Daha önceden konuşulduğu gibi, istanbul MD bayanları 18-12-2004 cumartesi günü Beyoğlu NorthShields cafe'de 15:30 da buluştu.
Resimler benden, ayrıntılı raporu da Biker_girlz'den bekliyoruz...
Bazı arkadaşlara ithafen: Toplantıda 11 bayan MD vardı.. Kendi gözleriyle görmek isteyen :md: erkek arkadaşlar toplantımıza kısa bir süre katılmışlardır. İlk uğrayan arkadaşın (motorize) fotoğrafı aşağıdadır.
MD bayanları ile tanışytığıma çok memnun oldum... Kurmuş olduğumuz dostluğun devam edeceğine inanıyorum.
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 19.12.2004 - 19:39 Mesaj konusu:
SradCaN, ,
Cako biz gittik yerinde gördük
MD bayanları birçok MD toplantısından daha kalabalıktı....
Yeniden tebrik ederim... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 19.12.2004 - 19:40 Mesaj konusu:
Oo artık bu portal bize küçük gelir ya!! bu kadar resmi kaldıracak
kapasitemiz yok :oops: .. Bu kadar aktif olacağınızı tahmin edemedik .
Bayanlar buluşmanız harika olmuş!! devamını bekliyoruz _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Tarih: 19.12.2004 - 19:53 Mesaj konusu:
Alıntı:
MD bayanları birçok MD toplantısından daha kalabalıktı....
Alıntı:
Oo artık bu portal bize küçük gelir ya!! bu kadar resmi kaldıracak
kapasitemiz yok
:oops: sitenin kaldırmayacağını tahmin ettiğim için bütün resimleri koymadım zaten.. Yoksa sabaha kadar resim bakardınız _________________ Eif Terem
www.sherides.com.tc
Tarih: 19.12.2004 - 20:26 Mesaj konusu:
brawoooo kızlar kız dayanışması. hepinizi çarşamba MD toplantısına bekliyoruz. heyyyooooooo en büyük istanbul MD leriiiiiiiiiiiiiiii 8) _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
Ben MEZAR Evet güzel bır toplantı olmuş bayanlar artık Çarşamba toplantılarına beklıyoruz bu arada bunu tek başıma degıl istanbul mdleri toplantık bugün ocakbaşi yaptık ve ardından ares 'in eve geldık muhabbette devam........ lastsamuray sen eve gittin müdürüm kaçırıyon muhabbeti
HAKKAN-TORAMAN-KARABİBER1706-ARES-REDBULL-MEZAR _________________ k6 gsxr1000 34 fb9119...
ocakbasiteam
Tarih: 19.12.2004 - 21:21 Mesaj konusu:
arkadaşlarımızı candan tebrik ederim 3 demistik nerdeyse on 13 olacaklard1 zaten ben 13 demistim kem küm ama benim birazdan yayınlayacağım toplantı görüntülerinden sonra solda sıfır kalırlar az sonra
saka saka bozulmay1n citlembik bizi bütün gece takip etti taksime gittik ordada buldu bizi
En son kuzey tarafından 19.12.2004 - 23:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Elifciim süpersiniz.Sizinle gurur duydum yahu valla o toplantıya katılmış kadar oldum ...Devam devam devam _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız