Honda bayinden aldığım O km. anahtar teslim fiyatlarıdır.Sizlerle paylaşmak istedim. _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Tarih: 16.05.2007 - 15:03 Mesaj konusu:
2006 modellerde 2.el bazında pek düşüş yaşanmadı ama artık sıfırı 21.900 ytl olduğuna göre acil satmak isteyenler geri adım atacaklardır. _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
yarım saat once demgah ın 06 rr ını kullandım,hakıkaten honda yapmış.her vıteste tork var,makına delı otesı gıdıyor.çok alakasız bır yerde şak dıye 288e cıktım.bozuk zemınlı vırajlara hayvan gıbı gırdım,mılım sapmıyor dagılmıyor.frenlerı zaten mukemmel otesi,şak diye çakılıyor.
zaten begenıyordum ama aşık oldum bu aksam _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
ikinci el piyasasını öldürmeyelim... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
yarım saat once demgah ın 06 rr ını kullandım,hakıkaten honda yapmış.her vıteste tork var,makına delı otesı gıdıyor.çok alakasız bır yerde şak dıye 288e cıktım.bozuk zemınlı vırajlara hayvan gıbı gırdım,mılım sapmıyor dagılmıyor.frenlerı zaten mukemmel otesi,şak diye çakılıyor.
zaten begenıyordum ama aşık oldum bu aksam
yanlız demgah baya bi bakımda yapmıştı motora, Kn filtre felan var arrow var daha ne olsun _________________ [SIGPIC]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/SIGPIC]
conan81, yamahayı denemelisin.... yok yaa deneme sakın yoksa hemen alırsın _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
benim aldığım 600 rr dan sana ne bu bir... para benim kardeş...
ikincisi hangi bayiden aldın bu fiyatı ??? _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 16.05.2007 - 21:22 Mesaj konusu:
benim yakınımda honda bayii yok. 2007 yamaha yzf r6 yı sordum bir hafta önce 26.000 ytl. ??? _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız