Elazığın doğusunda bulunan, ortalama 100 km mesafe olan, virajları pist gibi nacizane bir yer bu ergani neyse anlatacak bişey yok resimler videolar anlatsın işte bu arada aramızda bulunmayan bir çok arkadaş vardı onlarıda buradan kınıyorum
hayabusayım ben hızlı geçerim
namı değer halonun zx10 u (herhalde böyle yazılıyodu:))
oktay abinin R1 i
topluca
fethinin srad
maden dağları ve biz
maden soğuk su
sağda: halo yani salih abi ölürüm abi senin duruşun yeter soldaki dayının ismini bende bilmiyorum ama şekil adam
yorulduk lan _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Tarih: 24.05.2007 - 10:40 Mesaj konusu:
elınıze saglık fotolar ıcın hocam o maden dagları tam enduro motocross ıcın aslında guzel bır arazı gazlaması olur o taraflarda tesekkurler _________________ Üssü var,üstü yok
Tarih: 24.05.2007 - 11:08 Mesaj konusu:
ellerinize kollarınıza sağlık motorlar 10 numara sizler 10 numara daha ne olsun süpersiniz umut2323, saol paylaşım için _________________ HYOSUNG GT250R/KANUNİ DEER152
motor dostları Elazığ motosiklet ve motor sporları kulübünü kurduk örnek geziler ve organizeler yapıyoruz yolu doğudan geçen herkes açık davetlimizdir. _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 24.05.2007 - 11:23 Mesaj konusu:
umut2323, umut kardeşim teşekkürler
Allah muhabbetinizi bozmasın kazasız belasız günler diliyorum devamını unutmayın _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
fotolar süper paylasım için tesekkürker...bu arada demek hatun katliam cıkarır ..kötü bi amacım yoktu valla zaten sinirim sanada değildi terbiyesizce konusanlara...kötü amacım yoktu ki katliam cıkaracağını sanmıom ama neyse benim yüzümden katliam cıkmasında.
fakat yanlıs anlama ok
fotolar süper paylasım için tesekkürker...bu arada demek hatun katliam cıkarır ..kötü bi amacım yoktu valla zaten sinirim sanada değildi terbiyesizce konusanlara...kötü amacım yoktu ki katliam cıkaracağını sanmıom ama neyse benim yüzümden katliam cıkmasında.
fakat yanlıs anlama ok
kardeşim oktay supersınız bu hafta sonu sızın otarafa geçmeyı düşünüyoruz urfalı motorcu arkadaşlarla çermıkte buluşuruz _________________ afatali
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 24.05.2007 - 13:50 Mesaj konusu:
umut2323, videolar nerede kardeşim hadi bekliyoruzda
Artı resimlerde bana göz kırpan fıstık yeşilin sahibine sesleniyorum üzmeyin sakın o kızı oldumu _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız