Tarih: 29.05.2007 - 08:21 Mesaj konusu:
SGOR, ahmetcm kardeşim çok teşekkürler paylaşım için görmediğimiz şeylerden mahrum etmiyosun bizi
her zaman derim kawasaki diye ama işte bazı arkadaşlaralaf söz anlatamıyoz
seyretsinler görsünler _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
proracing
yav yapma Allahını seversen. 1 tane video izleyipte Kawa daha iyimi dememi bekliyorsun. Daha çok beklersin
Hayabusanın aynaları bile takılıydı görmedin mi?
motorlar kaç model, extra neler var kim kim kullanıyor hiç bişey belli değil.
Tarih: 29.05.2007 - 08:59 Mesaj konusu:
slm
video çoo k güzel tşk yani kawanın gücü gene ortada kawayı geçecek alet yok yer yüzünde.... hele zx12r zzr1400 çıkmadan yer yüzünün en hızlı makinesi...........
Tarih: 29.05.2007 - 09:12 Mesaj konusu:
speedycrew, kardeşim bunun tartışması oldu ankarada eğer kalkmak için iyi bi hayabusa varsa buyurun hodri meydan
Son Mesajdan 20 saniye:
speedycrew, kardeşim bunun tartışması oldu ankarada eğer kalkmak için iyi bi hayabusa varsa buyurun hodri meydan _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 29.05.2007 - 09:15 Mesaj konusu:
speedycrew, kardeşim bunun tartışması oldu ankarada eğer kalkmak için iyi bi hayabusa varsa buyurun hodri meydan SGOR, kardeşim tabiki YAŞAR USTA ANKARADA buyursunlar türkiyedeki bütün busa geçer diyenlere sesleniyorum gelsinler ruhsatına bu garantide YAŞAR USTA'DAN _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
En son proracing tarafından 29.05.2007 - 09:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 29.05.2007 - 09:16 Mesaj konusu:
proracing,
laf kalabalıgına gerek yok malim varsa motoruna güvenen çıkar gelir cevap yazmana bile gerek yok _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 29.05.2007 - 09:20 Mesaj konusu:
SGOR,kardeşim biliyosun milyon kere denediler hem avrupada hemde amerikada ZX10-R number one diyecek başaka birşey yok.
var diyenlere hodri meydan
hadi bakalım _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
proracing, Mali senin sürücülüğüne hiçbişey demiyorum. Senin motoruna hele hele asla hiçbişey demiyorum. Ama video da bişey takıldı aklıma ki Hayabusa nın nasıl kalktığını göremedik. Yani video zx-10 R için çekilmiş bi video olsa gerek. Hayabusa diyip de geçmeyelim. O domuz yavrusunu da test ettik onayladık allah muhafaza nereye gittiğini filan bilmiyor. Yani Diyorum ki o Hayabusa Yı kullanan biraz da korkak biri olabilir Bu da benim nacizane görüşüm arkadaşlar
Zx-10 tartışmasız çok güzel çok seri sınıfının en iyisi diyebilirim ama karşınızda da tartışılmaz 1300 cc bi motor var
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız