Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.05.2007 - 23:25    Mesaj konusu: Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kulübümüz geçen ay TMF ile yapılan toplantıdan sonra TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU na dahil oldu,ve ORGANİZATÖR KULÜP LİSANSI nı aldı..
Bundan böyle kulübümüz ,YARIŞ için Sporcu Lisansı verebilecektir.
Kulübümüzün Lisansıyla yarışacak olan sporcularımız,SİTEMİZDE tanıtılacak ve yarışlarda kulübümüzü temsil edecekler.

Lisans için gerekenler şunlar:

Nüfus Fotokopisi
3 Adet Fotograf
Sağlık Raporu
180 YTL Lisans Ücreti

Bu lisans ücreti TMF nin banka hesabına yarışçının isim-soyadı ile yatırılıp makbuzun kulübümüze verilmesi gereklidir..

Kulübümüzün RESMİ ilk sporcusu SAVAŞ BAKAY olmuştur..
MOTORDELİSİ lisansıyla yarışmak isteyen sporcularımız, bu tarih itibariyle başvuru için kulübümüzün SPOR ORGANİZASYONLARI ndan sorumlu yönetim kurulu üyemiz MEHMET TAN ile görüşüp lisanslarını çıkarabilirler..

Mehmet TAN iletişim için
GSM: 0532 281 00 40

Link
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 24.05.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyet gerekmiomu hakan abi lisanss cıkartmak için Göz kırpıyorum
Başa dön
caddlak Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 24.05.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu linsansı çıkartmak için herhangi bir teste falan gerek duyulmuyor mu? 180ytl ve gerekli evrakları veren her yurdum insanı yarışçı olabiliyor mu?
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 25.05.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising, Lisansı yarışmak için alıyorsan,yarışabilecek kabiliyete sahip olmak gerekir..
Zaten SIRALAMA turlarında yarışabilmen için belli olan bir zaman var..Eger o dereceyi çıkaramıyorsan zaten kurallar geregi yarışamazsın..
LİSANS ı "Yarışçıyım" demek için degil YARIŞMAK için almak gerek...

Link
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 25.05.2007 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oy oy oy daha dogru duzgun motor kullanamıyorum ınşallah bır gun
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.05.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan bi sorum olucak
ben 01-02 yıllarında draglara katıldım (arabamla) Bravo
o zaman tomsfed den lisans alıodun, kask tulum giyip yapuştırıyodun pistte
-motosiklette bu lisans olayı nasıl, her türlü yarışa girme hakkı kazanabiliyormusun?
-birde yenileme durumu nasıl, yıllıkmı 2 yıllıkmı?

En son GKNAKED tarafından 25.05.2007 - 10:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GKNAKED Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 25.05.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet de yarışabilmen için SIRLALAMA turlarında, baraj olarak sayılan en düşük zamandan daha iyi bir zaman yapabilmelisin..
Lisanslar 1 senelik..

Link
Başa dön
10UR1
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.05.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, bunuda basardık yanı cok guzellll Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ılk yarıscımız dragonrr savas abı supersın sennn Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
10UR1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: bursa

MesajTarih: 25.05.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor delisi ne bu yakışır gün geçtikte daha da büyüyoruz..

savaş abi tebrikler başarılarını merakla bekliyoruz destekliyoruz.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tekyildizmotor Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.05.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler hakan dinçer. sen süpersin .
bende yarışçı olmak istiyorum ta temelinden başlamak.
ama ne ehliyetim nede motorum var hehe komik demi.
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.05.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ödeme işlemini ve diğer gereken belge ve evrakları nereye teslim edicez.ve birde a2 ehliyeti lazımmı? Ağlıyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.05.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakalım hayırlısı olsun.Savaş Kardeşimede ilk lisans hayırlı olsun.

Şimdiden başarılar kardeşim kupalarınla bizi gururlandırmanı dilerim Bravo
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.05.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun...İlerde inşaAllah bizde katılırız...hem yarışmak nasıl bişey öğrenir hemde yarışmaya uygunmuyuz değilmiyiz anlamış oluruz...güzel bi organizasyon..teşekkürler...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.05.2007 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, halilRR, hadi bizde hepberaber kayıt olalım,gerçi pist üçümüze dar gelir ama Çok gülüyorum Çok gülüyorum yaparız bişiiler Bravo
çok güzel bi olay,tebrikler md Bravo Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10UR1
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.05.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, erbıl bızım yarıscı lısansımız var olum senın yokmu hala zuhahaha Delirdim Delirdim Delirdim

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
10UR1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye