Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD İstanbul bayanlarının buluşması yapıldı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD İstanbul bayanlarının buluşması yapıldı

MD İstanbul bayanlarının buluşması yapıldı
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
elift
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:26    Mesaj konusu: MD İstanbul bayanlarının buluşması yapıldı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önceden konuşulduğu gibi, istanbul MD bayanları 18-12-2004 cumartesi günü Beyoğlu NorthShields cafe'de 15:30 da buluştu.

Resimler benden, ayrıntılı raporu da Biker_girlz'den bekliyoruz...

Bazı arkadaşlara ithafen: Toplantıda 11 bayan MD vardı.. Göz kırpıyorum Kendi gözleriyle görmek isteyen :md: erkek arkadaşlar toplantımıza kısa bir süre katılmışlardır. İlk uğrayan arkadaşın (motorize) fotoğrafı aşağıdadır. Çok gülüyorum

MD bayanları ile tanışytığıma çok memnun oldum... Kurmuş olduğumuz dostluğun devam edeceğine inanıyorum.

En son elift tarafından 19.12.2004 - 19:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
elift Çevrimdışı elift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum
Bizde kısa bir süre olsa uğramıştık...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The AngelS' Of MD İstanbul Dil çıkarıyorum

Örgütümüz büyümeye devam edicek Çok gülüyorum

Bizi izlemeye devam edin . . .

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SradCaN, ,
Cako biz gittik yerinde gördük Gülümsüyorum
MD bayanları birçok MD toplantısından daha kalabalıktı....
Yeniden tebrik ederim...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oo artık bu portal bize küçük gelir ya!! bu kadar resmi kaldıracak
kapasitemiz yok :oops: .. Bu kadar aktif olacağınızı tahmin edemedik Çok gülüyorum .
Bayanlar buluşmanız harika olmuş!! devamını bekliyoruz Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
elift
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

MD bayanları birçok MD toplantısından daha kalabalıktı....

Dil çıkarıyorum
Alıntı:

Oo artık bu portal bize küçük gelir ya!! bu kadar resmi kaldıracak
kapasitemiz yok

:oops: sitenin kaldırmayacağını tahmin ettiğim için bütün resimleri koymadım zaten.. Yoksa sabaha kadar resim bakardınız Göz kırpıyorum
elift Çevrimdışı elift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 19.12.2004 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sitenin kaldırmayacağını tahmin ettiğim için bütün resimleri koymadım zaten.. Yoksa sabaha kadar resim bakardınız

Canınız sağulsun! size herzaman yer buluruz Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 19.12.2004 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide resimlerin altına kim olduğunuzu yazarsanız daha iyi olur. güzel bi buluşma yapılmış.
BikerBoyzz
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel devamını dileriz Dil çıkarıyorum
Başa dön
BikerBoyzz Çevrimdışı BikerBoyzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

brawoooo kızlar kız dayanışması. hepinizi çarşamba MD toplantısına bekliyoruz. heyyyooooooo en büyük istanbul MD leriiiiiiiiiiiiiiii 8)
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben MEZAR Evet güzel bır toplantı olmuş bayanlar artık Çarşamba toplantılarına beklıyoruz bu arada bunu tek başıma degıl istanbul mdleri toplantık bugün ocakbaşi yaptık ve ardından ares 'in eve geldık muhabbette devam........ lastsamuray sen eve gittin müdürüm kaçırıyon muhabbeti
HAKKAN-TORAMAN-KARABİBER1706-ARES-REDBULL-MEZAR

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2004 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eee. Katilan arkadaslarin isimleri yok mu ? Kim kimdir ?
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
biker07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul-Antalya

MesajTarih: 19.12.2004 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence isminizi yada nicklerinizi yazmayın bayanlar.. :!: pm ler, msn requestler dolar taşar valla bıkarsınız.. Çok gülüyorum burası turkiye :oops: 8)
Başa dön
biker07 Çevrimdışı biker07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.12.2004 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlarımızı candan tebrik ederim 3 demistik nerdeyse on 13 olacaklard1 zaten ben 13 demistim kem küm ama benim birazdan yayınlayacağım toplantı görüntülerinden sonra solda sıfır kalırlar az sonra Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

saka saka bozulmay1n citlembik bizi bütün gece takip etti taksime gittik ordada buldu bizi Çok gülüyorum

En son kuzey tarafından 19.12.2004 - 23:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 19.12.2004 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elifciim süpersiniz.Sizinle gurur duydum yahu Çok gülüyorum valla o toplantıya katılmış kadar oldum ...Devam devam devam
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal