Selam arkadaşlar, Elimdeki Cox MonoK flip up kaskın uğultusuna tahammülüm kalmadığından Yeni bir kask alma kararı aldım.
İncelediğim kadarıyla Lazer Granville LTD (mat siyah) olan model fiyat olarak 200 € civarı güzel geldi gözüme, ve kötü bir yorumda okumadım.
Bu kasktan kullanan varmı? acaba 160 km hızda rüzgar sesini duyarmıyım? ve asıl önemlisi Cox gibi tunellerde geçerken bütün motorlar kafamda çalışıyormuş gibi bir uğultu duyarmıyım.
Bunun yerine önereceğiniz kask olursa ona da bakmak isterim ama fiyat olarak daha yukarılara çıkamam gibi görünüyor, belki biraz daha ama çok değil. Gönül isterdiki Bizde shoei Multitec kullanalım ama nerde bizde 450 € _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Küçülen yaka-yaka aydynlatacak, Büyüyen yana yana anlayacakty...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
Tarih: 26.05.2007 - 17:29 Mesaj konusu: kart ile mezar vade...
Madem bu işe 200 Euro gözden çıkardın ,olmuşken kart ile 6-9 taksitle
NOLAN N102 (classic N-com9-mat siyah)ürünü 260 E ya alsana muhte-
rem,ağız tadıyla konforu yaşa.....
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 26.05.2007 - 17:34 Mesaj konusu:
Nolanların genelinde gürültü problemi var (mış) okduuğum kadarıyla O yüzden biraz tereddütte kaldım. _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 26.05.2007 - 17:53 Mesaj konusu:
HJC AC 11 aldım ebayden 250 $ a gelio arkadasım hayabusada kullanıyo 280 de bıle rahatsız olmyorum dio tavsiye ederim en gec 30 gunde elinde parana yazık alma türkiyeden öle şeyler. motorrad dergisinde kask 2006 da oldukça iddialı haberin olsun. o paraya ac 12 bile alabılırsın benden sana tavsiye
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
düzeltiorum... 250 ytl _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 26.05.2007 - 18:04 Mesaj konusu:
ben bi ara cok araştırdım bu kask işini... nolan n102 demişLER abi bende war daha yeni aldım ceneden acılır en güvenlisinin bu oldugunu söylediler biraz ağir ama gerçekten kapalı kasklar kadar bana güven veriyor ama sana tavsiye etmem cok ağir. nolan n61 de war bende 1520 gram cok ağir değil ama ses problemi azda olsa war ama LAZER de ses problemi olmasa bile bulaşma cünkü herkez tutmuyor bu lazer kaskları mühendislik hatası war falan diyorlar şimdi gelelim sana tavsiyeme abi bu paraya yok öle rüzgar sesi gecirmeen bi kask bulursan haber wer bende alayım sonra kararını verince ne alcağini mutlaka yaz ve resimlerini de koy aldıktan sora _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 26.05.2007 - 18:16 Mesaj konusu:
yamaha_onur demiş ki:
LAZER de ses problemi olmasa bile bulaşma cünkü herkez tutmuyor bu lazer kaskları mühendislik hatası war falan diyorlar şimdi
Lazer Vertigo Dragon modelinim Medium bedeni hariç diğer bedenlerinde mühendislik hatası sonucu koruma özelliğinin çok düşük olduğu söylendi ayrıca bir arkadaşım çene açılır kask kullanıyordu ve kaza yaptığında açılan klipsler kırılmıştı
ve Lazerin tüm modellerinde mühendislik hatası yok yanlış bilgi vermiyelim
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 26.05.2007 - 19:39 Mesaj konusu:
canakkaleli demiş ki:
yamaha_onur demiş ki:
LAZER de ses problemi olmasa bile bulaşma cünkü herkez tutmuyor bu lazer kaskları mühendislik hatası war falan diyorlar şimdi
Lazer Vertigo Dragon modelinim Medium bedeni hariç diğer bedenlerinde mühendislik hatası sonucu koruma özelliğinin çok düşük olduğu söylendi ayrıca bir arkadaşım çene açılır kask kullanıyordu ve kaza yaptığında açılan klipsler kırılmıştı
ve Lazerin tüm modellerinde mühendislik hatası yok yanlış bilgi vermiyelim
bende kazayı lazerin vertigo modeli xl bedenıyle yapmıstım ve 3 e ayrıldı kask ve hastaneye vardığımda öldü demişler benım için...beynimde ödem oluştu&kafa travması dolayısıyla 6 gün reanimasyon(yeniden canlandırma)ünitesinde yattım aman kask'a önem ver dikattli seç önemli olan canımız.... _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 26.05.2007 - 19:47 Mesaj konusu:
henry çok geçmiş olsun . _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Tarih: 26.05.2007 - 19:52 Mesaj konusu:
tolgatasdemir, saol dostum...sana tavsiye olarak diyebileceğim kask... shark her yönden cok iyi 1 kask biraz arastır NBC motorda vardı galiba ordan bulursun belkı
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 26.05.2007 - 20:12 Mesaj konusu:
Henry, aramıza hoşgeldin tekrar en son sen hastanedeyken gelmiştim..sonra fırsat olmadı ama haberlerini hep aldım...bizde sen yoğun bakımdayken kasklar hakkında çok konuştuk ve lazer kullanılması taraftarı değiliz.kask alırken çok dikkat etmek gerekiyor..buğrada çok ii biliyo eğer kaskı kırılmasaydı daha basit atlatıcaktı kazayı..taksitle al sende tolga yavaş yavaş ödersin..bişeylerden kısarsın..canından önemlimi _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Tarih: 26.05.2007 - 20:23 Mesaj konusu:
dezanj, hoşbuldukk evet yiyeceğim lokmam varmış...döndük yenıden dunyaya sanada cok tesekkur ederim hastane de yanımda oldugun için
neyse tolga'nın topıknı amacı dısına cıkarmayalım....sonuç olark kübra'nında dediği gibi biraz tuzlu olsun ama canınız yanmasın..hiç bişey insandan önce gelemez çünkü _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Henry: Benim ilk bu sitede yayınladığım kask testinde,Lazer marka kaskın L-XL-XXL bedenlerinin kalıplarında sorun olduğu ve hiç bir koruma özelliği taşımadığı yazıyordu ve ben bunu testte belirtmiştim.Çevremdeki bir çok Lazer kullanan insana bu durumdan bahsettiğimde beni yanlış anladılar,karalama kampanyası yaptığımı vs. sandılar.Ve sen tesadüf eseri kaza yaptığında Lazer kask kullanıyordun ve kask 3 parçaya ayrıldı...
Kask inanılmaz hayati önem taşıyan en önemli aksesuar eldiven ve bellikle beraber,insanların biraz araştırma yapması lazım bu gibi önemli şeyle almadan önce... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız