Kayıt: Oct 03, 2006 Mesajlar: 541 Nereden: istanbul-bahçeşehir
Tarih: 18.05.2007 - 14:22 Mesaj konusu: yeni kaskım
daha önce bir topik açarak hangi motoru almamın daha ii olacağını sormuştum http://www.motordelisi.com/ftopicp-877030.html#877030 ben motoruma karar werdikten sonra (bu arada 600f'te karar kıldım) ilk iş olarak yeni bir kask alma ihtiyacı duydum çünki şu anda haudun marka bi kask kullanıyodum we bü gün gittim weeeee kendime kask aldım
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan gördügüm kadarısı ile kask XXL biraz büyük degilmi sadece merak ettimde ben baya dolgun olmama ragmen L kullanıyorumda o yüzden sordum _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
Kayıt: Oct 03, 2006 Mesajlar: 541 Nereden: istanbul-bahçeşehir
Tarih: 18.05.2007 - 14:55 Mesaj konusu:
slcan7091, amiin çok saol
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ryangt demiş ki:
Bu arada eğer kaskın büyükse seni korumaz,imkanın varsa gidip değiştir bence.
kaskım büyük diil tam oldu ordakilerede sordum zaten xl kulak çewresinden biraz sıkmıştı ama bu rahat tam oturdu kafama _________________ ARTIK MCT DEĞİL 1100xx SAHİBİ
Tarih: 18.05.2007 - 15:48 Mesaj konusu:
badboyinist, dostum yeni kask kafan da rahat olabilir ama ilerde esneme yapacaktır bu yüzden xl alman da fayda var.
ben bu sorunla karşılaştım tecrübe konuşuyor anlayacagın. _________________ beyaz atly prensini bekleme, seyise razy ol yoksa ata kalyrsyn !!! turkmenaga@hotmail.com
0 543 411 03 85
kaskın çok güzel hayırlı olsunarkadaşımm
biliyorsun bizler içinn kask herşeyden önce gelirr başta emmliyet o yüzden kasklarda gösterişten çok sağlamlık ve dayanıklılık ön pilanda olmalıdırr senin kaskında bu saydıklarımın her ikiside var çokgüzel bir seçim yapmışsın teprik ederim _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
Tarih: 18.05.2007 - 16:53 Mesaj konusu:
kaskın cok guzel allah kaskını yerde surtturmesını nasıp etmesın _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız