Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - suzuki gsr 600 mü-honda cbf 600s mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

suzuki gsr 600 mü-honda cbf 600s mi?

suzuki gsr 600 mü-honda cbf 600s mi?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
herkucuk
Üye
Üye

Nereden: manisa-turgutlu

MesajTarih: 17.05.2007 - 11:10    Mesaj konusu: suzuki gsr 600 mü-honda cbf 600s mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba,iki senedir 400 lük maxi scooter kullanıyorum,yol tecrübesi kazanabilmek için bu motoru almıştım ama artık yükseltmenin zamanın geldiğini düşünüyorum.İki motor arasında kaldım GSR 600 ve CBF 600S ? Gönlüm GSR dan yana ama aklıma takılanlar var.

1:GSR daha hırçın bir makina gibi duruyor 20.000 km yol tecrübem var ama adapte olmakta zorluk çekermiyim ?

2:Artçımın rahat olması benim için çok önemli çünkü devamlı eşimle yolculuk yapıyorum,bu rahatlık hangisinde daha iyidir ?

3:Yamaha kullanıcısı olarak ilk başta Fazer düşünmüştüm ama kullanan arkadaşlar arka fren probleminden bahsederek vazgeçirdiler,etrafımda hiç bu iki motordanda kullanan arkadaşım yok aynı problem bu makinalarda da var mıdır ?

Zaman ayırıp okuduğunuz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
Başa dön
herkucuk Çevrimdışı herkucuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
herkucuk
Üye
Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

experienced, tavsiyen için teşekkürler,böyle ufak ayrıntılar bile seçim yapmada çok etkili,kullanan arkadaşlardan da yorumlar geldikçe daha aydınlatıcı olacaktır.
Başa dön
husocan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gsr 600 war 150 160 km ye kadar hıc problem cıkmadan gıdebılıosun ondan sonrakı huzlarda dogal olarak tabıkı ruzgara maruz kalıosun ama bunada bı cozum war 200awro karsılıgında cok yakısıklı bı oncam taktırabılırsın ıstersen buda cok faydalı oluo kullanım bakımından cok rahat artcı ıcınde bıcılmıs kaftan uzun yollarda hıc bı orgunluk bel agrısı gıbı bı problem yasamıosun
hem gorunum hem maddı acıdan hondadan cok cok ustun bı makına
aralarındakı tek fark bence performans acısından 2beygır ben cok memnunum emınım alırsan eger sende memnun kalırsın egerbıde yosımura agzost taktırırsan cok fena bence gsr
Başa dön
husocan Çevrimdışı husocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 17.05.2007 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rahatlığınızı Düşünüyorsanız Kesinlikle Honda Tercihimdir Hem Honda'nın Sağlamlığı Kanıtlanmıştır Hem De Dediğiniz Model Çok Rahattır...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
herkucuk
Üye
Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karar vermek gerçekten zor,keşke firmalarda kiralama şansı olsa kullanıp karar vermek çok daha sağlıklı olurdu Üzgünüm

Büyümesine çok az kaldı
Başa dön
TaKa
Üye
Üye

Nereden: Ist.

MesajTarih: 17.05.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keşke İst. da fuara gelebilseydin gsr ı fuarda kısa bir alanda test edebilirdin. Ben fanatik hondacıyım ama gsr çok şık ve hırçın bir makina bana göre. Fazer o kadar korkunç da değil. Bu makinaların hepsi hoş, bence hepsinin hakkından kısa zamanda gelebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
TaKa Çevrimdışı TaKa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
allcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 17.05.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emınımkı honda kendını kanıtlamıs suzukıde belırsızlık var dıyebılen kımse yoktur! bugun duydum bır motokurye GSR 600 ıle tasımacılık yapıyormus. abi 35 000 km yolu sadece yagını degıstırerek katetmıs. satarsam yıne tercıhım GSR olur dıye benım ıcın guzel bır haber duydum. Evet yuksek hızlarda sureklı yol alabılmek adına ruzgar etkılıyor, bunuda ön camla mınımuma ındırme sansın var!!!

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ayrıca oturusta muthıs bır ergonomık saglarken SS motorunun 15-20 bg ehlılestırılmıs halı onu oldukca karızmatık ve hırcın kılıyor Bravo
Başa dön
allcay Çevrimdışı allcay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 17.05.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rahatlık istiyorsan honda al derim.........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
herkucuk
Üye
Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yüksek hızlarda motor kullanacak bir karakterim yok zaten,husocan, GSR kullanan bir arkadaş olarak 140-160 a kadar problemsiz kullanabilirsin diyor,benim şu anda kullandığım Majesty den fark olarak tek istediğim biraz güç,gaz kolunun isteğime tepki vermesi hız değil yani.Daha iyi bir yol tutuş ve güç istiyorum sadece gönlüm GSR dan yana,bir hafta içinde karar vereceğim bakalım hayırlısı.

Büyümesine çok az kaldı
Başa dön
nyn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.05.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su an 600rr kullaniorum bundan once baya 600f kullandim gercekten rahat bi makine ama sinifinda rahat.... gsr 600 e gelince okuldan bir arkadasimda var onuda baya kullandim ve soyleyebilirm ki esinle binmek icin kesinlikle cok daha iyi bir makine burda hondayi asalamiyorum ama gsr daha cok cadde icin yapilmis hem surucu hem arti icin oturus pozisyonlari cok daha rahat ( karsilastirilamiycak kadar hemde) arkadasimin motorunda on cam oldugu icin ruzgardan etkilenmedim buarada camida orjinal sanmistim okadar sik duruyor. motorun seside uzun yol yapmak icin daha rahat gibi geldi bana. cbr 600f arada kalmis bi makine sakin bi racing diyebilirim gsr ise caddeler icin tasarlanmis kucuk, uysal bi enduro olarak degerlendirilebilir bu arada gsr in tork u cidden muthis. bu degerlendirmeden sonra sizin icin gsr in daha iyi olucagini tahmin ediyorum.
Not: bu hafta baska bi arkadsaimada gsr baktik ankarada yeni acilan korlasta kampanya fiyati varmis 17 kusurden 15 e birakiyolar....
umarim kendin icin uygun olan zevkle binebiliceign bi makine olur... Bravo
Başa dön
nyn Çevrimdışı nyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 17.05.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence suzi.hem güzel görünüyo hem makine saglam ve güçlü hemde suziki başka makineye benzemez bence.rüzgar tabiki olacak race kadar kesmez ama bı camla sorun hallolur sanırım.rahatlık olarak tek parca selelerde bı sorun olacagını sanmıyorum.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.05.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim GSR kullanıyor,arada bir alıyorum onun motorunu inanılmaz zevkli-inanılmaz keyifli istenildiğinde son derece hırçın olabilen ve bnm GSXR'ı 180'e kadar bir burun önüne geçebilcek kadar güçlü bir makine... (Bni şu ana kadar GSXR'ımla diil 180'e, 240'a kadar geçen olmadı)

Devil egzozuda cabası inletior ortalığı Çok gülüyorum

şu anliste 17,750 ama 15'e veriyoruz bizde.. tükanda GSR kalmadı Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 17.05.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr 600 ün rakibi hornet 600, cbf 600 daha fazla touring
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw kardeş honda takıl sen bırak suzukiyi ama her marka kendisine göre güzeldir
herkucuk
Üye
Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yorum yapan herkese çok teşekkür ederim,kararım netleşti GSR ağır basıyor,doğru tercih verdiğimi düşünüyorum,tavsiyeleriniz doğrultusunda benim isteklerime hatta fazlasıyla (kullanılmayıp boşta kalacal özellikleriyle bile) cevap verebilecek bir makina.
Hepinize teşekkür eder,kazasız,zevkli,sevdiklerinizle sürüşler dilerim (şair gibi yazdım valla:)

Büyümesine çok az kaldı
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal