Yaklaşık 6 aydır Suzuki GS500 kullanıyorum... Bu benim ilk makine m... Şahsıma ait... Daha önce farklı motorları 10 dk. falan kullanmışlığım var... Tabi insan başkasının motorunun limitlerini zorlamaz... 600lük bir makine düşünüyorum...
Sizce ne alayım... Gaza gelen biriyim... Makine nin sonunu görmek için herşeyi yapan biriyim...Tehlikeye sokmamalı beni... Gerçi tehlike insanın kendisinde ama olsun...[ _________________ *Arda Büyükyüksel* *0 Rh(+)*
ben derim ki r6 ya da zx6 r,şimdiden hayırlı olsun
CapRlcE,
Alıntı:
Kesinlikle suziki almada..
HEYYYY :md: ne dediğinizi farkındamısınız siz
arkadaş
Alıntı:
Gaza gelen biriyim... Makine nin sonunu görmek için herşeyi yapan biriyim...
diyor.
onun kafasındaki yanlışları ona göstermeniz gerekirken, onu frenleyip yaptığının yanlışlığını ona öğretmeniz gerekirken onu ATEŞLEMENİZE anlam veremiyorum
bence sizde bir düşünün eğer o kafasındakileri gerçekleştirirse ve sonucu hüzünle biterse ( ki Allah korusun ) vicdanınız sızlamıyacakmı
birde şöyle düşünün o sizin ÖZ KARDEŞİNİZSE ne hissedeceksiniz :!:
bas bas sonuna kadar 7. vitesi yokmu diye mi soracaksınız
insan sevdiğini kardeşini kaybetmek istermi
bu sitede bulunan üyelerin amaçları bilgi paylaşımı eğitim yaşananlardan ders verme ders alma :!:
söylediklerinize dikkat edin ve bir kere daha düşünün
not: onu ve sizi tanımıyorum. ama benimle aynı sitede olmanız demek kardeşim olduğunuzu gösterir ve
BEN SİZLERİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM _________________ MAKYNANIZDAN HIZLI 4 TEKER YOK! GAZA GELMEYYN.
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 19.12.2004 - 11:33 Mesaj konusu:
NeiTH, 600 cc hakkında 600 tane topic açıldı. Yukarıda ki arama tuşundan baksaydın topici açmazdın bence ;-) . Bu topiclerde büyük markaların eksisi artısı yazıldı. 600cc ye geçmeden önce neler dikkat edilmesi gerekti yazıldı. Aklına takılan herşeyi o topiclerde bulursun. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Tarih: 19.12.2004 - 12:45 Mesaj konusu:
CapRlcE demiş ki:
suzuki 600 cc karışmaz pek,malum haya ile ortalığı süpürür bırakır
ADALI demiş ki:
hayabusa1300,
Alıntı:
ben derim ki r6 ya da zx6 r,şimdiden hayırlı olsun
CapRlcE,
Alıntı:
HEYYYY :md: ne dediğinizi farkındamısınız siz
arkadaş
Alıntı:
Gaza gelen biriyim... Makine nin sonunu görmek için herşeyi yapan biriyim...
diyor.
onun kafasındaki yanlışları ona göstermeniz gerekirken, onu frenleyip yaptığının yanlışlığını ona öğretmeniz gerekirken onu ATEŞLEMENİZE anlam veremiyorum
bence sizde bir düşünün eğer o kafasındakileri gerçekleştirirse ve sonucu hüzünle biterse ( ki Allah korusun ) vicdanınız sızlamıyacakmı
birde şöyle düşünün o sizin ÖZ KARDEŞİNİZSE ne hissedeceksiniz :!:
bas bas sonuna kadar 7. vitesi yokmu diye mi soracaksınız
insan sevdiğini kardeşini kaybetmek istermi
bu sitede bulunan üyelerin amaçları bilgi paylaşımı eğitim yaşananlardan ders verme ders alma :!:
söylediklerinize dikkat edin ve bir kere daha düşünün
not: onu ve sizi tanımıyorum. ama benimle aynı sitede olmanız demek kardeşim olduğunuzu gösterir ve
BEN SİZLERİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM
kafaya koymuş benim gibi.elinde sonunda alacak,bilinçli ki bu günlere gelmiş adalı,yoksa onun 7. 8. vitesi görüp görmemesi ne işime yarar,niye gaza getireyim adamı zaten gaz
-------------------------------------------------------------------------------------
Ardarda yazılan mesajlar tarafımdan birleştirildi. Lütfen Eklemek istediklerimizi EDİTtuşundan yapalım.zxrOsman _________________ kral çar?y
Tarih: 19.12.2004 - 12:51 Mesaj konusu:
NeiTH,
Alıntı:
Rosman ama makina lar yenilendi
yeni makinalar içinde enine boyuna yazıldı çizildi, neyse takma birtanede sen açmış ol ;-) . Honda 600F fazla hırçın olmayan ama çok güzel bir görünümü ve performancı olan makina. Tavsiye ederim ama yinede 600 racing bir motor olduğunu unutma!yine çok çabuk yüksek hızları ulaşırsın bu motorla!. Herzaman için dikkatli olmak lazım. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
ADALI,
Her koyun kendi bacağından asılır ya da her seçim bir vaz geçimdir. Bu arkadaşımızın fikir yoksunu ya da akılsız bir insan olduğunu zannetmiyorum. muhakkak kendisi de düşünüp yorum yapıp kararlar verebilecek bir insandır. Ki zaten buraya gelip bu soruyu yazabilmesi bile onun böyle bir yeteneğinin olduğunun bir göstergesidir.
Kendisinin neyin yanlış neyin doğru olduğunu ayırd edebileceğini düşünüyorum.
Kendisi fikir sormuş, biz de fikrimizi söyledik.
Race motor alıp da 40-60 yapacak değil zaten. Kullanılabilecek alanları biliyordur ve oralarda sınırları zorlamaktan bahsediyordur herhalde.
Ayrıca bizi kardeşin gibi gördüğün için sağol. Ben kendi adıma söyleyeyim ben de burdaki insaları ayırd etmeksizin seviyorum ve kardeşim gibi görüyorum ve hayatımda ilk defa böyle bir siteye üye olup fikirlerimi bu kadar açıkça söylüyorum ve kendimi rahat hissediyorum. Ben de kimsenin kötülüğünü istemem. Al öl diyecek değilim. Lütfen herşeye muhalefet olmayalım ve biraz ortama ayak uydurmaya çalışalım. Herkes neyin ne olduğunun zaten farkında. Bunu yazman bile bence dolaylı olarak benim kararlarıma yapılan bi saygısızlık. _________________ If I CouLd fLy LikE A KinG oF tHe skY...
Lütfen herşeye muhalefet olmayalım ve biraz ortama ayak uydurmaya çalışalım. Herkes neyin ne olduğunun zaten farkında. Bunu yazman bile bence dolaylı olarak benim kararlarıma yapılan bi saygısızlık.
senin söylediklerine saygısızlık yaptığımı sanmıyorum sadece söylenenlerin birazdaha olumlu yönde olması gerektiğini söylemeye çalışıyorum.
ayrıca topıc i konusu dışına taşırmayalım bence.
bizim bu konuyu tartışmamızdan kimseye bir fayda gelmeyecek. _________________ MAKYNANIZDAN HIZLI 4 TEKER YOK! GAZA GELMEYYN.
Tarih: 19.12.2004 - 15:58 Mesaj konusu:
Alıntı:
ayrıca topıc i konusu dışına taşırmayalım bence.
Bencede yapmayın . Ne zaman hangi 600cc diye topic açılsa ortalık
savaş alanına dönüşüyor. Konuya devam... _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız