Tarih: 21.05.2007 - 20:57 Mesaj konusu: Yolda Kalmak :(
Sakayra-Poyrazlar'da düzenlenen festivale Cuma gününden itibaren katıldım vePazar günü olan özel işlerimden dolayı Cumartesi öğleden sonra saat 17.00 gibi oradan ayrıldım ve otobana girdim . Otobanda giderken motorum abuk sabuk şeyler yapmaya başladı 5 viteste 70 'i zor görür hale geldim. Acilen İzmit batı gişelerinden çıktım ve tamirci aramaya başladım ama yok,sanayi sitesi orası burası yok kardeş heryer kapalı saat 19.00 gibi çaresizce hemen Silivri'deki motor servisimi aradım ve yardım istedim sağolsun Kocaeli servisi tel'ini verdiler ama yok numara cevap vermiyor çaresizlik başlıyor dedim ama bir yanımda dene bakalım belki hoplaya zıplaya giderim dedi ve 2. şıkkı denemeye karar verdim .Çıktım yola otobana tekrar girdim, motor Herek gişelerine 700 metre kala ve rampa başında öldü.Motorum hararetten dolayı düdüklü tencere tahliyesi gibi radyotördeki suyu atmaya başladı.İş başa düştü, başladım ittirmeye gişelere kadar ıslanmadık yerim kalmadı. saat de gitti 20.00 lere .Asıldım cep telefonunla aramaya hale,jale,lale ,Ali ,Veli derken sağolsun can dostlarımdan biri çağrıma cevap verdi. Gürol GÜR Evinden ve Eşinden beni kurtarma uğruna vede 2 de elemanını alarak yola döküldü neyse muhabbeti fazla uzatmayayım festivalin zevki itina ile burnumdan gelerek arkadaşımın özel çabası sayesinde saat gece 1'de ancak Silivri'ye varabildim. Ve anladım ki reklamları şu an birsürü sitede dönen hani MOTOASİST CARD RAHATINIZ İÇİN diye başlıyandan almadığım için kendime acaip kızgınım.Bence her toplu gezi öncesi vede tabii ki bireysel olanlarda da genel kontrolleri yaparken ehliyet,ruhsat,korumalar falan derken motoasist'i de mutlaka saymalı ve olmayanı da gezi grubundan çıkarmalı diyecek kadar zorlandım bu sakarya gezisi döüşünde ,şimdi ben ne mi yaptım bu kadar uzun uzun yazarak tabiiki sadece yolda olan sıkıntımı ,çektiklerimi anlantım vede basit bir yolla bu sıkıntıyı yaşamayabileceğimi okuyun ve ders çıkarın sosyal measaj var bu satırlarda ve ol bol yorgunluk sevgiyle kalın
Haa telefon açtığım an elinde hiçbir olanak olmasa da ve festivalin keyfi içinde olsa da hemen geleyim mi abi diyerek çaba gösteren Ahmet Çetik kardeşime de teşekkür ederim.
senle _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Sorunu debriyaj teli nasıl olduysa gerilmiş (sebebini ben ve servistekiler dahil kimse anlayamadı)vede gerili kalmış buda baskı balata sistemini aşırı zorlamış içinde kırılmalara yo açmış kısaca araya 600 ytl sıkışmış motor oldu sıkışanı nakit ödeyince ama ben gerildim. _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
enterresan yanlız garantiden giderilmesi gerekmiyomu teknik bir hata ve sen yapmadın
evet bende onu düşünmüştüm senin hatan değil motordan kaynaklanan bişey...motorunu ve seni bilmiyorum ama motorun garantisi geçmiş olabilir.......neyse geçmiş olsun........ _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız