Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 21.05.2007 - 09:21 Mesaj konusu: Mersin MD sezonu açtı...
Pazar günü Tarsusta bulunan ve kapanan afranın önüne mersinmotor kulübü geldi.Güzel bir birliktelik oldu.Onlar çamlıyaylaya gittikten sonra bizlerde mersin sahilinde biraz dolaştık...
Buradan Mustafa,Yavuz ve Saygı abime teşekkürlerimi sunarım.
Toplanma yeri :
Motocop ve Mustafa abim
Burada Adanadan gelecek olan grubu beklerken yanımıza gelen şalgam ve ayran satan amcadan şalgam ve ayran içerken.
Daha sonra Mustafa abimin yerine Ateşler petrole gittik ve çay molası ile sonlandırdık.
Saygı..Gözü kapalı çıkmış ama neyse (:
İnşallah daha büyük daha etkili ve en önemlisi motorcu birlikteliginin oldugu geziler düzenlemek üzere...
Saygılarımızla... _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
RüzGaR, paylaşım için saolasın daha çok foto koyabilseydiniz keşke ama yinede süper görüntüler önemli olan birlikte olmak zaten _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 21.05.2007 - 09:44 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs, hakkımda fazla bilgi yoktu ama buradan söyliyelim...Adana-Tarsus-Mersin deyiz.Buradan katılmak isteyen motorcular varsa bekleriz _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 21.05.2007 - 11:08 Mesaj konusu:
RüzGaR, kardeşim teşekkürler sağolasın
ortam çok güzel Allah muhabbetinizi bozmasın diyorum
kazasız belasız günler dilerim _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 23.05.2007 - 07:12 Mesaj konusu:
RüzGaR, yeni sezonda allah kimseye kaza bela vermesin
mersin m.d yeni sezon hayırlı uğurlu olsun inşallah _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
RüzGaR, hayırlı ugurlu olsun daimi birlikteliginiz olması dileklerimle _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız