Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2.el RACİNG kask arıyorum!!!S beden

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2.el RACİNG kask arıyorum!!!S beden

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 26.05.2007 - 14:23    Mesaj konusu: 2.el RACİNG kask arıyorum!!!S beden Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 2. el kask arıyorum shoei,arai,nolan ilk tercihim ama diğer racing kaskları da olabilir.Öle safebet falan yollamayın lütfen!!!Bendeni söylemeyi unutmuşum beden S arkadaşlar...
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 27.05.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazı şeylerin ikinci elini almak akıllıca iş değildir. Mesela tuvalet kağıdı, kondom, kask bunlara iyi örneklerdir.
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 27.05.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madd, ;
Alıntı:

Bazı şeylerin ikinci elini almak akıllıca iş değildir. Mesela tuvalet kağıdı, kondom, kask bunlara iyi örneklerdir ? ?

Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 27.05.2007 - 06:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
Madd, ;
Alıntı:

Bazı şeylerin ikinci elini almak akıllıca iş değildir. Mesela tuvalet kağıdı, kondom, kask bunlara iyi örneklerdir ? ?

Çok gülüyorum Çok gülüyorum

mantıklı
Başa dön
mysugar Çevrimdışı mysugar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 27.05.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, neden 2.el kask arıyorsun? 2.el arai shoei kaskın safabet ten farklı olduğunu nerden çıkarıyorsun? sen herhalde işlevinden çok görüntüsünü düşünüyorsun. ama geçenlerde bir arkadaşımızı bu kask meselesi yüzünden kaybettik. bence bu konuda -kendin için,kendini seviyorsan- duyarlı olmanı öneririm. istersen bende ikinci el kask var nolan N61 replika modeli. S beden. hala sağlam. ama kendi kaskım bile olsa 2. el kask kimseye tavsiye etmem.. cinayete teşebbüs olur.. İstemiyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 27.05.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle kask konusunda anicik ın dediği gibi bence kendini düşünmelisin kardeş o yüzden kendine ne kadar değer veriyorsan sonuçta o şekilde davranmalısın
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 27.05.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

edebileceğin herşeyden tasarruf et ama asla kaska ödeyeceğin paradan değil.
Başa dön
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 27.05.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafanın degerı nekadarsa kaskınıonda dagerı okadar olsun Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.05.2007 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Shoei,arai sadece SUPERSPORT kaskı deilki(RACİNG lafına uyuz oluorum öyle bir tabir yok Gülümsüyorum )....2.el kesinlikle kask alınmaz arkadaşım büyük hata yaparsın kaza esnasında bu senin canına mal olabilir biraz daha biriktir yenisini al... Bravo
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.05.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynen arkadaşlara katılıyorum Hatta dükkandaki rafta duranlara bile güvenmeyin derim.Kutusundan alın.Sırf bu yüzden istedigim renkte olan kaskı almadım.Rafta siyahı vardı ama kutusunda siyah yoktu.Bende mavi olanından aldım Bravo
Başa dön
PIERzig Çevrimdışı PIERzig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beatlemania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 27.05.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madd demiş ki:
Bazı şeylerin ikinci elini almak akıllıca iş değildir. Mesela tuvalet kağıdı, kondom, kask bunlara iyi örneklerdir.

eidyllion
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 27.05.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkinci el kask almak sağlıklı değildir. Malum kaskların da belirli bir kullanım ömürleri vardır, belirli aralıklarla değiştirilmesi önerilir. Kaza yapmamış olsanız bile.

Bu durumu da göz ardı edilmemeli, racing makina kullanan birisi olaraktan nasıl olurda 2.el kask almayı düşünürsünüz onu anlamış değilim!

Motosiklet üzerinde tam koruma hayat kurtarır, kask seçimi dikkatli yapılmalıdır Bravo

Canımızı yolda bulmadık ki yolda bırakalım...

Başa dön
eidyllion Çevrimdışı eidyllion Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
teski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/kucukyali

MesajTarih: 27.05.2007 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım ben satıyorum kaskımı yeni aldim fakat askerlik dolayisiyla satiyorum herseyi. daha iki kere kullandim. cizik yok ustunde. kutusunda duruyor
lazer vertigo viper (s) mat mavi.
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 28.05.2007 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumlarınız için tşk.
1.Benim şu anda motorum yok kullanmıyorum yani(kaskı heves için alıyorum)
2.Ben babamı 600 f üzerinde KASKSIZ olarak yaptığı kazada kaybettim (mart 2007 forumlarına bakabilirsiniz)
3.Siz benden daha iyi bilirsiniz ki kaskların iç yüzeyleri yıkanabilir (hepsinin değil tabi)
4.Kullanacak olsam bile,ki kullanmıcam;çikolata mı bu canım?
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 28.05.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, öncelikle başın sağolsun. ama sen y,nede yeni bir ksk al derim ben
Alıntı:

Trafik kurallarına uyalım,tedbirimizi alalım
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal