öncelikle herkese selamlar.... bir türlü karar veremiyorum.kısmetse bu yaz 600cc'lik racing tipi motor almak istiyorum.ama bir çok marka arasında bir türlü karar veremiyorum.bu markalr şunlar
bunlar arasından bitanesini seçemedim bir türlü.uzun yıllar boyunca kullanmayıda düşünüyorum.2.el faktörünüde katarak bana fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
herkese kazasızbelasız sürüşler dilerim... herkes kendine ii baksın...
birimiz hepimiz için,hepimiz birimiz için....
Başlık içerik hakkında bilgi verecek şekilde olmalıdır. Değiştirildi. Freewing
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 605 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 03.06.2007 - 14:30 Mesaj konusu:
hiç birini kullanmamakla birlikte yeşil kawa yada siyah r6 öneriyorum.Ama yeni kasa alabiliyosan r6 yı tavsiye ediyorum sınıfının sıtandartlarını belirlediğini okumuştum.Haberlerini bekliyorruz yeni motorunla ilgili.
Tarih: 03.06.2007 - 15:01 Mesaj konusu:
crazy6, Aramıza hoşgeldin. .Benim Gölnüm kırmızı- beyaz R6'dan yana ama R6 diğer 600'lük Race 'lere göre pahalı.Eğer yok 2.el alacam diyorsan 2004 model R6'lar iyi makinalar oda olaiblir.R6'yı sevmiyorum dersen Kawa al 2004-2005 model bir ZX-6R al çıkart hayatının tadını.Kawa'yıda sevmiyorsan Movistar al onunda görünümüne hastayım.Dahada olmaz dersen GSX-R600 al oda kral makinadır.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Allah olmayanlarada versin.Resimlerini bekleyeceğiz.
Vay be ne yazdım ama İnşallah kafan karışmamışdır . _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Tarih: 03.06.2007 - 15:37 Mesaj konusu:
dostum öncelikle düşüneceğin şey kendini korumak olsun.Önce motor değil kaskını montunu vs. korumalarını al.İlk racing'in olcaksa 600 f'le başlamanı tercih ederim.600rr'a bindim acayip hırçın bi makine 600 f 'le alakası yok.Diğerlerine binmedim ama onlarında hırçın olduğunu tahmin edebiliyorum.bana kalsa 600lük bile alma ama yinede karar senin.
2.elde düşünüyorum demişsin bunlar içinde en iyi pazara sahip onda gerçi honda alım - satım-tamir- parça- fiyat-uzun omür hepsi onda ama genede yerinde olsam 2 yaşını ve 10 bin i geçmemiş makina bakardım ki zaten bakmıor deyilim.>>> istersen bu link e bir goz at http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2749042 hoşuna gider umarım hem km az hemde yaşı _________________ bedenler bakire olmuş önemi yogh ! beyinler fahişe olmasın...
sen tüm japonlar arasında kalmışsın bari secenekleri 2ye indirip sorsaydıon şimdi burda bilen bilmeyen hayatında racing motora dokunmamış yada sadece nette resimlerine bakmış tonla adam sana yorum yapıcak kafan çok daha karısacak! bu makinalar hepsi aynı işi yapar aralarında saliseler var hangisi tip olarak hoşuna gidiyorsa hangisi cebine uygunsa onu al! sana su hızlı bu yavas v.s diyen tiplere bakma AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER! 600rr İLE hemde eski kasa dragta R1lere delik açan adamlar var! ha RR mı süper yokk R1 dekiler balta olay bu!! _________________
Tarih: 03.06.2007 - 16:26 Mesaj konusu:
kardes bende 98 model gsx-r 600 var ben cok memmunum digerlerini kullanmadim bilmem ama hepsi birbirine yakin dir sen hangisini begeniyosan onu al ama türkiyedede 2.el almayi bu forumda kimse tavsiye etmiyo almanyada bi sürü eski racing makina var ama ülkemizin sartlari baska onuda göz önüne almak lazim ama ben degistirirsem gene suzuki alirim
Tarih: 03.06.2007 - 16:37 Mesaj konusu:
slm
kawa 636 veya zx6 al yeter sana daha ne olsun hırçın ve güzel makina lar
-----------------------
ninja _________________ Hondanın =Abisi
Yamahanın =Kabusu
Suzukinin =Katili
__Efsane _KaWaSaKi__
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 03.06.2007 - 17:50 Mesaj konusu:
bence ikinci el 2005-2006 zx-6 güzel olurdu çünkü çoook tatlı meret ama sağlamlık olsun dersen 600rr tabiki. _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
bak sevgili arkadaşım,ilk defa 600 lük bi racing makina alacağım diyorsun
önce uzun uzun bi düşün derim.eğer illaki alacağım diyorsan,kafana koymuşsan git honda cbr600 f al,başlangıç için iyidir,hırçın bi makinayla başlama üzülürsün sonra. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız