Arkadaşlar merhaba,iki senedir 400 lük maxi scooter kullanıyorum,yol tecrübesi kazanabilmek için bu motoru almıştım ama artık yükseltmenin zamanın geldiğini düşünüyorum.İki motor arasında kaldım GSR 600 ve CBF 600S Gönlüm GSR dan yana ama aklıma takılanlar var.
1:GSR daha hırçın bir makina gibi duruyor 20.000 km yol tecrübem var ama adapte olmakta zorluk çekermiyim
2:Artçımın rahat olması benim için çok önemli çünkü devamlı eşimle yolculuk yapıyorum,bu rahatlık hangisinde daha iyidir
3:Yamaha kullanıcısı olarak ilk başta Fazer düşünmüştüm ama kullanan arkadaşlar arka fren probleminden bahsederek vazgeçirdiler,etrafımda hiç bu iki motordanda kullanan arkadaşım yok aynı problem bu makinalarda da var mıdır
Zaman ayırıp okuduğunuz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
Tarih: 17.05.2007 - 12:33 Mesaj konusu:
experienced, tavsiyen için teşekkürler,böyle ufak ayrıntılar bile seçim yapmada çok etkili,kullanan arkadaşlardan da yorumlar geldikçe daha aydınlatıcı olacaktır.
bende gsr 600 war 150 160 km ye kadar hıc problem cıkmadan gıdebılıosun ondan sonrakı huzlarda dogal olarak tabıkı ruzgara maruz kalıosun ama bunada bı cozum war 200awro karsılıgında cok yakısıklı bı oncam taktırabılırsın ıstersen buda cok faydalı oluo kullanım bakımından cok rahat artcı ıcınde bıcılmıs kaftan uzun yollarda hıc bı orgunluk bel agrısı gıbı bı problem yasamıosun
hem gorunum hem maddı acıdan hondadan cok cok ustun bı makına
aralarındakı tek fark bence performans acısından 2beygır ben cok memnunum emınım alırsan eger sende memnun kalırsın egerbıde yosımura agzost taktırırsan cok fena bence gsr
Tarih: 17.05.2007 - 13:46 Mesaj konusu:
Karar vermek gerçekten zor,keşke firmalarda kiralama şansı olsa kullanıp karar vermek çok daha sağlıklı olurdu _________________ Yamaha Majesty 400 (2005)
Keşke İst. da fuara gelebilseydin gsr ı fuarda kısa bir alanda test edebilirdin. Ben fanatik hondacıyım ama gsr çok şık ve hırçın bir makina bana göre. Fazer o kadar korkunç da değil. Bu makinaların hepsi hoş, bence hepsinin hakkından kısa zamanda gelebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. _________________ Siyah NX4
Hayat onunla daha guzel
Tarih: 17.05.2007 - 14:19 Mesaj konusu:
Yüksek hızlarda motor kullanacak bir karakterim yok zaten,husocan, GSR kullanan bir arkadaş olarak 140-160 a kadar problemsiz kullanabilirsin diyor,benim şu anda kullandığım Majesty den fark olarak tek istediğim biraz güç,gaz kolunun isteğime tepki vermesi hız değil yani.Daha iyi bir yol tutuş ve güç istiyorum sadece gönlüm GSR dan yana,bir hafta içinde karar vereceğim bakalım hayırlısı. _________________ Yamaha Majesty 400 (2005)
su an 600rr kullaniorum bundan once baya 600f kullandim gercekten rahat bi makine ama sinifinda rahat.... gsr 600 e gelince okuldan bir arkadasimda var onuda baya kullandim ve soyleyebilirm ki esinle binmek icin kesinlikle cok daha iyi bir makine burda hondayi asalamiyorum ama gsr daha cok cadde icin yapilmis hem surucu hem arti icin oturus pozisyonlari cok daha rahat ( karsilastirilamiycak kadar hemde) arkadasimin motorunda on cam oldugu icin ruzgardan etkilenmedim buarada camida orjinal sanmistim okadar sik duruyor. motorun seside uzun yol yapmak icin daha rahat gibi geldi bana. cbr 600f arada kalmis bi makine sakin bi racing diyebilirim gsr ise caddeler icin tasarlanmis kucuk, uysal bi enduro olarak degerlendirilebilir bu arada gsr in tork u cidden muthis. bu degerlendirmeden sonra sizin icin gsr in daha iyi olucagini tahmin ediyorum.
Not: bu hafta baska bi arkadsaimada gsr baktik ankarada yeni acilan korlasta kampanya fiyati varmis 17 kusurden 15 e birakiyolar....
umarim kendin icin uygun olan zevkle binebiliceign bi makine olur...
bence suzi.hem güzel görünüyo hem makine saglam ve güçlü hemde suziki başka makineye benzemez bence.rüzgar tabiki olacak race kadar kesmez ama bı camla sorun hallolur sanırım.rahatlık olarak tek parca selelerde bı sorun olacagını sanmıyorum.
kardeşim GSR kullanıyor,arada bir alıyorum onun motorunu inanılmaz zevkli-inanılmaz keyifli istenildiğinde son derece hırçın olabilen ve bnm GSXR'ı 180'e kadar bir burun önüne geçebilcek kadar güçlü bir makine... (Bni şu ana kadar GSXR'ımla diil 180'e, 240'a kadar geçen olmadı)
Devil egzozuda cabası inletior ortalığı
şu anliste 17,750 ama 15'e veriyoruz bizde.. tükanda GSR kalmadı _________________
yaw kardeş honda takıl sen bırak suzukiyi ama her marka kendisine göre güzeldir _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
Tarih: 17.05.2007 - 16:26 Mesaj konusu:
Arkadaşlar yorum yapan herkese çok teşekkür ederim,kararım netleşti GSR ağır basıyor,doğru tercih verdiğimi düşünüyorum,tavsiyeleriniz doğrultusunda benim isteklerime hatta fazlasıyla (kullanılmayıp boşta kalacal özellikleriyle bile) cevap verebilecek bir makina.
Hepinize teşekkür eder,kazasız,zevkli,sevdiklerinizle sürüşler dilerim (şair gibi yazdım valla:) _________________ Yamaha Majesty 400 (2005)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız