Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lazer granvılle ltd nasıl bilirsiniz?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lazer granvılle ltd nasıl bilirsiniz?

lazer granvılle ltd nasıl bilirsiniz?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 26.05.2007 - 17:06    Mesaj konusu: lazer granvılle ltd nasıl bilirsiniz? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar, Elimdeki Cox MonoK flip up kaskın uğultusuna tahammülüm kalmadığından Yeni bir kask alma kararı aldım.

İncelediğim kadarıyla Lazer Granville LTD (mat siyah) olan model fiyat olarak 200 € civarı güzel geldi gözüme, ve kötü bir yorumda okumadım.

Bu kasktan kullanan varmı? acaba 160 km hızda rüzgar sesini duyarmıyım? ve asıl önemlisi Cox gibi tunellerde geçerken bütün motorlar kafamda çalışıyormuş gibi bir uğultu duyarmıyım.

Bunun yerine önereceğiniz kask olursa ona da bakmak isterim ama fiyat olarak daha yukarılara çıkamam gibi görünüyor, belki biraz daha ama çok değil. Gönül isterdiki Bizde shoei Multitec kullanalım ama nerde bizde 450 € Çok gülüyorum
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 26.05.2007 - 17:29    Mesaj konusu: kart ile mezar vade... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madem bu işe 200 Euro gözden çıkardın ,olmuşken kart ile 6-9 taksitle
NOLAN N102 (classic N-com9-mat siyah)ürünü 260 E ya alsana muhte-
rem,ağız tadıyla konforu yaşa.....
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2007 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nolanların genelinde gürültü problemi var (mış) okduuğum kadarıyla O yüzden biraz tereddütte kaldım.
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 26.05.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HJC AC 11 aldım ebayden 250 $ a gelio arkadasım hayabusada kullanıyo 280 de bıle rahatsız olmyorum dio tavsiye ederim en gec 30 gunde elinde parana yazık alma türkiyeden öle şeyler. motorrad dergisinde kask 2006 da oldukça iddialı haberin olsun. o paraya ac 12 bile alabılırsın benden sana tavsiye

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

düzeltiorum... 250 ytl
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 26.05.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bi ara cok araştırdım bu kask işini... nolan n102 demişLER abi bende war daha yeni aldım ceneden acılır en güvenlisinin bu oldugunu söylediler biraz ağir ama gerçekten kapalı kasklar kadar bana güven veriyor ama sana tavsiye etmem cok ağir. nolan n61 de war bende 1520 gram cok ağir değil ama ses problemi azda olsa war ama LAZER de ses problemi olmasa bile bulaşma cünkü herkez tutmuyor bu lazer kaskları mühendislik hatası war falan diyorlar şimdi gelelim sana tavsiyeme abi bu paraya yok öle rüzgar sesi gecirmeen bi kask Dil çıkarıyorum Bravo bulursan haber wer bende alayım Delirdim sonra kararını verince ne alcağini mutlaka yaz ve resimlerini de koy aldıktan sora Bravo

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 26.05.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur demiş ki:
LAZER de ses problemi olmasa bile bulaşma cünkü herkez tutmuyor bu lazer kaskları mühendislik hatası war falan diyorlar şimdi

Lazer Vertigo Dragon modelinim Medium bedeni hariç diğer bedenlerinde mühendislik hatası sonucu koruma özelliğinin çok düşük olduğu söylendi ayrıca bir arkadaşım çene açılır kask kullanıyordu ve kaza yaptığında açılan klipsler kırılmıştı
ve Lazerin tüm modellerinde mühendislik hatası yok yanlış bilgi vermiyelim Gülümsüyorum
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten banada muhtemelen M kask olacak ama bakalım, birazcık internette geziniyorum, bi kaç modele baktım şimdilik.

Kararımı verdiğimde (bütçem el verirken alabilirsem) buraya resimlerini ve modeli falan koyarım. İnşallah gürültüsüz bişeyler bulabilirim. Çok gülüyorum
Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 26.05.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canakkaleli demiş ki:
yamaha_onur demiş ki:
LAZER de ses problemi olmasa bile bulaşma cünkü herkez tutmuyor bu lazer kaskları mühendislik hatası war falan diyorlar şimdi

Lazer Vertigo Dragon modelinim Medium bedeni hariç diğer bedenlerinde mühendislik hatası sonucu koruma özelliğinin çok düşük olduğu söylendi ayrıca bir arkadaşım çene açılır kask kullanıyordu ve kaza yaptığında açılan klipsler kırılmıştı
ve Lazerin tüm modellerinde mühendislik hatası yok yanlış bilgi vermiyelim Gülümsüyorum

bende kazayı lazerin vertigo modeli xl bedenıyle yapmıstım ve 3 e ayrıldı kask ve hastaneye vardığımda öldü demişler benım için...beynimde ödem oluştu&kafa travması dolayısıyla 6 gün reanimasyon(yeniden canlandırma)ünitesinde yattım aman kask'a önem ver dikattli seç önemli olan canımız....

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henry çok geçmiş olsun . Üzgünüm
Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 26.05.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry geçmiş olsun,bende Lazer Vertigo Viper var şüpheye düştüm şimdi Üzgünüm

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolgatasdemir, saol dostum...sana tavsiye olarak diyebileceğim kask... shark her yönden cok iyi 1 kask biraz arastır NBC motorda vardı galiba ordan bulursun belkı Bravo

canakkaleli..bilgilenin istedim demek gercekten test'i yapanlar haklılarmış maalesef... Üzgünüm

Başa dön
uyildirim
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.05.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam da lazer vertigo dragon diye niyetlenmişken nerden çıktı bunlar ya

harbi canım sıkıldı şimdi
zaten zar zor karar vermiştim
Başa dön
uyildirim Çevrimdışı uyildirim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 26.05.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry, aramıza hoşgeldin tekrar en son sen hastanedeyken gelmiştim..sonra fırsat olmadı ama haberlerini hep aldım...bizde sen yoğun bakımdayken kasklar hakkında çok konuştuk ve lazer kullanılması taraftarı değiliz.kask alırken çok dikkat etmek gerekiyor..buğrada çok ii biliyo eğer kaskı kırılmasaydı daha basit atlatıcaktı kazayı..taksitle al sende tolga yavaş yavaş ödersin..bişeylerden kısarsın..canından önemlimi Göz kırpıyorum
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dezanj, hoşbuldukk evet yiyeceğim lokmam varmış...döndük yenıden dunyaya sanada cok tesekkur ederim hastane de yanımda oldugun için Gülümsüyorum
neyse tolga'nın topıknı amacı dısına cıkarmayalım....sonuç olark kübra'nında dediği gibi biraz tuzlu olsun ama canınız yanmasın..hiç bişey insandan önce gelemez çünkü Bravo

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.05.2007 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry: Benim ilk bu sitede yayınladığım kask testinde,Lazer marka kaskın L-XL-XXL bedenlerinin kalıplarında sorun olduğu ve hiç bir koruma özelliği taşımadığı yazıyordu ve ben bunu testte belirtmiştim.Çevremdeki bir çok Lazer kullanan insana bu durumdan bahsettiğimde beni yanlış anladılar,karalama kampanyası yaptığımı vs. sandılar.Ve sen tesadüf eseri kaza yaptığında Lazer kask kullanıyordun ve kask 3 parçaya ayrıldı... Üzgünüm

Kask inanılmaz hayati önem taşıyan en önemli aksesuar eldiven ve bellikle beraber,insanların biraz araştırma yapması lazım bu gibi önemli şeyle almadan önce...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal