Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yamaha rx 135 hakkında !!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yamaha rx 135 hakkında !!!!!!!!!!

yamaha rx 135 hakkında !!!!!!!!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 22.05.2007 - 19:11    Mesaj konusu: yamaha rx 135 hakkında !!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha rx 135 hakkında bilgisi olan varmı ? bu motorun teknik özellikleri nasıldır 6 vitesmiş galiba ve sesi de güzel geldi kulağıma Çok gülüyorum hızda varmış gayet iyi Bravo kullanan veya bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim Gülümsüyorum
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
repsol_200cc
Üye
Üye

Nereden: KONYA (GONYA diye de okunur)

MesajTarih: 22.05.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim rx-135 6vites falan değil! Sinirlendim çok harika bir motor 2 zamanlı olduğu için gayet hızlı gidiyor. rahat 150yi görürsün...kıymetli bir motordur ama yedek parça sıkıntısı var :bad:

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

[quote="repsol_200cc"]kardeşim rx-135 6vites falan değil! Sinirlendim çok harika bir motor 2 zamanlı olduğu için gayet hızlı gidiyor. rahat 150yi görürsün...kıymetli bir motordur ama yedek parça sıkıntısı var ?
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 22.05.2007 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_200cc, BABA arkadaş bi soru sormuş dikkat ettiysen "miş" eki kullanmış sen adama " Sinirlendim " smileyi atıyorsun cvp vermek zorunda değilsin ki kırmayalım birbirimizi lütfen OK

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.05.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş tarzı sana göre güzelse motor iyidir
iki zamanlıdır, ii gider performansıyla orantılıda yakar Göz kırpıyorum
istanbulda parça sorunu yok ama çanakkalede nasıldır bilmiyorum..
hsahanoglu
Üye
Üye

MesajTarih: 22.05.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motordur seridir aynı zamanda
Başa dön
hsahanoglu Çevrimdışı hsahanoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrekarasu
Üye
Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 22.05.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 zamanlı 150 km hız yapar bu arada arkadaslar 5 vısey yazmıs ama 6 vıtesdır.yakıtıda baya fazladır
Başa dön
emrekarasu Çevrimdışı emrekarasu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.05.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RX Z 135 i lütfen RX KİNG 115 İle karıştırmayın !!!! Bursa MD üyelerimizden bir arkadaşımızda rx z 135 var ve motor 6 şanzımanlı vitese sahip! ve düz bir yolda cok rahat bir şekilde 180 yapıyor! yakıt olarak ise en 200-220 bin yakıyor ve kaliteli 2 zamanlı yag kullanılıyor motorda fakat kesinlikle yaktıgının hakkını veren "SİVRİSİNEK" lakaplı bir motordur..
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 23.05.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun yardımlarınız için Delirdim 2 zamanlısa bana yaramazzz Ağlıyorum
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jockey
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.06.2007 - 05:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamım ses hız ve her modıfıyeyı alır benzınlıgı olan bı akraban esın dostun varsa al uzerınde 180 bre var ve 6 vites oldugu gercek ben ona verecegım paraya stıl 350 alırdım gomme abort performans egzozu ve kesık yanak mumkunse kapalı kabın arka amartsorlerı gererım yanına bı amartsor daha eklerım on amartsorlerı keserım pıyasaya cıktıgında mıllet motor gorur acıkcası onun yaktıgıyla ortalama aynı yakar
Başa dön
jockey Çevrimdışı jockey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ExTReMa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz

MesajTarih: 11.08.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rx-z 135 6 vites rx-135 5 vitestir ayrıca rx-z 135 te turbo var normal rx lerde yoktur parca sıkıntısı oldugunu sanmıyorum bende rx 115 var parcaları pahalı ama hakkını verıyo motor bu arada arkadastan yenı satın aldım ve aldıgı gunu bılıyorum 2000 model vede daha vidası bıle sokulmedı bayagı dayanıklıdır 2 zamanlı ver devırlı olmasına ragmen

Aprilia Rs50 & Yamaha Rx115 & Yamaha Mbk Ms-1
Başa dön
ExTReMa Çevrimdışı ExTReMa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 11.08.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzoz sesi bütün motorlara degerrrrrrrrrrrrrrr
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 11.08.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece Rx-Z ler 6 vitesli.Rx-King ler 5 viteslidir.
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 11.08.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rx_135

[size=9][color=#999999]Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:[/color][/size]

ARKADAŞLAR BU repsol_200cc NİCKİ BENİM BİRİ ELİNE GEÇİRMİŞ! Sinirlendim ŞİMDİ ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİM!!!

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.08.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RX-Z 135::: 22,6 hp,6 vites,made ın japan
RX 135 (king):::18,5 hp,5 vites, made ın malezya
ayrıca her ikisindede "turbo" denilen aslında gerçek adı "red walve" yada "power walve" denilen mekanizma YOKTUR.
RX-135 (king) en büyük vitesinde ve 9500 rpm de 135 km sürat verir.
RX-Z 135 ise en büyük vitesinde(6,) 9500 rpm de 155 km sürat verir.
bunlar orj. değerleridir.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.08.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NE TURBOSU YAHU STANDART HİÇ BİR MAKİNADA TURBO MURBO YOK. yatarak destekli 200m boy hedefi,şarjör tak,kurma kolu çek-bırak emniyet aç tek tek üç atış atış serberssstt Çok gülüyorum
biara R6 yı kalkışta yer diyen baltaların öve öve bitiremediği motor ossruktan teyyare!! Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal