Tarih: 31.05.2007 - 10:50 Mesaj konusu: ehliyetle ilgili
ehliyetle ilgili sertifikamı aldım. herşey tamam sadece ehliyeti çıkartmak kaldı geriye. ehliyet almaya motorla gitsem ve trafik durdursa bana ceza kesebilirmi? sonuçta belgeler yanımda.. nolurki acaba
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 31.05.2007 - 11:43 Mesaj konusu:
sokmeen, arza bir ekibe rast gelirsen alırlar ifadeni. yok babacan bir ekibe denk gelirsen yol verirler. çevirene baglı durum _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
sokmeen, her şey tamam ise. Bu seferlik motosikletsiz gitsen öyle alsan, cüzdanına koyduktan sonra ehliyetini germeden, gönül rahatlığıyla sürsen nasıl olur? Aksi durumda kanunen ehliyetsiz muamelesi göreceğin gibi Allah korusun bir ters durumda başın çok ağrır. Gereksiz risk almana gerek yok. Olaki ceza yedin, ne gereği var? Oraya vereceğin parayla güzel yerlere harcama yapabilirsin. Ya da en azından şöyle düşün, "ödeyeceğim ceza ile kaç depo benzin alabilirim?" Her zaman trafik kurallarına uyalım, full korumasız yollara çıkmayalım. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 31.05.2007 - 18:02 Mesaj konusu:
bişey olmaaaz (en az 25 karakter) _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
O dediğin arkadaşlardan çevremde bir kaç tane var. Aynen dediğin gibi yaptılar. Ancak ceza tahsil edildikten sonra yüzlerindeki ifade pek parlak değildi.
Yani kısaca smileylerle özetleyeyim.
Ehliyetsiz sürücü ceza kesilmeden önce :
Ehliyetsiz sürücü cezayı ödedikten sonra : (Bende fondan Dire Straits / Money For Nothing'i söylüyorum) _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
aynı durım bendede oldu ehliyetimi bastırmak neredeyse 2 hafta sürdü.adamların işleri çok ehliyet basmaya fırsat bulamıyorlar..allahtAN ÇEVİRMEYE FİLAN GİRMEDİM.GERÇİ 2 YIL EHLİYETSİZ MOTOR KULLANdık bişi olmadı.ama yakalansaydım çok acı koyacaktı.hem ehliyetini almışsın hemde ceza yiyon . ne kötü bi duygu olsa gerek _________________ aNaDoLu RaCiNg--Kings Of The Races
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız