Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çalıntı Motor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çalıntı Motor

Çalıntı Motor
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 28.05.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Çalıntı Motor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

28.05.2007 tarihinde saat 07:00'da motorum, mavi tekstil mont, Kırmızı racing eldivenlerim, Kırmızı siyah sırtlık, siyah beyaz ARC kaskım ve SGH-D900 model telefonum odamdan alınarak iş yeri lojmanlarının önünde işe yeni giren Korkut CAVKAÇTI ( Sarı Röfleli saçlı genelde dik jöleli saçları var, 175cm boyunda çükük kalkık burunlu, kulağında taşlı küpe var, açık tenli, kahverengi gözlü 1981 doğumlu ) tarafından çalınmıştır. Savcılık ve ilçe jandarmada yapılan araştırmalar sonucunda ismi geçen şahsın birden sabıkası bulunduğu görüldü.

Şahıs bilgileri.
T.C. Kimlik No: 48796259684
Adı : Korkut
Soyadı : Cavkaçtı
Baba Adı : URAL
Anne Adı : Şükran Nurcan
Doğum Yeri : İstanbul - Fatih
Doğum Tarihi : 09.10.1981

Motor çalındıktan sonra bodrum'da 1 saat sonra fethiye yönünde motorcu arkadaşlar ve şirket personeli tarafından görülmüş ancak ben olduğum sanılarak üstünde durulmamış. Korkut CAVKAÇTI tahminen Fethiye, Marmaris yada Antalya tarafında motoru elden çıkartmaya çalışacaktır. Bu bölgedeki MD üyelerinin elinden geleni göstereceklerine eminim.

Marka : Honda
Model : CBR600F
Motor No : PC35E-2706628
Şasi No : JH2PC35F46M-703243
Plaka : 48 UT 305
Renk : Kırmızı-Siyah
Km : 9000 civarı
Telefonun IMEI No: 355088019623236 ( Samsung D-900 Gri-Siyah )

Motor İbrahim BAYRAM adına kayıtlı devir işlemlerini henüz tamamlayıp motoru üstüme alınmamıştır.

Motoru gören arkadaşlar bana İş: 0 252 382 56 54 GSM: 0 533 695 85 01 nolu telefonlardan "Andi Uğur Okan ÇİFTÇİ"'yi isterlerse bana ulaşabilirler. Bana ulaşamazlarsa telefonu açan arkadaşlara bilgi verilebilir.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 28.05.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım en kısa zamanda bulunur gerçekten üzücü bi haber Üzgünüm
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.05.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım en kısa sürede bulunur.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 28.05.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok uzucu bı olay gecmıs olsun kardesım bu arada adam harbıdende cavkactı ımıs.umarım en kısa zamanda bulunur bu kadar bılgı var elınde kesın bulunur
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2007 - 06:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

black, çok geçmiş olsun ... umarım çabuk bulunur

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 29.05.2007 - 06:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun..herif hırsız ama kendi güvenliğini ihmal etmemiş kaskı montuda çalmış.. Öfkeliyim s.o.b.
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 29.05.2007 - 06:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun... herşeyi bilindiğini bile bile nasıl çalmış Sinirlendim

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass Çevrimdışı ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 29.05.2007 - 06:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun.Umarım en yakın zamanda bulunur.İnsanlar nasıl bu kadar adileşebiliyor.Hoş bunlara insan denmez ya Sinirlendim
Hathor
Üye
Üye

MesajTarih: 29.05.2007 - 07:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim ama ben senin yerinde olsaydım bu kadar emin olduğum kişinin peşinden giderdim yollara düşerdim nereye gidiceğini kestirebiliyorsan atla peşinden git,kesin yakalıycaksındır.
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 29.05.2007 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun umarım bıranonce bulnurr
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 29.05.2007 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim ben antalyadayım tüm ark.larıma sölicem bulursam yada görürsem allah yardımcısı olsun çok geçmiş olsun
bluebreeze_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ....::::ANTALYA::::....

MesajTarih: 29.05.2007 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende antalya dayım görürsem haber veririm geçmiş olsun bulunur motorun merak etme.
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 29.05.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun inş o serefsiz bulunur cezasını alır
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 29.05.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmis olsun umarım bulunur
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı DAYTONAMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 29.05.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu anda Antalya'ya kadar adamın izini sürdüm. Tekteker Arif ile görüşmeye gidiyorum şimdi Alanya'ya gören arkadaş olursa hemen haberdar etsin bizi. ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Motorcunun motorculardan başka dostu yok. Trafik hala motoru çalıntı olarak geçmemiş bu nasıl iştir anlamıyorum.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal