Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - karar vermemde bana yardım edinnn

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

karar vermemde bana yardım edinnn

karar vermemde bana yardım edinnn
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motorcu81
Üye
Üye

Nereden: düzce

MesajTarih: 22.05.2007 - 15:59    Mesaj konusu: karar vermemde bana yardım edinnn Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meraba motordelisi üyeleri daha dogrusu motorcu kardeşlerim 2 veya 3 gün içinde motor alıcam ama ne alıcagıma hala karar veremedim ben 600 cc istiyom ama ne olacağına karar veremedim 10000 ytl param var sizler ne tavsiye edersiniz bu arada ilk büyük motorum olucak bana doğru yolu göstereceğinizden eminim simdiden hepinize teşekkur ederim Alkışlıyorum
hak edene yoooool vermek bize yaky?yr!
Başa dön
motorcu81 Çevrimdışı motorcu81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbr-gry
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: düüzzzceeee

MesajTarih: 22.05.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oo hemserim bnde düzcedenm Bravo daha önceden tecrüben yoksa 600lüklere hiç yanasma abi ccleri yawaş yawaş yükselt.
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.05.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk başlıyorsan 600lükten vazgeç derim bu senin için ve ailen için en iyisi olur.......en fazla 250cc ye kadar motor al ve birkaç sene tecrübe edin,km yap,yol yap,kendini eğit daha sonra istediğini alırsın.......hadi kolay gelsin.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 22.05.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi demiş ki:
ilk başlıyorsan 600lükten vazgeç derim bu senin için ve ailen için en iyisi olur.......en fazla 250cc ye kadar motor al ve birkaç sene tecrübe edin,km yap,yol yap,kendini eğit daha sonra istediğini alırsın.......hadi kolay gelsin.......
katılıyorum Alkışlıyorum hem kendin hemde ailen için 600 Beğenmedim
N_O_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 22.05.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000cc yakışır sana boş ver napacan 600 lüğü Çok gülüyorum şakaşaka tecuben yoksa küçük ten başla baba 250 lik felan bi makına düşün
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı N_O_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 22.05.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baydı Bu topicler Allah aşkına ilk motor 600cc Beğenmedim
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 22.05.2007 - 16:43    Mesaj konusu: geç o 600 diyen arkadaşlarını,sen Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çevrendeki sözde arkadaşlarının veya egzost sesine göre motor beğenenlerin laflarını unut ve önerileri antibiyotik gibi değerlendir.

Çok bilen yılların tecrübeli binicileri bile yollarımızda telef olup gi-
derken sana 600 den aşağıoı motora binilir mi diyenlere sadece
gülüp geçmeni tavsiye ederim
Geçmiş deneyimini bilmemekle beraber,şehirli GT olarak anılan
Beverly 250 senin her türlü işini görüp,maksimum keyif almanı sağlayacaktır.Daha da önemlisi motor bir biana öncelikle fonksiyonu kuvvetli adam gibi dizlik ,dirseklik,böbrek kemeri kaliteli bir kask
ile alt üst giysi senin kaskon olacaktır.
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcu81
Üye
Üye

Nereden: düzce

MesajTarih: 22.05.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar okadarda tecrubesız degılım tıtanım vardı ondan sonra 2 sene ybr ye bındım bır cok drag lara bıle kalktım ama artık onlar bıseklet gıbı gelıyor ben marka olarak ne almalıyım kunusunda sıze danısmak ıstemıstım ne dersınız
Başa dön
motorcu81 Çevrimdışı motorcu81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 19.06.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi 600cc istiyorsunda ne tür bir 600cc? Race mi? Enduro mu? Touring mi? Naked mı? Yoksa ortaya karışık mı?

Öncelikle ne tür birşey istediğini belirtmelisin ki bizlerde o sınıftan en iyisini sana en iyi hitap edeni söyleyebilelim.

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MiC_CheCK, arkadaşım doğru söylüo ne alcaına karar verdin mi?
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 19.06.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne alacaksın
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 19.06.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o paraya alacağın markanın ne olması gerekir diye sorarsan japonlarda en sağlamı hondadır derim
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.06.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600rr al gitsin Gülümsüyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.06.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu81, kardeşim kendini race kullanabilecek güçte ve kendine olan özgüveninde yerindeyse korkmadan 600 cc makineye bin. Hiçbişey olmaz korkma. Sadece 15 günde prof. olursun...
Düzce de otoban filan gezinirsin. Tabi dikkatli olman kaidesiyle.
10000. ytl ye 2001 kawasaki zx-6 / ya da 2000 yamaha R6 alabilirsin. Fakat yamahalar aşırı hızlı ve hor kullanıldıklarından dolayı biraz daha dikkatli ol ikinci ellerinde.
Şayet motoru alırsan topicini açarsın hayırlı olsun demesi bizden Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.06.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600cc istiyorum demişsin ama tarzını belirtmemişsin,
tt600 var
600 shadow var
600rr var,var oğlu var ama aralarında dağlar kadarda fark var.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal