Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD Huzur Evi Ziyareti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD Huzur Evi Ziyareti

KONYA MD Huzur Evi Ziyareti
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:09    Mesaj konusu: KONYA MD Huzur Evi Ziyareti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

19 Mayıs Kelebek kafe toplantı resimleri için tıklayınız.

http://www.motordelisi.com/ftopict-47655.html

Toplantıda bir arkadaşımız pilav daveti üzerine pazar sabah 10:00 da öz kaymak otelinin önünde buluşarak günümüze başladık. Güzel bir karnımızı doyurduktan sonra buluşma saatimize de yaklaşırken soluğu kelebek kafe de aldık gelemeyenler oldu ve polis ağabeylerimizde gelince yola çıktık. Huzur evine geldiğimizde amcalarımız dedelerimiz karşıladılar bizleri bizlerde onların ellerinden öperek karanfiller dağıttıkiçeride görüntü almamız yasaktı onun için bahçeden birkaç foto alabildik motora meraklı amcalarımız vardı çok ilgi gördük kendilerinden tekrar tekrar teşekkür ederiz sonra Konya motorcuları yaza merhaba dedi şehir içi turumuz göz doldurdu seyir halindeyken birkaç foto çektik azda olsa egzoz sesleriyle inledi Konya’mız sonrasında müzeler haftası olduğu için Mevlana müzemizi ziyaret ettik son olarak da kelebek kafemizde gezimizi noktaladık.
Gezimize katılan tüm kardeşlerime bizlere eskortluk yapan motorlu polislerimize ve Konya motordelilerini Konya ya tanıtan Mustafa kardeşime TEŞEKKÜR EDERİM.

Açılmayan resimlerin ( X ) üzerine sağ tıklayıp resmi göster demeniz yeterli veya sayfayı birkaç kez yenileyin.

İyi seyirler sevgiler SGOR
Bravo

Konya TV'lerinde yer alan haberimizin videosu

Link

En son SGOR tarafından 21.05.2007 - 17:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok hoş ve önemli bir birliktelik olmuş...SGOR ve konya MD nin emegine saglık

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konya MD her zaman oldu gibi ŞAANESİNİZ..!

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, süper bi gün olmuş valla helal olsun cok güzel şeyler yapmışsınız 1 gün içinde tebrik ederim sizi bu davranışınızdan dolayı Alkışlıyorum Çoook seviyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar çok örnek bir sey yapmışsınız bravo sizlere Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, super seyler yapıyosunuz ahmet abı harıkasınız buyuksunuz konya md Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler arkadaşlar Allah razı olsun Bravo

Topici takip ediniz Basında yer aldığımız videolar eklenecek arkadaşlar
BOSTANCI42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi geziydi birde video sunu izleyebilsydik sgorcum hayırlısıyla meraktan çatlamadan Beğenmedim Beğenmedim

Son Mesajdan 23 saniye:

çok güzel bi geziydi birde video sunu izleyebilsydik sgorcum hayırlısıyla meraktan çatlamadan Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
BOSTANCI42 Çevrimdışı BOSTANCI42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

very good organization very goood bir day oldu yaşlılardan aldığımız dualarla içimiz huzurla doldu

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KONYA md herzamanki gibi yine süper birşey yapmış.......kameraya filan çekilmişsiniz hangi kanal acaba ? ,yada heberler demi göstercekler ? izlememiz lazım.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hersey iyi hoş ta huzuur evınde neden görüntü almak yasak onu anlıyamadım ben .ama güzel olmuş eline sağlık ahmet .bizim başka bir plan vardı onun için gelemdık .. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

very good organization very goood bir day oldu yaşlılardan aldığımız dualarla içimiz huzurla doldu

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.05.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün akşam itibariyle konya televizyonlarında çıktık arkadaşlar videosunu ekleyeceğim Bravo
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 21.05.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu anlamlı ziyaretiniz için sizi kutluyorum arkadaşlarım Bravo Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.05.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konya md Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal