arkadaşlar geçen yaz tiger'ı sattım cross alcam diye ama bu yaza kadar geldi.. nihayet skyteam 200 le cross'a geçtim. cross tecrübem yok daha ama bakalım. cross'cu arkadaşların tüm önerilerine açığım. önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
Tarih: 22.05.2007 - 08:46 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun, güle güle kullan kardeşim, her zaman bulduğun tüm fırsatlarda kendini dere tepe çamura toza toprağa vur ve düşmekten korkma, asla ve asla korumasız binme... Bol bol extrem spor kanalındaki motocross yarışlarını izle ve endurocu, crosscu arkadaşların gezi duyurularını sıkı takip et. Bu işin raconu bunu gerektirir, kolay gelsin! _________________
En son HULK tarafından 22.05.2007 - 08:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 22.05.2007 - 09:07 Mesaj konusu:
sokmeen dostum skyteam cross ne kadar sağlam bilemeyiz gerçi ama sanırım biraz heycan dağ,bayır ve çamur arıyorsun ne güzel ama yinede altındaki aletin sınırlarını zorlama derim sakın ha canakkaleli1903@hotmail.com _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
çanakkaleli abi.. doğru söylüyosun işte hem kendi ucuz hemde yedek parçaları ucuz bir motor. zaten öyle sınırlarda kullanan bi adamda değilim. işte biraz daha alışıp cc'yi yükseltmeyi düşünüyorum. tiger çok rahat kullanımlıydı bunda biraz onu arıcam bariz. ama dediğin gibi biraz şehirden uzak dağ bayır istiyorum. tavsiyen için teşekkürler seni dinlicem için rahat olsun
Tarih: 22.05.2007 - 11:17 Mesaj konusu:
arkadaşım bendede cros var crosun en güzel yönü yüksek olması her şeye biraz daha yüksekten bakıyosun kullanımı en kolay olan motorlardan her türlü haraketi rahatla yapıyosun bulduğun her tümseği değerlendir derim hayırlısı olsun güle güle kullan
Arazinin ve enduronun tadından yenmez. Yol yoktur. Yolu sen yaratırsın, istediğin yere gidersin, seçimler, heyecan, özgürlük ve doğa.... _________________
[/url]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız