Tarih: 23.05.2007 - 18:30 Mesaj konusu:
usta ilk motorum olduğundan fazla bişi sölemicem 1500 kmdeyim daha rodajı daha yeni atlattık 150 kmh geçmedim daha motoru görmek isteyenler pm atsınlar görüşürüz bi yerde istanbul avrupa yakasında buluşma olaylarına gelmek isterim yardımcı olursanız motor iki zamanlı 125 cc üstünde mv agusta motoru var ismi cagiva sadece powered by mv agusta yazıyo üstünde
birde motorumu komple jatlar la birlikte mat siyaha boyatmak istiyorum nerde yaptırabilirm ayrıca egsozumu kuyruk altı güzel bi egzos la değiştirmek istiyorum
En son Darkday tarafından 23.05.2007 - 18:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hayırlı olsun cagıva güzel motordur 2 zamanlı olduğu için fazla yakar ama iyi kaçar......güle güle kullan...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..bu tarz motorların meraklıları çok fazla,zamanla edineceğin tecrübelerini paylaşırsan çok iyi olur..özellikle yakıt tüketimi konusunda.. _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 24.05.2007 - 16:31 Mesaj konusu:
CAGIVA Mito 125 Fiyat : 6.049 EURO sanırım bu sıfır fiyatı ama bu fiyatı hak ediyomu?serhat24766, önemli olan o memnunmusun ? bende motor alıcağım için soruyorum şu an derbi yada hosung düşünüyorum. eger sende olumlu sölersen seçenek üçe çıkıcak _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
Tarih: 24.05.2007 - 17:05 Mesaj konusu:
arkadaşlar ben motordan çok memnunum yakıtı 2 zamanlı racing motora göre iyi 15 ytl ye günde 100 kmye yakın yol yapıyorum herşey bi yana herkes hyo bulup alabilir derbi alabilir tarafikte bitane daha cagiva mito gördünüzmü?
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız