Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cross motor yüksekliği

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cross motor yüksekliği

cross motor yüksekliği

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sokmeen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 25.05.2007 - 11:23    Mesaj konusu: cross motor yüksekliği Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar. skytime 200 cross aldım. yalnız boyum 1.75 ayak tabanlarım tam olarak yere basmıyor. sizce boyunu kısaltmalımıyım yoksa parmak uçlarımın yere değmesi yeterlimi.. uzun süre chopper rahatlığına alıştığım için oturunca garip geldi . uzmanlardan abilerden öneri bekliyorum. bu arada MD 'li olmak için ne yapmam gerekiyor benim??
Başa dön
sokmeen Çevrimdışı sokmeen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 25.05.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amuda kalkıp ellerinin üstünde 2 km yol yaptıktan sonra mantı açıp bütün md'yi akşam yemeğe dawet etmen lazım Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

şaka şakaa zaten bi MD'lisin bunun için bişey yapmana gerek yok sadece motora gönül wermen yeter

dier konu içinse benim bildiğim kadarıyla ayak tabanlarının tam olarak yere temas halinde olması gerekiyor yoksa motorun dengesini tam olarak sağlayamaya bilir we yaralanabilirsin Bravo
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.05.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İki ayagının ucu değiyorsa sorun yok bence Gülümsüyorum Bravo Bravo
Bak burdaki smile'nin hic ayakları değmiyor bile ->
Çok gülüyorum
Başa dön
PIERzig Çevrimdışı PIERzig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sokmeen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 25.05.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi iki yorum var. buradan çıkardığım olsada olur olmasada .. 2 ayak değince daha rahat ama motoruda böyle yüksek sevdim be abi.. napimki şimdi?
Başa dön
sokmeen Çevrimdışı sokmeen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 25.05.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badboyinist, Dil çıkarıyorum

sokmeen aslında bunun bir kriteri yok.. 1,60 boyunda olup da Cross motorun selesini indirmeden kullanan arkadaşlar var... Tamamen yetenek işi..

Sen kendini nasıl rahat ve güvenli hissediyorsan öyle kullan..
İlk zamanlar çok bocalıyorum dersen de biraz indirirsin.. Zaten bir zaman sonra bünye alışacak ve yükseltme ihtiyacı hissedeceksin.. Boyunda 175 miş kasma bu kadar.. Akışına bırak ..

Güvenli sürüşler dilerim Bravo
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal