Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ehliyetle ilgili

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ehliyetle ilgili

ehliyetle ilgili

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sokmeen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 31.05.2007 - 10:50    Mesaj konusu: ehliyetle ilgili Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyetle ilgili sertifikamı aldım. herşey tamam sadece ehliyeti çıkartmak kaldı geriye. ehliyet almaya motorla gitsem ve trafik durdursa bana ceza kesebilirmi? sonuçta belgeler yanımda.. nolurki acaba Gülümsüyorum
Başa dön
sokmeen Çevrimdışı sokmeen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 31.05.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belgeler yanında ama trafiğe işlenmemiş yani trafik bilgilerinde hala ehliyetsiz görüküyosun alırlar heralde
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 31.05.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sokmeen, arza bir ekibe rast gelirsen alırlar ifadeni. yok babacan bir ekibe denk gelirsen yol verirler. çevirene baglı durum Çok gülüyorum
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sokmeen, her şey tamam ise. Bu seferlik motosikletsiz gitsen öyle alsan, cüzdanına koyduktan sonra ehliyetini germeden, gönül rahatlığıyla sürsen nasıl olur? Aksi durumda kanunen ehliyetsiz muamelesi göreceğin gibi Allah korusun bir ters durumda başın çok ağrır. Gereksiz risk almana gerek yok. Olaki ceza yedin, ne gereği var? Oraya vereceğin parayla güzel yerlere harcama yapabilirsin. Ya da en azından şöyle düşün, "ödeyeceğim ceza ile kaç depo benzin alabilirim?" Her zaman trafik kurallarına uyalım, full korumasız yollara çıkmayalım.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
badboymad
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bişey olmaaaz (en az 25 karakter) Delirdim
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bsa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sokmeen, 1-2-3-4 saat dayanıver nolcak...düşünki bi kaza yaptın o zaman ne yapcan.. ?
Başa dön
bsa Çevrimdışı bsa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD demiş ki:
sokmeen, arza bir ekibe rast gelirsen alırlar ifadeni. yok babacan bir ekibe denk gelirsen yol verirler. çevirene baglı durum Çok gülüyorum

Bravo Dil çıkarıyorum
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badboymad,
Alıntı:

bişey olmaaaz (en az 25 karakter)

O dediğin arkadaşlardan çevremde bir kaç tane var. Aynen dediğin gibi yaptılar. Ancak ceza tahsil edildikten sonra yüzlerindeki ifade pek parlak değildi.

Yani kısaca smileylerle özetleyeyim.

Ehliyetsiz sürücü ceza kesilmeden önce : Delirdim OK Dans

Ehliyetsiz sürücü cezayı ödedikten sonra : Sinirlendim Üzgünüm Sinirlendim İstemiyorum Ağlıyorum (Bende fondan Dire Straits / Money For Nothing'i söylüyorum)

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
a_gls
Üye
Üye

Nereden: MANiSA_Demirci KÜTAHYA_Simav

MesajTarih: 05.06.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı durım bendede oldu ehliyetimi bastırmak neredeyse 2 hafta sürdü.adamların işleri çok ehliyet basmaya fırsat bulamıyorlar..allahtAN ÇEVİRMEYE FİLAN GİRMEDİM.GERÇİ 2 YIL EHLİYETSİZ MOTOR KULLANdık bişi olmadı.ama yakalansaydım çok acı koyacaktı.hem ehliyetini almışsın hemde ceza yiyon . ne kötü bi duygu olsa gerek
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal