Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış (Fotoğrafları)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış (Fotoğrafları)

İzmir MD 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış (Fotoğrafları)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:23    Mesaj konusu: İzmir MD 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış (Fotoğrafları) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhteşem bir hafta sonu,muhteşem bir hava ve muhteşem insanlar.Didim gezimiz çok keyifli ve eğlenceli geçti.Söke'den söke grub'umuzun da katılmasıyla kahvaltımızı yaptık ve Didim'e doğru yol aldık...

sabah buluşma noktasına geldik mehmet tan

hakan dinçer'in kızı dilek

dragon

HalilRR

dragon

söke'ye kahvaltı yerine geldik

ben ve sevgi tan

ben

serkan035

didim'e geldik bizi tayfunmtx ve erci karşıladı

tayfunmtx

erci

yabancı bir turist bizi görünce yanımıza geldi kendiside motorcuymuş

erkekler mayolarını giyerken Gülümsüyorum

mehmet tan

sevgi tan,nur oran,ben ve belial

tayfunmtx ve mehmet tan

ibRRahim

mehmet tan,bikehoper'ın oğlu ve bikehoper

fatih35

bafhalil,mehmet ve ibRRahim

hakan dinçer

nur oran,tayfunmtx ve aziz oran

ben ve hondabros

hakan dinçer ve nur oran

TEK_ŞEKER ve bikehoper

fatih35

OLdFaRT

TEK_ŞEKER

hera09 ve bafhalil

nur oran,aziz oran ve hakan başkan

serkan035

bikehoper,oğlu ve serkan035

mustafa456

serkan035

bikehoper ve mustafa456

ibRRahim

mehmet

mustafa456 ve serkan035

ibRRahim,belial,mustafa456 ve ben

ibRRahim,belial,fatih35,mustafa456 ve ben

belial ve ben devegüreşi yaparken

ibRRahim

ben ve belial

TEK_ŞEKER

mehmet,serkan035,mustafa456,ibRRahim,belial,ben,fatih35 ve edip ağbinin oğlu

blacheart,bafhalil,ibRRahim,serkan035,fatih35,mehmet,hondabros,mustafa456,belial,ben ve bikehoper'ın oğlu

ben,mehmet,fatih35 ve ibRRahim

hakan dinçer,aziz oran

dragon,blackheart,ibRRahim,HalilRR ve TEK_ŞEKER dalışa hazırlanırken

dalışla ilgili brifing verilirken

dalış hocamız tayfunmtx

balık adamlar

tayfunmtx ve ibRRahim

ibRRahim

mustafa456 ve serkan035

serkan035

bize özel kapatılmış beac

yildiz_27 güneşlenirken Çok gülüyorum

altınkum muhteşem koy

didim merkeze indik bişeyler atıştırmaya

aziz oran,hakan dinçer,sevgi tan ve mehmet tan

fatih35,belial ve blackheart

bu da md tavşanımız

ortaklar'da çöp şiş yenmeden geçilmez

bafhalil ve ibRRahim çok acıkmışlar

araba'sıyla bize eşlik eden enes bey

belial ve tavşi

HalilRR iki posiyon çöp şiş yedi utancından tabağını benim önüme ittirdi

HalilRR

belial tavşan'ı beslerken

gerçekten çok keyifli ve mükemmel bir gezi oldu yaz sezonun da açmış olduk.Bizi didim altınkum'da karşılayan tayfunmtx ve erci'ye,söke'den katılan arkadaşlarıma ve bazı resimleri çeken belial'e çok teşekkür ediyorum...

hepinizi çok seviyorum Çoook seviyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 28.05.2007 - 10:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gokalq
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş resimlerden belli beyazkardelen79, resimlerle bize bu geziyi yaşattığın için teşekkürler Bravo

Başa dön
gokalq Çevrimdışı gokalq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık Nurcum.Kim bilir kaç saattir bununla uğraşıyorsundur.

Bu arada havanın yağmurlu olacağını zannedip gelmeyen tatlı su motorcuları Gülümsüyorum

Fotoları bakında pişman olun bakalım Delirdim Delirdim
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolardan belli nekadar keyifli bir gün olduğu izmirin güzel delileri Allah muhabbetinizi bozmasın Bravo

nur ablacım teşekkürler fotolar için Göz kırpıyorum
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayy ayy ayyy.. Gülümsüyorum aklıma yazın geçirdiğim muhteşem günler geldi.. ahh canım çekti vallaha ne güzel deniz resimleri onlar masmaviiii Çok gülüyorum

yine herzamanki gibi muhteşem resimler beyazkardelen79 nur ellerine sağlık da canım herhalde bikinini evde unuttun sonra da dayanamayıp attın kendini denize değil mi? Çok gülüyorum işte deliii.. vermişler altına da motoru.. olmuş motordelisi Dil çıkarıyorum Delirdim

bu arada şu tayfun çok şeker çocukmuş yauu.. bi tanışaymışız Çok gülüyorum
ben de dalmak istiyorum.. kkikiikii Göz kırpıyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa deniz ne kadar güzel ... dibim düştü resmen Gülümsüyorum

beyazkardelen79, nur güzel kareler ...teşekkürler

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhtesem bır gundu emegı gecen herkese tesekkur ederızzzz Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylücek birşey yok. süpersiniz ya! Alkışlıyorum
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:44    Mesaj konusu: süpeerrr Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çpk keyifli bir gün olmuş .fotoğraflardan belli .gerçi ben sualtı fotolarınıda bekliyodum ama neyse.Bir dahaki sefere Dalış gezisini kesinlikle kaçırmayacağım Gülümsüyorum

Sevgiler
Başa dön
vuyu Çevrimdışı vuyu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık Nurum.Sizlerle birlikte geçen her gün bir öncesinden daha güzel. Alkışlıyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH İÇİNİZE SİNDİRSİN İYİ EĞLENMİŞSİNİZ. aaaaaaaaa bu benim ablam olamaz Üzgünüm tesettürlü girseydin akkardelenim daha iyidi Çok gülüyorum sinemcim siz delisiniz harbi. bide en güzel bacaklı erkek yarışması yapsaydınız keşke.ibo o bacaklar ne o öyle.sende tüy yokmu Delirdim Delirdim mustafa abi senin göbekle kimse yarışamaz.baya olgunlaşmış ayva göbek misali Çok gülüyorum
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ala ala faliyet adamı AKrep KRAL yok ala ala Dil çıkarıyorum neyse herkez cok eylenmiş malesef bi aksilikten dolayı katılamadım Üzgünüm ama bi dahakine sözzzz ben ve motorum orada olacaz Delirdim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 28.05.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine herzamanki gibi şahane bir gezi olmuş süpersiniz valla. Bu sefer yoğunluktan kaçırdık ama bidahakine bende geliyorum Delirdim
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 28.05.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimlere baktıkça resmen eridim burada.Müthiş eğlenmişsiniz arkadaşlar Allah içinize sindirsin valla.Hele o denizin temizliği neydi öyle ya.Muhteşem görünüyordu..Havanın yağmurlu olacağını düşünüp gelmeyenlerden biriside benim itiraf ediyorum.Hele Ortaklar'da ki çöp şiş olayı yokmu oooff offff...Çok şey kaçırmışım tüh ya Üzgünüm ..Bundan sonra meteorolojiye göre hareket etmiycem... Dil çıkarıyorum

beyazkardelen79'um Nur'um fotolar için teşekkürler canım.Emeğine sağlık Gülümsüyorum
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 28.05.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu nezaman yapılcakdı bu gezi ben topiğini bile görmedim bekliyorum öylece gezi olsada katılsam diye Sinirlendim
Herseferinde bidahaki sefere demekten bıtkımmmm Öfkeliyim
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal