sevgili urfalı motorcu arkadaşlar urfa dışındaki motorcu arkadaşlardan şikayetler geliyor şikayet sebepleri rasgele motor kullanıyosunuz yollarda bazen ralli yapar gibi motor kullanıyosunuz en önemliside kurallara uymuyosunuz ayrıca nerdeyse coğunuzn full koruması yok kask takmıyosunuz ayrıca bende sabah evden işe giderken bu manzaralarla karşılaşıyorum
Eğitim şart!!İlla ölümcül kazalardan ve görmeye bile dayanamadığımız durumlar başa gelincemi önlem alınacak?CABAL, bir hareketi başlatmış olmanı dilerim. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
urfadaki motorcular maalesef cok duyarsız davranıyolar
arkadaşım urfada bırçok arkadaş yenı katıldı arkadaşlar çogu prafesyönel degıl ama hepsi yakında drag yarışlarında göreceksin çunku hepsi çok hızlı bi şekılde yetişiyorlar çünkü biz ustaları hızlıyız sen rahat ol pazar gunlerı otobandayız beklerım her pazar saygılarımla yarışçı afat _________________ afatali
cabalın sana anlatmak istedigi ne kadar hızlı motor kullamanız degil sadece kuralara uymamanız ve korumalı kıyafetler giymemeniz en önemlisi de kask takmamanız yarış dersen her braşta varım
afatali, benle drag yapar mısın yada pist yarışı yada en uzun tekerde kim gitcek var mısın _________________ akrepkral3547@hotmail.com
En son akrep_kral tarafından 19.05.2007 - 13:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bişey sorcam sen hangi grupta yarışıyon ve motorun ne ve sen kendini nasıl yarışcı ilan ettin onu anlamadım otoban kenarlarında gazlamak yoksa seni yarışcımı yaptı _________________ akrepkral3547@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız