Tarih: 22.05.2007 - 15:59 Mesaj konusu: karar vermemde bana yardım edinnn
meraba motordelisi üyeleri daha dogrusu motorcu kardeşlerim 2 veya 3 gün içinde motor alıcam ama ne alıcagıma hala karar veremedim ben 600 cc istiyom ama ne olacağına karar veremedim 10000 ytl param var sizler ne tavsiye edersiniz bu arada ilk büyük motorum olucak bana doğru yolu göstereceğinizden eminim simdiden hepinize teşekkur ederim _________________ gidene kal demek zavallylara
kalana git demek terbiyesizlere
dönmeyene dön demek acizlere
hak edene yoooool vermek bize yaky?yr!
ilk başlıyorsan 600lükten vazgeç derim bu senin için ve ailen için en iyisi olur.......en fazla 250cc ye kadar motor al ve birkaç sene tecrübe edin,km yap,yol yap,kendini eğit daha sonra istediğini alırsın.......hadi kolay gelsin....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Oct 03, 2006 Mesajlar: 541 Nereden: istanbul-bahçeşehir
Tarih: 22.05.2007 - 16:19 Mesaj konusu:
racingdelisi demiş ki:
ilk başlıyorsan 600lükten vazgeç derim bu senin için ve ailen için en iyisi olur.......en fazla 250cc ye kadar motor al ve birkaç sene tecrübe edin,km yap,yol yap,kendini eğit daha sonra istediğini alırsın.......hadi kolay gelsin.......
katılıyorum hem kendin hemde ailen için 600 _________________ ARTIK MCT DEĞİL 1100xx SAHİBİ
Tarih: 22.05.2007 - 16:43 Mesaj konusu: geç o 600 diyen arkadaşlarını,sen
Çevrendeki sözde arkadaşlarının veya egzost sesine göre motor beğenenlerin laflarını unut ve önerileri antibiyotik gibi değerlendir.
Çok bilen yılların tecrübeli binicileri bile yollarımızda telef olup gi-
derken sana 600 den aşağıoı motora binilir mi diyenlere sadece
gülüp geçmeni tavsiye ederim
Geçmiş deneyimini bilmemekle beraber,şehirli GT olarak anılan
Beverly 250 senin her türlü işini görüp,maksimum keyif almanı sağlayacaktır.Daha da önemlisi motor bir biana öncelikle fonksiyonu kuvvetli adam gibi dizlik ,dirseklik,böbrek kemeri kaliteli bir kask
ile alt üst giysi senin kaskon olacaktır.
ya arkadaslar okadarda tecrubesız degılım tıtanım vardı ondan sonra 2 sene ybr ye bındım bır cok drag lara bıle kalktım ama artık onlar bıseklet gıbı gelıyor ben marka olarak ne almalıyım kunusunda sıze danısmak ıstemıstım ne dersınız
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 19.06.2007 - 16:45 Mesaj konusu:
Şimdi 600cc istiyorsunda ne tür bir 600cc? Race mi? Enduro mu? Touring mi? Naked mı? Yoksa ortaya karışık mı?
Öncelikle ne tür birşey istediğini belirtmelisin ki bizlerde o sınıftan en iyisini sana en iyi hitap edeni söyleyebilelim. _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
o paraya alacağın markanın ne olması gerekir diye sorarsan japonlarda en sağlamı hondadır derim _________________ HARPUT MD
Elazığ motosiklet ve motorsporları klübü
motorcu81, kardeşim kendini race kullanabilecek güçte ve kendine olan özgüveninde yerindeyse korkmadan 600 cc makineye bin. Hiçbişey olmaz korkma. Sadece 15 günde prof. olursun...
Düzce de otoban filan gezinirsin. Tabi dikkatli olman kaidesiyle.
10000. ytl ye 2001 kawasaki zx-6 / ya da 2000 yamaha R6 alabilirsin. Fakat yamahalar aşırı hızlı ve hor kullanıldıklarından dolayı biraz daha dikkatli ol ikinci ellerinde.
Şayet motoru alırsan topicini açarsın hayırlı olsun demesi bizden
600cc istiyorum demişsin ama tarzını belirtmemişsin,
tt600 var
600 shadow var
600rr var,var oğlu var ama aralarında dağlar kadarda fark var. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız