Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorun naklini izmire alcam yardım edebilecek var mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorun naklini izmire alcam yardım edebilecek var mi?

motorun naklini izmire alcam yardım edebilecek var mi?

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
manve
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/Çanakkale

MesajTarih: 20.05.2007 - 07:54    Mesaj konusu: motorun naklini izmire alcam yardım edebilecek var mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaklaşık 3 hafta önce aldığım motorun naklini izmire aldırmam gerekiyor artık yoksa cezayı yicez. Ama izmirde neler yapmam ve nerelere gitmem gerektğini hiç bilmioyrum. msnden bana yardım edebilecek var mi?
simdiden teşekkür ederim.
Başa dön
manve Çevrimdışı manve Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.05.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok basit arkadaşım noter satış yazısıyla trafik şubene başvur işlem tamam Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 20.05.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şubeye gittiğinde sana yardımcı olurlar ?
Başa dön
philip_morris_sa Çevrimdışı philip_morris_sa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
manve
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.05.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirdeki trafik şubesi tam olarak nerde peki?
Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.05.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manve, izmirmi dedin Üzgünüm Çoook seviyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
philip_morris_sa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 23.05.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onuda görevli olan bi polis memuruna sor. trafik sube büro amirliği diye
Başa dön
philip_morris_sa Çevrimdışı philip_morris_sa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum sana bi trafik takipçi telefonu verecem onunla görüş bütün sorunlarını çözer 0232 4592200 ismi can bayağı hızlı bayağı güzel bi insan trafikle ilgili bütün problemlerini çözer
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 23.05.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manve, tepecıkte dıye bılıyorum hastaneyı gecınce sag tarafta olması lazım
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tepecikte dediğiniz gibi. Bütün işlemlerinizi ordan yaptırabilirsiniz. Plaka değişim vs.
Tanımadığınız Takipcilere bulaşmayın, tek formu 10YTL ye dolduruyorlar. Bilginize.
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
manve
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

supermoto35, saolasin bi arayip görüşmek lazim onla
Biker_BoyzZ, hmm bize tepecik yolu gözüktü desene aslinda pek sevmem bi de tepeciği
Arcan, uyarın için saol dikkat ederim ona

bana ne kadara patlar bu iş acaba, takipçiye versem o ne kadar alir bi de?
Başa dön
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.05.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manve, arkadaşım takipçiler bu işler için fazla almıyor ve arkadaşlarında dediği gibi tepecikte trafik şube müdürlüğüne kendinde gitsen kolayca işini halledebilirsin.eğer işini halletmekte zorlanırsan ben buraya numaramı veriyim,lazım olursa ararsın seni bi takipçiye yönlendirebilirim...
0 533 686 52 32

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal