Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Adana`da Drag Yarışı???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Adana`da Drag Yarışı???

Adana`da Drag Yarışı???

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 21.05.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Adana`da Drag Yarışı??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar benim garibime giden bi olay var neden bi çok yerde MD olarak motor yarışları düzenleniyorda adanada düzenlenmiyor?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
don_juann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iskenderun

MesajTarih: 21.05.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın kardesım ben ıskenderundaym su an burda bıle var md den olmasada baska kollardan arkadaslar duzenlıyorlar her sene bence adana gıbı bı yer de es gecılmesın duzenlensın artk..... Alkışlıyorum
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

don_juann, evet hocam ya valla tarsusa yarış izlemekten bıktık Bravo
tarpin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 21.05.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, Motosiklet demek yarış demek değildir bence.

Nerde ve niye yarışılacak, hangi motorlar arasında ve niye?
Buralarda yarış pisti yok: En fazla otobana çıkılacak ve o yoğun trafikte tehlike yaşanacak.

Şunun için de itiraz ediyorum bu topiğe, benim eski patron Hayabusa almış diye duydum ki motorla hiç alakası yoktu.
Pervaneli uçak pilot lisansı var, böyle bir yarışı duyarsa katılmamazlık etmez ama bence makul değil.

Bu kadar kaza haberi okuyoruz, daha 15 gün kadar önce yine Adana otobanında bir arkadaş taksiye arkadan çarpıp ölümden döndü..

Yapmayın; Motorun zevki uzun yolda çıkar: Yurt içi veya yurt dışı uzun yollara gidelim..

Sevgiler..
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.05.2007 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarpin, Yaşamayan anlamaz dostum ben sana katılmıyorum
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.05.2007 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Arkadaşlar benim garibime giden bi olay var neden bi çok yerde MD olarak motor yarışları düzenleniyorda adanada düzenlenmiyor?

Ben hiç bir yerde MDSK olarak yarış düzenlendiğini duymadım.
yada şöyle söyliyeyim; bir spor klubü ancak resmi olarak yarış düzenler sesin bahsettiğin gayrıresmi olanlardır. onlardada MDSK isminin geçmesi hiç hoş olmaz. resmi bir klup gayrıresmi bir yarış düzenlemez. hatta bu topic bir sürü yanlış anlaşılmalara neden olabilir.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.05.2007 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ben hiç bir yerde MDSK olarak yarış düzenlendiğini duymadım.
yada şöyle söyliyeyim; bir spor klubü ancak resmi olarak yarış düzenler sesin bahsettiğin gayrıresmi olanlardır. onlardada MDSK isminin geçmesi hiç hoş olmaz. resmi bir klup gayrıresmi bir yarış düzenlemez. hatta bu topic bir sürü yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Yazmayı düşündüğüm açıklamayı arkadaşım yapmış, şu ana kadar yarış etkinliklerine izleyici olarak katılım sağlanmıştır MD çatısı altında, yarış düzenlemek gibi bir girişim olmamıştır. Resmi statülerde yarışlar düzenlemek çok geniş bir çalışma ve organizasyon gerektirir. MD motosiklet sevenlerin buluşup kaynaştığı ve zevk için sosyal dayanışma için geziler düzenlediği, sanata ve kültüre destek veren bir dayanışma sitesidir. Uzun soluklu zamanlar içinde inşallah yarışmaların da düzenleneceği günler gelecektir. Saygılar...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal