autobahn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: autobahn

MesajTarih: 16.05.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya şimi anladım..başımız sağolsun..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal