Tarih: 27.05.2007 - 18:13 Mesaj konusu: ben motor diye buna derim
arkadaşlarr daha önce verildimii bilmiyorumm verildiyse çoközür
ama makina nasıl _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
daha önce verildiğini bilmiyordumm ama yinede md ye yenii katılan üyelerin de görmesini sağladığım için mutluyum
------------yorumlarınızı bekliyorum yazmadan geçmeyin arkadaşlarr -- _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
Tarih: 29.05.2007 - 09:31 Mesaj konusu:
hintli rahipler file biniyorlar ya
aynı onun gibi olmuş
_________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Aug 22, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|
Tarih: 29.05.2007 - 09:31 Mesaj konusu:
vay güzel makina kaç paraymış bu yha farklı gorunmek isteyenlere birebir aksamları otobana cıkcan bununla zzr1400'e kafa tutar bu bea :d _________________ crazyprince[-Manisa RAPCİTY-]
Tarih: 29.05.2007 - 09:49 Mesaj konusu:
hani vardır ya arı kovanında kral arı dıgerlerınden büyüktür ve o kumanda eder tüm arıları sanırım bu da bizim kral motorumuz ama kumanda eder mi bilemem _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız