Tarih: 25.05.2007 - 11:23 Mesaj konusu: cross motor yüksekliği
slm arkadaşlar. skytime 200 cross aldım. yalnız boyum 1.75 ayak tabanlarım tam olarak yere basmıyor. sizce boyunu kısaltmalımıyım yoksa parmak uçlarımın yere değmesi yeterlimi.. uzun süre chopper rahatlığına alıştığım için oturunca garip geldi . uzmanlardan abilerden öneri bekliyorum. bu arada MD 'li olmak için ne yapmam gerekiyor benim??
Kayıt: Oct 03, 2006 Mesajlar: 541 Nereden: istanbul-bahçeşehir
Tarih: 25.05.2007 - 11:39 Mesaj konusu:
amuda kalkıp ellerinin üstünde 2 km yol yaptıktan sonra mantı açıp bütün md'yi akşam yemeğe dawet etmen lazım
şaka şakaa zaten bi MD'lisin bunun için bişey yapmana gerek yok sadece motora gönül wermen yeter
dier konu içinse benim bildiğim kadarıyla ayak tabanlarının tam olarak yere temas halinde olması gerekiyor yoksa motorun dengesini tam olarak sağlayamaya bilir we yaralanabilirsin _________________ ARTIK MCT DEĞİL 1100xx SAHİBİ
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 25.05.2007 - 12:54 Mesaj konusu:
badboyinist,
sokmeen aslında bunun bir kriteri yok.. 1,60 boyunda olup da Cross motorun selesini indirmeden kullanan arkadaşlar var... Tamamen yetenek işi..
Sen kendini nasıl rahat ve güvenli hissediyorsan öyle kullan..
İlk zamanlar çok bocalıyorum dersen de biraz indirirsin.. Zaten bir zaman sonra bünye alışacak ve yükseltme ihtiyacı hissedeceksin.. Boyunda 175 miş kasma bu kadar.. Akışına bırak ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız