ewet arkadaşlar,en sonunda nosscuyu motorlandırdık
olay aynen şöyle gelişti,berhan arkadaşımız bana kawasaki bayiliğini aldığını söyledi,hayırlısı olsun dereken zx 10 warmı dedim,kendiside var olduğunu belirtti bunun üzerine bende dur satayım 2 dakka da dedim.pek inandırıcı gelmesede behrana,msn den döndüm nosscu ya;
bi gaz bi gaz bi vites yukarı bi vites aşşağıya öle olur böle olur yakışır sana gaz gaz gaz derken vitesten attı we senin hatırın için alıyorum dedi
gece istanbuldan yola çıktı sabah geldi işlemleri ni halledip kavuştu motoruna en sonunda,
artık gaz vermekle ve zorla bişekilde motor almasına sebeb olmam iyi mi oldu kötümü oldu, hayırlı mı hayırsız mı oldu orasını bilmiyorum fakat zıpkın gibi simsiyah ve gönlünde yatan motora kavuşmasına inanılmaz bişekilde mutlu etti beni,sanki kendim almış gibi sevindim.
allah kaza bela vermesin,kazasız belasız kullanmasını dilerim.allah herkezin gönlüne göre versin
hayırlısı olsun nosscu kardeşim benim
bu arada (bizim buranın yollarını gördün baba,sence basılırmı??? )
geçelim fotolara
akhisarda buluşma anımız
ben ve nosscu yalçın
hava şartlarından dolayı fotolar zor iniyor diğerlerini de az sonra ekleyeceğim _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 24.05.2007 - 15:00 Mesaj konusu:
YaLçın abi hayırlı uğurlu olsun Allah kazabela vermesin güle güle kullan
Tercihin için seni kutluyorum seni gidi kawacı seni _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 24.05.2007 - 15:05 Mesaj konusu:
puhhhaaaahaahaaa hayırlı olsun abı ALLAH kaza bela yuzu gostermesın ekamba hayatta ınanmazdımya hadı sen dedın _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
YALÇIN abimmmm
allahım kaza bela vermesin güle güle bin.... Allahım kalbine gönlüne göre vermiş tekerine taş değmesin..!! yakışır benim nosscu'ma hemde kara.... cumartesi geliyorum.. bi tür binerim sölemedi deme _________________ şaka gibi...
ekamba, adamla kalkıp falanda motoru kendine geçirmede
nosscuadamın kralına kral gibi motor yakışır Yalçın abim ALLAH kaza bela vermesin dua et banada nasip etsin cok güzel renk o biçim ee artık konyaya gelmen için bi engel kalmadı
YALÇIN abimmmm
allahım kaza bela vermesin güle güle bin.... Allahım kalbine gönlüne göre vermiş tekerine taş değmesin..!! yakışır benim nosscu'ma hemde kara.... cumartesi geliyorum.. bi tür binerim sölemedi deme _________________ şaka gibi...
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 24.05.2007 - 15:34 Mesaj konusu:
hayırlı olsun ağzından da bal damlıyo herkesin gönlüne göre falan. AMİN ocak ayı civarı hayırlısıyla alıyorum. kazasız belasız kullanman dileğiyle _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız