Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - zx10 ve hayabusa ile gece drag..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

zx10 ve hayabusa ile gece drag..

zx10 ve hayabusa ile gece drag..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.05.2007 - 08:08    Mesaj konusu: zx10 ve hayabusa ile gece drag.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi seyirler arkadaşlar siz siz olun zx10'la dalga geçmeyin Gülümsüyorum

http://media.putfile.com/BEN-49
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2007 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, işte video bu olsa gerek tsk ler ahmet Bravo Delirdim Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2007 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda 2. bir video Göz kırpıyorum

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2024772131
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 29.05.2007 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, ahmetcm kardeşim çok teşekkürler paylaşım için görmediğimiz şeylerden mahrum etmiyosun bizi Alkışlıyorum
her zaman derim kawasaki diye ama işte bazı arkadaşlaralaf söz anlatamıyoz
seyretsinler görsünler Çok gülüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, varsa denemesi bedava ruhsatına anladın sen onu Dil çıkarıyorum Delirdim
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing
yav yapma Allahını seversen. 1 tane video izleyipte Kawa daha iyimi dememi bekliyorsun. Dil çıkarıyorum Daha çok beklersin Delirdim
Hayabusanın aynaları bile takılıydı görmedin mi?
motorlar kaç model, extra neler var kim kim kullanıyor hiç bişey belli değil.

en iyisi HOYAKASU marka. gerisi boş Delirdim
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 29.05.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
video çoo k güzel tşk yani kawanın gücü gene ortada kawayı geçecek alet yok yer yüzünde.... hele zx12r zzr1400 çıkmadan yer yüzünün en hızlı makinesi...........

---------------
ninja
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2007 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew, kardeşim bunun tartışması oldu ankarada eğer kalkmak için iyi bi hayabusa varsa buyurun hodri meydan Bravo

Son Mesajdan 20 saniye:

speedycrew, kardeşim bunun tartışması oldu ankarada eğer kalkmak için iyi bi hayabusa varsa buyurun hodri meydan Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 29.05.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım için tesekkur edeerım
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı DAYTONAMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, kardeşim tabiki YAŞAR USTA ANKARADA buyursunlar türkiyedeki bütün busa geçer diyenlere sesleniyorum gelsinler ruhsatına bu garantide YAŞAR USTA'DAN Göz kırpıyorum

En son proracing tarafından 29.05.2007 - 09:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

laf kalabalıgına gerek yok malim varsa motoruna güvenen çıkar gelir cevap yazmana bile gerek yok Delirdim
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 29.05.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR demiş ki:
proracing, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

laf kalabalıgına gerek yok malim varsa motoruna güvenen çıkar gelir cevap yazmana bile gerek yok Delirdim

Sgor kardeşim ben varım hem antreman yapmış oluruz yarışlar yaklaştı malum Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR,kardeşim biliyosun milyon kere denediler hem avrupada hemde amerikada ZX10-R number one diyecek başaka birşey yok.
var diyenlere hodri meydan
hadi bakalım

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whiskey75, antıreman yapmıyoruz kardeşim kusura bakma ama sen gel ankarada buluşuruz kaldıracakmotor buluruz merak etme Göz kırpıyorum

proracing, bilmezmiyim kardeşim bilmezmiyim

En son SGOR tarafından 29.05.2007 - 09:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, Mali senin sürücülüğüne hiçbişey demiyorum. Senin motoruna hele hele asla hiçbişey demiyorum. Ama video da bişey takıldı aklıma ki Hayabusa nın nasıl kalktığını göremedik. Yani video zx-10 R için çekilmiş bi video olsa gerek. Hayabusa diyip de geçmeyelim. O domuz yavrusunu da test ettik onayladık allah muhafaza nereye gittiğini filan bilmiyor. Yani Diyorum ki o Hayabusa Yı kullanan biraz da korkak biri olabilir Dil çıkarıyorum Bu da benim nacizane görüşüm arkadaşlar Bravo
Zx-10 tartışmasız çok güzel çok seri sınıfının en iyisi diyebilirim ama karşınızda da tartışılmaz 1300 cc bi motor var Göz kırpıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal