Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni kaskım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni kaskım

yeni kaskım
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 18.05.2007 - 14:22    Mesaj konusu: yeni kaskım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce bir topik açarak hangi motoru almamın daha ii olacağını sormuştum http://www.motordelisi.com/ftopicp-877030.html#877030 ben motoruma karar werdikten sonra (bu arada 600f'te karar kıldım) ilk iş olarak yeni bir kask alma ihtiyacı duydum çünki şu anda haudun marka bi kask kullanıyodum we bü gün gittim weeeee kendime kask aldım Delirdim Delirdim

buyrun fotolar:

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 18.05.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeş güle güle kullan gördügüm kadarısı ile kask XXL biraz büyük degilmi sadece merak ettimde ben baya dolgun olmama ragmen L kullanıyorumda o yüzden sordum Şok oldum Çok gülüyorum
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 18.05.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badboyinist, hayırlı olsun, cok dogru bir tercih yapmıssın.
Kaskın asfalt yüzü görmesin Göz kırpıyorum
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında banada xl olmuştu ama ben xxl aldım neden bilmiyorum ama içimden ööle geldi Çok gülüyorum

cceyhun20, bulosel, teşekkürler Gülümsüyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.05.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Shoei paranoya,bizde wardı bu kasktan tasarımı çok güzel..

Bu arada eğer kaskın büyükse seni korumaz,imkanın varsa gidip değiştir bence.

En son ryangt tarafından 18.05.2007 - 14:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, teşekkürler Gülümsüyorum
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.05.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle kullan. Allah asfalt yüzü göstermesin.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slcan7091, amiin çok saol Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ryangt demiş ki:
Bu arada eğer kaskın büyükse seni korumaz,imkanın varsa gidip değiştir bence.
kaskım büyük diil tam oldu ordakilerede sordum zaten xl kulak çewresinden biraz sıkmıştı ama bu rahat tam oturdu kafama Bravo
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 18.05.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badboyinist, dostum yeni kask kafan da rahat olabilir ama ilerde esneme yapacaktır bu yüzden xl alman da fayda var.
ben bu sorunla karşılaştım tecrübe konuşuyor anlayacagın. Göz kırpıyorum
turkmenaga Çevrimdışı turkmenaga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 18.05.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyi tercihi yapmışın kask konusunda tebrik ediyorum seni güle güle kullan inş. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 18.05.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan hayırlı olsun Alkışlıyorum
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.05.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi kask gerçekten süpermiş güle güle kullan Bravo
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
croosman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 18.05.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskın çok güzel hayırlı olsunarkadaşımm
biliyorsun bizler içinn kask herşeyden önce gelirr başta emmliyet o yüzden kasklarda gösterişten çok sağlamlık ve dayanıklılık ön pilanda olmalıdırr senin kaskında bu saydıklarımın her ikiside var çokgüzel bir seçim yapmışsın teprik ederim Alkışlıyorum
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 18.05.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskın cok guzel allah kaskını yerde surtturmesını nasıp etmesın
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.05.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun güzel kask. Bravo

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal