Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ilk motorumu aldım 600 RR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ilk motorumu aldım 600 RR

ilk motorumu aldım 600 RR
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:16    Mesaj konusu: ilk motorumu aldım 600 RR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar Md yi takibe almasaydım belkite topic başlığım bu şekilde olacaktı. Belkide ilk günden başlığı açacak zamanım kalmayacaktı. Hedefim bu ama ilk başladığım için daha küçük bir makina Aprilia RS 125 aldım. Bu makinayı md den duymadım ama küçük cc li makina olarak bu makinayı seçtim veya denk geldi resimleri en kısa zamanda koyacağım. Ama manyak hoşuma gitti ufak tefek şüphelerim var daha sonra yardımlarınızı alırım

En son securtyy tarafından 17.05.2007 - 23:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
securtyy Çevrimdışı securtyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
desperado-uk
Üye
Üye

Nereden: Londra-Ystanbul

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli olsun arkadasim, kazasiz belasiz bin insallah. Aldigin motorda ole kucuk gorulecek bir motor degil yani. Bendede vardi 2 zamanli yamaha tdr. 2 zamanlinin tadi baska oluyor ama bakimida bir okadar zahmetli (4 zamanliya gore). Dikkatli kullanirsan cok memnun kalacagin bir motor. Tekrar hayirli olsun.

www.ilanagaci.com
Başa dön
desperado-uk Çevrimdışı desperado-uk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

waaay MD olarak birisinin hayatını kurtardık demek Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

desperado-uk, teşekkür ederim dikkatli olmaya çalışıyorum ama sanki yıllardır kullanıyorum gibi alıştım, ryangt, valla harbi kurtardınız bu makina bile zorluyor
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

securtyy, hayırlı olsun iyi tercih yapmışsın OK
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan. Taksi minibüslere dikkat et,kaskını ve eldivenini mutlaka tak,geceleri ıslak olmadığından emin olmadığın yolda kesinlikle basma,bilmediğin düzlüklerde makineyi zorlama her düzlük keskin virajla biter unutma.Arkana artçı martçı karı kız alcaksan senden habersiz oturmasınlar pat küt düşersiniz.Bide yağ lambası yanar yanmaz yağ eklemeyi unutma.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

securtyy demiş ki:
desperado-uk, teşekkür ederim dikkatli olmaya çalışıyorum ama sanki yıllardır kullanıyorum gibi alıştım, ryangt, valla harbi kurtardınız bu makina bile zorluyor

Özellikle sanki yıllardır kullanıyorum sözüne dikkatini cekerim.Cok dikkatli ol arkadaşım...Hatta ikarus sendromundan haberin yoksa mutlaka formda ara ve bul.Ben oldum ben alıştım dedin mi o hin ve hain özgüven insanı sırtından vuruyor...Dikkatli kazasız belasız kullan ama tedbir ve korku coğu kez hayatını kurtarır.
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

securtyy, hayırlı olsun kazasız belasız cezasız vede keyif yüklü sürüşler yapasın cici makinan ile Bravo Bravo

ama korumalarının tamamı üzerinde iken unutma Gülümsüyorum Gülümsüyorum

bu arada makinan 125 cc ama deli bi makina unutma sakın Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorla birlikte kaskımı aldım 1 gün sonra montla eldiven aldım şimdi bot alacam maddi olarak bot için zaman gerekli satışı aldım ruhsatı çevirmek içinde biraz masraf olacak ondan botu biraz geç alacam galiba
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

: ) standart bir bot da idare eder taki alana kadar...Kask eldiven ve montun varsa tamam.Birtek akıllı uslu surmek kalıyor geriye
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 17.05.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel tercih kazasız belasız sürüşler Bravo
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 18.05.2007 - 04:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadara aldın motoru bende düşünüyorum da bir aprilia almayı.
Başa dön
by_molla Çevrimdışı by_molla Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 18.05.2007 - 04:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bılınclı bır kullanıcısın OK kazasız surusler dılıyorum....
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 05:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler Bravo
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.05.2007 - 05:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun arkadaş kazasız belasız kullan yolun açık osun Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal