Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Beyler 600lük alacağım... YARDIM!..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Beyler 600lük alacağım... YARDIM!..

Beyler 600lük alacağım... YARDIM!..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 19.12.2004 - 10:07    Mesaj konusu: Beyler 600lük alacağım... YARDIM!.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaklaşık 6 aydır Suzuki GS500 kullanıyorum... Bu benim ilk makine m... Şahsıma ait... Daha önce farklı motorları 10 dk. falan kullanmışlığım var... Tabi insan başkasının motorunun limitlerini zorlamaz... 600lük bir makine düşünüyorum...
Sizce ne alayım... Gaza gelen biriyim... Makine nin sonunu görmek için herşeyi yapan biriyim...Tehlikeye sokmamalı beni... Gerçi tehlike insanın kendisinde ama olsun...[
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa1300
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.12.2004 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben derim ki r6 ya da zx6 r,şimdiden hayırlı olsun
CapRlcE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 19.12.2004 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle suzuki almada..

En son CapRlcE tarafından 19.12.2004 - 12:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
CapRlcE Çevrimdışı CapRlcE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ADALI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 19.12.2004 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa1300,
Alıntı:

CapRlcE,
Alıntı:

Kesinlikle suziki almada..

HEYYYY :md: ne dediğinizi farkındamısınız siz Öfkeliyim
arkadaş
Alıntı:

Gaza gelen biriyim... Makine nin sonunu görmek için herşeyi yapan biriyim...
diyor.

onun kafasındaki yanlışları ona göstermeniz gerekirken, onu frenleyip yaptığının yanlışlığını ona öğretmeniz gerekirken onu ATEŞLEMENİZE anlam veremiyorum

bence sizde bir düşünün eğer o kafasındakileri gerçekleştirirse ve sonucu hüzünle biterse ( ki Allah korusun ) vicdanınız sızlamıyacakmı Öfkeliyim

birde şöyle düşünün o sizin ÖZ KARDEŞİNİZSE ne hissedeceksiniz :!:
bas bas sonuna kadar 7. vitesi yokmu diye mi soracaksınız ?

insan sevdiğini kardeşini kaybetmek istermi ?

bu sitede bulunan üyelerin amaçları bilgi paylaşımı eğitim yaşananlardan ders verme ders alma :!:

söylediklerinize dikkat edin ve bir kere daha düşünün

not: onu ve sizi tanımıyorum. ama benimle aynı sitede olmanız demek kardeşim olduğunuzu gösterir ve
BEN SİZLERİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM Üzgünüm Dil çıkarıyorum
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 19.12.2004 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NeiTH, 600 cc hakkında 600 tane topic açıldı. Yukarıda ki arama tuşundan baksaydın topici açmazdın bence ;-) . Bu topiclerde büyük markaların eksisi artısı yazıldı. 600cc ye geçmeden önce neler dikkat edilmesi gerekti yazıldı. Aklına takılan herşeyi o topiclerde bulursun.
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 19.12.2004 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rosman ama makina lar yenilendi... Herşey yeni... Güçleri yeni... Tipleri yeni... Bende o yüzden yeniden açtım...

Gaza gelmemden korktuğumdan dolayı CBR600F düşüdüm...
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600F al. Iyi motor. Gaza geliyorsan GS500'le de patlardin demek ki akil var.
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa1300
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.12.2004 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CapRlcE demiş ki:

suzuki 600 cc karışmaz pek,malum haya ile ortalığı süpürür bırakır

ADALI demiş ki:
hayabusa1300,
Alıntı:

CapRlcE,
Alıntı:

HEYYYY :md: ne dediğinizi farkındamısınız siz Öfkeliyim
arkadaş
Alıntı:

Gaza gelen biriyim... Makine nin sonunu görmek için herşeyi yapan biriyim...
diyor.

onun kafasındaki yanlışları ona göstermeniz gerekirken, onu frenleyip yaptığının yanlışlığını ona öğretmeniz gerekirken onu ATEŞLEMENİZE anlam veremiyorum

bence sizde bir düşünün eğer o kafasındakileri gerçekleştirirse ve sonucu hüzünle biterse ( ki Allah korusun ) vicdanınız sızlamıyacakmı Öfkeliyim

birde şöyle düşünün o sizin ÖZ KARDEŞİNİZSE ne hissedeceksiniz :!:
bas bas sonuna kadar 7. vitesi yokmu diye mi soracaksınız ?

insan sevdiğini kardeşini kaybetmek istermi ?

bu sitede bulunan üyelerin amaçları bilgi paylaşımı eğitim yaşananlardan ders verme ders alma :!:

söylediklerinize dikkat edin ve bir kere daha düşünün

not: onu ve sizi tanımıyorum. ama benimle aynı sitede olmanız demek kardeşim olduğunuzu gösterir ve
BEN SİZLERİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM Üzgünüm Dil çıkarıyorum

kafaya koymuş benim gibi.elinde sonunda alacak,bilinçli ki bu günlere gelmiş adalı,yoksa onun 7. 8. vitesi görüp görmemesi ne işime yarar,niye gaza getireyim adamı zaten gaz

-------------------------------------------------------------------------------------
Ardarda yazılan mesajlar tarafımdan birleştirildi. Lütfen Eklemek istediklerimizi
EDİT tuşundan yapalım.zxrOsman
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NeiTH,
Alıntı:

Rosman ama makina lar yenilendi

yeni makinalar içinde enine boyuna yazıldı çizildi, neyse takma birtanede sen açmış ol ;-) . Honda 600F fazla hırçın olmayan ama çok güzel bir görünümü ve performancı olan makina. Tavsiye ederim Dil çıkarıyorum ama yinede 600 racing bir motor olduğunu unutma!yine çok çabuk yüksek hızları ulaşırsın bu motorla!. Herzaman için dikkatli olmak lazım.
CapRlcE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADALI,
Her koyun kendi bacağından asılır ya da her seçim bir vaz geçimdir. Bu arkadaşımızın fikir yoksunu ya da akılsız bir insan olduğunu zannetmiyorum. muhakkak kendisi de düşünüp yorum yapıp kararlar verebilecek bir insandır. Ki zaten buraya gelip bu soruyu yazabilmesi bile onun böyle bir yeteneğinin olduğunun bir göstergesidir.
Kendisinin neyin yanlış neyin doğru olduğunu ayırd edebileceğini düşünüyorum.
Kendisi fikir sormuş, biz de fikrimizi söyledik.
Race motor alıp da 40-60 yapacak değil zaten. Kullanılabilecek alanları biliyordur ve oralarda sınırları zorlamaktan bahsediyordur herhalde.
Ayrıca bizi kardeşin gibi gördüğün için sağol. Ben kendi adıma söyleyeyim ben de burdaki insaları ayırd etmeksizin seviyorum ve kardeşim gibi görüyorum ve hayatımda ilk defa böyle bir siteye üye olup fikirlerimi bu kadar açıkça söylüyorum ve kendimi rahat hissediyorum. Ben de kimsenin kötülüğünü istemem. Al öl diyecek değilim. Lütfen herşeye muhalefet olmayalım ve biraz ortama ayak uydurmaya çalışalım. Herkes neyin ne olduğunun zaten farkında. Bunu yazman bile bence dolaylı olarak benim kararlarıma yapılan bi saygısızlık.
alper44
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Malatya

MesajTarih: 19.12.2004 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum sana tavsiyem aşağıda verdiğim link e bak sana tüm cevapları verecektir. bunu gibi sadece kawasaki için tekbaşına bir link de var
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4713
ADALI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Lütfen herşeye muhalefet olmayalım ve biraz ortama ayak uydurmaya çalışalım. Herkes neyin ne olduğunun zaten farkında. Bunu yazman bile bence dolaylı olarak benim kararlarıma yapılan bi saygısızlık.

senin söylediklerine saygısızlık yaptığımı sanmıyorum sadece söylenenlerin birazdaha olumlu yönde olması gerektiğini söylemeye çalışıyorum.
ayrıca topıc i konusu dışına taşırmayalım bence.
bizim bu konuyu tartışmamızdan kimseye bir fayda gelmeyecek.
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bencede yapmayın Çok gülüyorum. Ne zaman hangi 600cc diye topic açılsa ortalık
savaş alanına dönüşüyor. Konuya devam...
CapRlcE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADALI,
Alıntı:

bu konuda sana gerçekten katılıyorum. çünkü bende zaten bunu demeye çalışıyorum! :!:
ADALI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CapRlcE, o.k. arkadaşım Dil çıkarıyorum görüşmek üzere. Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal