Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600cc'lik racing seçiminde hangisi ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600cc'lik racing seçiminde hangisi ???

600cc'lik racing seçiminde hangisi ???
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
crazy6
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Ye?ilköy

MesajTarih: 03.06.2007 - 13:48    Mesaj konusu: 600cc'lik racing seçiminde hangisi ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle herkese selamlar.... bir türlü karar veremiyorum.kısmetse bu yaz 600cc'lik racing tipi motor almak istiyorum.ama bir çok marka arasında bir türlü karar veremiyorum.bu markalr şunlar

1.kawasaki zx-6r (yeşil-siyah-mavi)
2.yamaha yzf r6- yzf r6s (siyah-kırmızıbeyaz)
3.honda cbr 600r 2006-2007 (movıstar-kırmızı)
4.suzukı gsx-r600 (mavibeyaz)

bunlar arasından bitanesini seçemedim bir türlü.uzun yıllar boyunca kullanmayıda düşünüyorum.2.el faktörünüde katarak bana fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
herkese kazasızbelasız sürüşler dilerim... herkes kendine ii baksın...
birimiz hepimiz için,hepimiz birimiz için....

Başlık içerik hakkında bilgi verecek şekilde olmalıdır. Değiştirildi. Freewing
Başa dön
crazy6 Çevrimdışı crazy6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 03.06.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç birini kullanmamakla birlikte yeşil kawa yada siyah r6 öneriyorum.Ama yeni kasa alabiliyosan r6 yı tavsiye ediyorum sınıfının sıtandartlarını belirlediğini okumuştum.Haberlerini bekliyorruz yeni motorunla ilgili. Bravo
Başa dön
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 03.06.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy6, Aramıza hoşgeldin. Bravo .Benim Gölnüm kırmızı- beyaz R6'dan yana ama R6 diğer 600'lük Race 'lere göre pahalı.Eğer yok 2.el alacam diyorsan 2004 model R6'lar iyi makinalar oda olaiblir.R6'yı sevmiyorum dersen Kawa al 2004-2005 model bir ZX-6R al çıkart hayatının tadını.Kawa'yıda sevmiyorsan Movistar al onunda görünümüne hastayım.Dahada olmaz dersen GSX-R600 al oda kral makinadır.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Allah olmayanlarada versin.Resimlerini bekleyeceğiz.
Vay be ne yazdım ama İnşallah kafan karışmamışdır Çok gülüyorum Çok gülüyorum .
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 03.06.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo senin istegine baglı yani hız istiosan kawasaki zx-6r veya r6 konfor istiosan 600rr(benimde terçihim) Çok gülüyorum yinede seçim senin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 03.06.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum öncelikle düşüneceğin şey kendini korumak olsun.Önce motor değil kaskını montunu vs. korumalarını al.İlk racing'in olcaksa 600 f'le başlamanı tercih ederim.600rr'a bindim acayip hırçın bi makine 600 f 'le alakası yok.Diğerlerine binmedim ama onlarında hırçın olduğunu tahmin edebiliyorum.bana kalsa 600lük bile alma ama yinede karar senin.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ismailyuksel64
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uşşak

MesajTarih: 03.06.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hangisi hosuna gidiyosa onu al hepside superr Bravo Bravo

¸¸.•´¯`•.¸¸.>"yaklasma toz olursun geçme pisman olursun"
Başa dön
ismailyuksel64 Çevrimdışı ismailyuksel64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.06.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2.elde düşünüyorum demişsin bunlar içinde en iyi pazara sahip onda gerçi honda alım - satım-tamir- parça- fiyat-uzun omür hepsi onda ama genede yerinde olsam 2 yaşını ve 10 bin i geçmemiş makina bakardım ki zaten bakmıor deyilim.>>> istersen bu link e bir goz at http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2749042 hoşuna gider umarım hem km az hemde yaşı Göz kırpıyorum
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 03.06.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

1.kawasaki zx-6r (yeşil-siyah-mavi)
2.yamaha yzf r6- yzf r6s (siyah-kırmızıbeyaz)
3.honda cbr 600r 2006-2007 (movıstar-kırmızı)
4.suzukı gsx-r600 (mavibeyaz)

sen tüm japonlar arasında kalmışsın bari secenekleri 2ye indirip sorsaydıon şimdi burda bilen bilmeyen hayatında racing motora dokunmamış yada sadece nette resimlerine bakmış tonla adam sana yorum yapıcak kafan çok daha karısacak! bu makinalar hepsi aynı işi yapar aralarında saliseler var hangisi tip olarak hoşuna gidiyorsa hangisi cebine uygunsa onu al! sana su hızlı bu yavas v.s diyen tiplere bakma AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER! 600rr İLE hemde eski kasa dragta R1lere delik açan adamlar var! ha RR mı süper yokk R1 dekiler balta olay bu!!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 03.06.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda hatat onda..anladin sen onu. Gülümsüyorum (600rr başkasi bozar)
Mustafa35
Üye
Üye

Nereden: izmir almanya

MesajTarih: 03.06.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes bende 98 model gsx-r 600 var ben cok memmunum digerlerini kullanmadim bilmem ama hepsi birbirine yakin dir sen hangisini begeniyosan onu al ama türkiyedede 2.el almayi bu forumda kimse tavsiye etmiyo almanyada bi sürü eski racing makina var ama ülkemizin sartlari baska onuda göz önüne almak lazim ama ben degistirirsem gene suzuki alirim
Başa dön
Mustafa35 Çevrimdışı Mustafa35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 03.06.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
kawa 636 veya zx6 al yeter sana daha ne olsun hırçın ve güzel makina lar
-----------------------
ninja
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.06.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 600 rr farkıda var fiyatıda Bravo
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 03.06.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ikinci el 2005-2006 zx-6 güzel olurdu çünkü çoook tatlı meret ama sağlamlık olsun dersen 600rr tabiki.

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.06.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkes fikrini yazmış
bana sorarsan suzi rulezzzzzzz...!

he bence mümkün oldunca hepsini yakından inceler üstüne otur bak öle karar ver. sonuçta burda herkes kendi istediği motoru yazıcak Göz kırpıyorum

sen teker teker incele bunları, her biri kalitesini ispatlamış üstün makineler Bravo
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 03.06.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak sevgili arkadaşım,ilk defa 600 lük bi racing makina alacağım diyorsun
önce uzun uzun bi düşün derim.eğer illaki alacağım diyorsan,kafana koymuşsan git honda cbr600 f al,başlangıç için iyidir,hırçın bi makinayla başlama üzülürsün sonra. Bravo
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal