Tarih: 28.05.2007 - 10:23 Mesaj konusu: İzmir MD 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış (Fotoğrafları)
Muhteşem bir hafta sonu,muhteşem bir hava ve muhteşem insanlar.Didim gezimiz çok keyifli ve eğlenceli geçti.Söke'den söke grub'umuzun da katılmasıyla kahvaltımızı yaptık ve Didim'e doğru yol aldık...
sabah buluşma noktasına geldik mehmet tan
hakan dinçer'in kızı dilek
dragon
HalilRR
dragon
söke'ye kahvaltı yerine geldik
ben ve sevgi tan
ben
serkan035
didim'e geldik bizi tayfunmtx ve erci karşıladı
tayfunmtx
erci
yabancı bir turist bizi görünce yanımıza geldi kendiside motorcuymuş
erkekler mayolarını giyerken
mehmet tan
sevgi tan,nur oran,ben ve belial
tayfunmtx ve mehmet tan
ibRRahim
mehmet tan,bikehoper'ın oğlu ve bikehoper
fatih35
bafhalil,mehmet ve ibRRahim
hakan dinçer
nur oran,tayfunmtx ve aziz oran
ben ve hondabros
hakan dinçer ve nur oran
TEK_ŞEKER ve bikehoper
fatih35
OLdFaRT
TEK_ŞEKER
hera09 ve bafhalil
nur oran,aziz oran ve hakan başkan
serkan035
bikehoper,oğlu ve serkan035
mustafa456
serkan035
bikehoper ve mustafa456
ibRRahim
mehmet
mustafa456 ve serkan035
ibRRahim,belial,mustafa456 ve ben
ibRRahim,belial,fatih35,mustafa456 ve ben
belial ve ben devegüreşi yaparken
ibRRahim
ben ve belial
TEK_ŞEKER
mehmet,serkan035,mustafa456,ibRRahim,belial,ben,fatih35 ve edip ağbinin oğlu
blacheart,bafhalil,ibRRahim,serkan035,fatih35,mehmet,hondabros,mustafa456,belial,ben ve bikehoper'ın oğlu
ben,mehmet,fatih35 ve ibRRahim
hakan dinçer,aziz oran
dragon,blackheart,ibRRahim,HalilRR ve TEK_ŞEKER dalışa hazırlanırken
dalışla ilgili brifing verilirken
dalış hocamız tayfunmtx
balık adamlar
tayfunmtx ve ibRRahim
ibRRahim
mustafa456 ve serkan035
serkan035
bize özel kapatılmış beac
yildiz_27 güneşlenirken
altınkum muhteşem koy
didim merkeze indik bişeyler atıştırmaya
aziz oran,hakan dinçer,sevgi tan ve mehmet tan
fatih35,belial ve blackheart
bu da md tavşanımız
ortaklar'da çöp şiş yenmeden geçilmez
bafhalil ve ibRRahim çok acıkmışlar
araba'sıyla bize eşlik eden enes bey
belial ve tavşi
HalilRR iki posiyon çöp şiş yedi utancından tabağını benim önüme ittirdi
HalilRR
belial tavşan'ı beslerken
gerçekten çok keyifli ve mükemmel bir gezi oldu yaz sezonun da açmış olduk.Bizi didim altınkum'da karşılayan tayfunmtx ve erci'ye,söke'den katılan arkadaşlarıma ve bazı resimleri çeken belial'e çok teşekkür ediyorum...
hepinizi çok seviyorum _________________
“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
En son kaRRdelen tarafından 28.05.2007 - 10:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
çok güzel bir gezi olmuş resimlerden belli beyazkardelen79, resimlerle bize bu geziyi yaşattığın için teşekkürler _________________ en büyük delikanlılık;efendiliktir..
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 28.05.2007 - 10:34 Mesaj konusu:
ayy ayy ayyy.. aklıma yazın geçirdiğim muhteşem günler geldi.. ahh canım çekti vallaha ne güzel deniz resimleri onlar masmaviiii
yine herzamanki gibi muhteşem resimler beyazkardelen79 nur ellerine sağlık da canım herhalde bikinini evde unuttun sonra da dayanamayıp attın kendini denize değil mi? işte deliii.. vermişler altına da motoru.. olmuş motordelisi
bu arada şu tayfun çok şeker çocukmuş yauu.. bi tanışaymışız
ben de dalmak istiyorum.. kkikiikii _________________
ANY 21
Gerçekten çpk keyifli bir gün olmuş .fotoğraflardan belli .gerçi ben sualtı fotolarınıda bekliyodum ama neyse.Bir dahaki sefere Dalış gezisini kesinlikle kaçırmayacağım
ALLAH İÇİNİZE SİNDİRSİN İYİ EĞLENMİŞSİNİZ. aaaaaaaaa bu benim ablam olamaz tesettürlü girseydin akkardelenim daha iyidi sinemcim siz delisiniz harbi. bide en güzel bacaklı erkek yarışması yapsaydınız keşke.ibo o bacaklar ne o öyle.sende tüy yokmu mustafa abi senin göbekle kimse yarışamaz.baya olgunlaşmış ayva göbek misali
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 28.05.2007 - 10:47 Mesaj konusu:
ala ala faliyet adamı AKrep KRAL yok ala ala neyse herkez cok eylenmiş malesef bi aksilikten dolayı katılamadım ama bi dahakine sözzzz ben ve motorum orada olacaz _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Resimlere baktıkça resmen eridim burada.Müthiş eğlenmişsiniz arkadaşlar Allah içinize sindirsin valla.Hele o denizin temizliği neydi öyle ya.Muhteşem görünüyordu..Havanın yağmurlu olacağını düşünüp gelmeyenlerden biriside benim itiraf ediyorum.Hele Ortaklar'da ki çöp şiş olayı yokmu oooff offff...Çok şey kaçırmışım tüh ya ..Bundan sonra meteorolojiye göre hareket etmiycem...
beyazkardelen79'um Nur'um fotolar için teşekkürler canım.Emeğine sağlık _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız