Arkadaşlar 2. el kask arıyorum shoei,arai,nolan ilk tercihim ama diğer racing kaskları da olabilir.Öle safebet falan yollamayın lütfen!!!Bendeni söylemeyi unutmuşum beden S arkadaşlar...
Tarih: 27.05.2007 - 00:52 Mesaj konusu:
Bazı şeylerin ikinci elini almak akıllıca iş değildir. Mesela tuvalet kağıdı, kondom, kask bunlara iyi örneklerdir. _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1499 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 27.05.2007 - 08:20 Mesaj konusu:
slayer2694, neden 2.el kask arıyorsun? 2.el arai shoei kaskın safabet ten farklı olduğunu nerden çıkarıyorsun? sen herhalde işlevinden çok görüntüsünü düşünüyorsun. ama geçenlerde bir arkadaşımızı bu kask meselesi yüzünden kaybettik. bence bu konuda -kendin için,kendini seviyorsan- duyarlı olmanı öneririm. istersen bende ikinci el kask var nolan N61 replika modeli. S beden. hala sağlam. ama kendi kaskım bile olsa 2. el kask kimseye tavsiye etmem.. cinayete teşebbüs olur.. _________________
ANY 21
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1818 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 27.05.2007 - 08:26 Mesaj konusu:
kesinlikle kask konusunda anicik ın dediği gibi bence kendini düşünmelisin kardeş o yüzden kendine ne kadar değer veriyorsan sonuçta o şekilde davranmalısın _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Tarih: 27.05.2007 - 09:06 Mesaj konusu:
Shoei,arai sadece SUPERSPORT kaskı deilki(RACİNG lafına uyuz oluorum öyle bir tabir yok )....2.el kesinlikle kask alınmaz arkadaşım büyük hata yaparsın kaza esnasında bu senin canına mal olabilir biraz daha biriktir yenisini al...
Aynen arkadaşlara katılıyorum Hatta dükkandaki rafta duranlara bile güvenmeyin derim.Kutusundan alın.Sırf bu yüzden istedigim renkte olan kaskı almadım.Rafta siyahı vardı ama kutusunda siyah yoktu.Bende mavi olanından aldım
İkinci el kask almak sağlıklı değildir. Malum kaskların da belirli bir kullanım ömürleri vardır, belirli aralıklarla değiştirilmesi önerilir. Kaza yapmamış olsanız bile.
Bu durumu da göz ardı edilmemeli, racing makina kullanan birisi olaraktan nasıl olurda 2.el kask almayı düşünürsünüz onu anlamış değilim!
Motosiklet üzerinde tam koruma hayat kurtarır, kask seçimi dikkatli yapılmalıdır
Canımızı yolda bulmadık ki yolda bırakalım... _________________ Lowflyer...
Kayıt: Jan 05, 2005 Mesajlar: 199 Nereden: istanbul/kucukyali
Tarih: 27.05.2007 - 21:01 Mesaj konusu:
arkadaşım ben satıyorum kaskımı yeni aldim fakat askerlik dolayisiyla satiyorum herseyi. daha iki kere kullandim. cizik yok ustunde. kutusunda duruyor
lazer vertigo viper (s) mat mavi. _________________ daima hayallerimin ve özgürlüklü?ümün pe?inden gittim.. simdiki hayalim siyah bir motosiklet. ve sonrasy.. rüzgary hissederek ölmek istiyorum !
Tarih: 28.05.2007 - 17:44 Mesaj konusu:
yorumlarınız için tşk.
1.Benim şu anda motorum yok kullanmıyorum yani(kaskı heves için alıyorum)
2.Ben babamı 600 f üzerinde KASKSIZ olarak yaptığı kazada kaybettim (mart 2007 forumlarına bakabilirsiniz)
3.Siz benden daha iyi bilirsiniz ki kaskların iç yüzeyleri yıkanabilir (hepsinin değil tabi)
4.Kullanacak olsam bile,ki kullanmıcam;çikolata mı bu canım? _________________ satılık cbr 600rr
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum!!!WQQaXQQ10030449WQQpXQQdisplayitem
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız