Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - urfadaki motorculara uyarı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

urfadaki motorculara uyarı

urfadaki motorculara uyarı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 19.05.2007 - 11:25    Mesaj konusu: urfadaki motorculara uyarı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili urfalı motorcu arkadaşlar urfa dışındaki motorcu arkadaşlardan şikayetler geliyor şikayet sebepleri rasgele motor kullanıyosunuz yollarda bazen ralli yapar gibi motor kullanıyosunuz en önemliside kurallara uymuyosunuz ayrıca nerdeyse coğunuzn full koruması yok kask takmıyosunuz ayrıca bende sabah evden işe giderken bu manzaralarla karşılaşıyorum
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.05.2007 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Genele taşıdım... SGOR
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 19.05.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğitim şart!!İlla ölümcül kazalardan ve görmeye bile dayanamadığımız durumlar başa gelincemi önlem alınacak?CABAL, bir hareketi başlatmış olmanı dilerim. Alkışlıyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.05.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

urfadaki motorcular maalesef cok duyarsız davranıyolar
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
afatali
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: sanlıurfa

MesajTarih: 19.05.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CABAL demiş ki:
urfadaki motorcular maalesef cok duyarsız davranıyolar
arkadaşım urfada bırçok arkadaş yenı katıldı arkadaşlar çogu prafesyönel degıl ama hepsi yakında drag yarışlarında göreceksin çunku hepsi çok hızlı bi şekılde yetişiyorlar çünkü biz ustaları hızlıyız sen rahat ol pazar gunlerı otobandayız beklerım her pazar saygılarımla yarışçı afat
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.05.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizin hızlı olup olmadığınız beni ilgilendirmiyo ben kimsenin canı yanmasın aileleri üzülmesin diye uyarıyorum
Başa dön
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.05.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cabalın sana anlatmak istedigi ne kadar hızlı motor kullamanız degil sadece kuralara uymamanız ve korumalı kıyafetler giymemeniz en önemlisi de kask takmamanız yarış dersen her braşta varım Delirdim

afatali, benle drag yapar mısın yada pist yarışı yada en uzun tekerde kim gitcek var mısın OK

akrepkral3547@hotmail.com

En son akrep_kral tarafından 19.05.2007 - 13:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 19.05.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hodri meydan görelim ustalığınızı...velit abi lafını sölemiş cvpları sabırsızlıkla bekliyorum Delirdim Delirdim Delirdim

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 19.05.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bişey sorcam sen hangi grupta yarışıyon ve motorun ne ve sen kendini nasıl yarışcı ilan ettin onu anlamadım otoban kenarlarında gazlamak yoksa seni yarışcımı yaptı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Şok oldum Şok oldum

Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emocan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.05.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mobilet kategorisi A sınıfı 10 Beygir ve altı Otoban yarışları Dil çıkarıyorum Beğenmedim
Başa dön
emocan Çevrimdışı emocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 19.05.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emocan, arkadaşım lütfen gülmek istemeyom güldürme beni Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aklıma geldi ama söylemek istemedim sagol kardeşim bizi aydınlatın için

Başa dön
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.05.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar size iyi yarışlar dilerim
Başa dön
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.05.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

urfada ,istanbul park varda afatali mi bilmiyor Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 19.05.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel güzel yarışın otobanda şimdiden O arkadaşlara Allah Rahmet Eylesin diyorum.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dekoeliz
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.05.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cehalet ıkı teker ustunde cok hos durmuyor
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal