Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Noss'cu ya sıfır zx10 2007

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Noss'cu ya sıfır zx10 2007

Noss'cu ya sıfır zx10 2007
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.05.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Noss'cu ya sıfır zx10 2007 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet arkadaşlar,en sonunda nosscuyu motorlandırdık Dil çıkarıyorum
olay aynen şöyle gelişti,berhan arkadaşımız bana kawasaki bayiliğini aldığını söyledi,hayırlısı olsun dereken zx 10 warmı dedim,kendiside var olduğunu belirtti bunun üzerine bende dur satayım 2 dakka da dedim.pek inandırıcı gelmesede behrana,msn den döndüm nosscu ya;
bi gaz bi gaz bi vites yukarı bi vites aşşağıya öle olur böle olur yakışır sana gaz gaz gaz derken vitesten attı we senin hatırın için alıyorum dedi Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
gece istanbuldan yola çıktı sabah geldi işlemleri ni halledip kavuştu motoruna en sonunda,
artık gaz vermekle ve zorla bişekilde motor almasına sebeb olmam iyi mi oldu kötümü oldu, hayırlı mı hayırsız mı oldu orasını bilmiyorum fakat zıpkın gibi simsiyah ve gönlünde yatan motora kavuşmasına inanılmaz bişekilde mutlu etti beni,sanki kendim almış gibi sevindim.
allah kaza bela vermesin,kazasız belasız kullanmasını dilerim.allah herkezin gönlüne göre versin
hayırlısı olsun nosscu kardeşim benim
bu arada (bizim buranın yollarını gördün baba,sence basılırmı??? Gülümsüyorum )
geçelim fotolara
akhisarda buluşma anımız

ben ve nosscu yalçın

hava şartlarından dolayı fotolar zor iniyor diğerlerini de az sonra ekleyeceğim Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 24.05.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin güle güle kullan kardeşim....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.05.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun.Maaşallah
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YaLçın abi hayırlı uğurlu olsun Allah kazabela vermesin güle güle kullan
Tercihin için seni kutluyorum seni gidi kawacı seni Bravo
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puhhhaaaahaahaaa hayırlı olsun abı ALLAH kaza bela yuzu gostermesın ekamba hayatta ınanmazdımya hadı sen dedın Alkışlıyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kız gibi motorsiklet beeeeeeeeeeeee Çok gülüyorum allah kaza bela wermesinn Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesın gule gule bın abı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
erbıl bıtane mont hedıye etseydınya olum usuycek abımız yaaa Dil çıkarıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yalçın baba hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. O halılarda ne? Neresi orası. Eski taban halısı varmı? Parası neyse verelim alalım Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun.Siyah renk cok asil duruyor gerçekten..
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana inat halıların önünde çektirdiniz dimi fotoları Ağlıyorum
Ben bu topicin sonunu pek hayırlı görmüyorum, Şimdiden söyleyeyim Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum İstemiyorum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son NighteXpresS tarafından 24.05.2007 - 15:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YALÇIN abimmmm Dans Dans Dans
allahım kaza bela vermesin güle güle bin.... Allahım kalbine gönlüne göre vermiş tekerine taş değmesin..!! yakışır benim nosscu'ma hemde kara.... cumartesi geliyorum.. bi tür binerim sölemedi deme Delirdim Delirdim Delirdim

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sanki kendim almış gibi sevindim

ekamba, adamla kalkıp falanda motoru kendine geçirmede Öfkeliyim Dil çıkarıyorum

nosscuadamın kralına kral gibi motor yakışır Yalçın abim ALLAH kaza bela vermesin dua et banada nasip etsin cok güzel renk o biçim ee artık konyaya gelmen için bi engel kalmadı Gülümsüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YALÇIN abimmmm Dans Dans Dans
allahım kaza bela vermesin güle güle bin.... Allahım kalbine gönlüne göre vermiş tekerine taş değmesin..!! yakışır benim nosscu'ma hemde kara.... cumartesi geliyorum.. bi tür binerim sölemedi deme Delirdim Delirdim Delirdim

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ağzından da bal damlıyo herkesin gönlüne göre falan. AMİN Gülümsüyorum ocak ayı civarı hayırlısıyla alıyorum. kazasız belasız kullanman dileğiyle Bravo

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass Çevrimdışı ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 24.05.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun, ekamba klaveyede bu kadar gaz verilmez ki Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal