Kayıt: Nov 16, 2006 Mesajlar: 563 Nereden: istanbul /anadolu yakasi
Tarih: 19.05.2007 - 22:54 Mesaj konusu: olumlu kazalarin cogunda neden racingler bas rolde??
dikkatimi cekti bayadir uye oldugum bi kac motosikletci sitesinde olum haberlerini okuyorum. cok uzuldum gercekten bi cok abimizi arkadasimizi kaybettik.
ama nedense olumlu kazalarin cogunda racing motosikletler bas rolde ve genellikle virajlarda asiri hizdan ve dikkatsizlikten kaynakli kazalar.
bizimle konusurken racing motosiklet ustalik ister diyen bi cok insan war ustalik bi nefse ama dikkat ve hiz tutkusunu dizginleyebilmek ondan once geliyomus gibi bir hisse kapildim.
kissadan hisse bu durumda herkes racing motosikletle ogrenmeye basliyabiliri hatta kullanip gezebilir ama ucunda kendini dizginleyip motosikletin eglence amacli kullanilip hiz tutkusuna yenik dusmemek senin asil ustaligin deilmidir.
kisaca arakdaslar altinizda r1 ler 600f ler hayabusalar dahi olsa kendinizi dizginleyip kurallara uyarsaniz hayatiniz kurtulur .
unutmayin trafik kurallari haaytinizi olabilicek tehlikelerden korumaktir oraya max hiz 90 die bi tabela asmislarsa bi bildikleri war demektir.
yeni bir motorcudan abilerine nacizane nasihatlar yanlisim warsa affedin
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 19.05.2007 - 23:28 Mesaj konusu:
zaten büyük ve ölümlü kazaların çoğunu o ustalar diye tabir ettiğmiz kişiler yapıyor..
kazasız sürüşün ustalıkla alaksı yok tamamen irade ile alakalı eğer buna sahip olmayan bir sürücü.......eğer ustaysa ya dikkatsizlikten yada aşırı gözü karalıktan yada başkalarının hatası yüzünden ve de diğer bildiğiniz sebeplerden kazayı yapıor... _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Tarih: 19.05.2007 - 23:40 Mesaj konusu:
bence racıng kullanıcılarını kendılerını cok cok usta goruyor ve tamam biz artık aştık dıyorlar bence aşırı guven ve hırs yuzunden maglum sonuçlar orataya cıkıyo _________________ Motor dedi?in nedir gülüm, ben senin için tüm motorlary silmi?im
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.05.2007 - 23:51 Mesaj konusu:
racing motoru rytang(eray) gibi kullanırsan hiç bişiii olmaz Capirossi, kendilerini çok usta değil fakat tr hız ortalamalarının az üzerinde yol aldıklarından desek???bana parmağınla kaç tane racing çinin 100 km hızla gittiğini söyleyebilirsin(rytang)haricinde
maaalesef güzide memleketimize racing motorlar sanırım bi numara bol geliyor
allah hepimizi korusun _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
racing hızı rüzgarı sewer düşük dewirler onu bozar.hani bi laf wardır ya kontrolsüz güç güç değildir! 2 gün onceki kazayı duymussunuzdur bizde guzelyalıdaydık wallahi durum çok acıydı allah kimseye gostermesin boyle bir kaza
Arkadaşlar 900RR'ım yatak sardı; yurtdışından komple motor getirtmiş olan var mı? İstanbul'daki ustalardan kalite/fiyat oranı en makul olan kim?
(47binde normal mi yav?) Saygılar
Kayıt: Feb 08, 2005 Mesajlar: 351 Nereden: Ystanbul - Ortaköy
Tarih: 20.05.2007 - 01:22 Mesaj konusu:
Bu motorlar hız makinesidir ,aslında şehir içi trafiğe de uygun değildirler gerek oturma pozisyonu açısından gerek çok devirli olmaları açısından rahat makineler değildir,kullanımları belli bir tecrübe gerektirebilir kullanışına göre diyelim ama hiçte ustalık gerektirmez aslında mesele bu motorları şehir içinde performanslı kullandığın zaman başına gelebilecek riskler fazlalaşır _________________ M800 "Black Iron Horse"
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 20.05.2007 - 06:46 Mesaj konusu:
bazı Race kullanan motorcular kendileri için işte ben buyum race kullanıyorum en kralı benim basarım makas atarım havalarına giriyorlar ve en umulmadık anda patlıyorlar,ben race alma taraftarı değilim(şahsen) coğrafi açıdan bulunduğum yere en uygun makina Enduro ama yinede yabancı bir ülkede kaymak gibi yolda dahi olsam yinede race alma taraftarı değilim ve arkadaşlarımızın dediği gibi birde irade meselesi hani diyorlar ya motor öldürür aslında alakası pek yok çünkü motora hükmeden insandır insan kendi kendisini tehlikeye atar öldürür,bir olayda hemen race ile başlamak isteyenler onlar merdiveni onar beşer atlayayım diyorlar aslında en güzel merdivenleri teker teker çıkmakdır şahsen ben öyle yaptım 125 ile başladım 250 ardından en son virago 535 kullandım ve artı olarak sadece vitesli motorla 100.oookm devirdim ve hala daha kendimde race kullanıcak cesareti bulamıyorum ve race ile başlayanların cürretine şaşırıyorum RACE kullanan arkadaşlara sesleniyorum iradenize sahip olun ve arkada kalıcakları bir düşünün _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Bu motorlar hız makinesidir ,aslında şehir içi trafiğe de uygun değildirler gerek oturma pozisyonu açısından gerek çok devirli olmaları açısından rahat makineler değildir,kullanımları belli bir tecrübe gerektirebilir kullanışına göre diyelim ama hiçte ustalık gerektirmez aslında mesele bu motorları şehir içinde performanslı kullandığın zaman başına gelebilecek riskler fazlalaşır
_________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
Kayıt: Nov 27, 2006 Mesajlar: 3872 Nereden: Manisa Merkez 05546228531
Tarih: 20.05.2007 - 09:21 Mesaj konusu:
canakkaleli, Çok Güzel Anlatmış Ama Şunu Soruyorum Arkadaşlar Size
90 km/h Sınırı Çok Az Değil mi R1 gibi bir makinayla 1. Viteste Yapabileceğin İş. Aslında Türkiye İçin Enduro Gibi Makinalar Uygun Ama İşte Türk İnsanıyız Heyecanı Seviyoruz...
yav arkadaşlar bırakın motoru bütün araçlarda hız ve alkol;
boş yere ölüm makinaları denmiyor bu makinalara binenler heralde bunu
göze alarak biniyorlardır '''' ölüm makinaları !!!! hız yapmasa bile yanlışlıkla gaz pedalını azcık fazla çek 150 eee literatürde bir çok kişi sen ne yaptın 150 basılırmı hiç ama videoları izleyelim 296 lar 300 ler _________________ Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız