motoru dün içeri sokarken nası becerdilerse baya bi hırpalamışlar sigorta atmış elden calışmıyo sigortayı söküp telleri birbirine direk balarsam calışıyo bunun bi zararı olurmu motora motoru cıkarcaz diye boğulana kadar gaz vermişler zor topladım üstüm başım yağ içinde
Kayıt: Oct 03, 2006 Mesajlar: 541 Nereden: istanbul-bahçeşehir
Tarih: 03.06.2007 - 14:11 Mesaj konusu:
benim bildiğim kadarıyla o kabloları direk birbirine bağlarsan herhangi bir kısa dewre durumunda arada sigorta olmadığı için motorun bütün elektirik aksamını yakabilirsin
bence git bi nalbura fln orda senin eski sigortanı göster aynısından weya birazdaha güçlüsünden (amperi yüksek) al tak motoruna paşa paşa kullan _________________ ARTIK MCT DEĞİL 1100xx SAHİBİ
valla bulamadım aynısından pazar oldundan servislerde kapalı acık olanlar uzak sabah ola hayrola taktım sigortayı ayak marşı ile çalışıyo ama ne hız göstergesi var ne far ne stop sabah arabayla motor servise gidip bi sigorta alıp koycaz yerine yardım için tekrar sağol ben zararı olmaz diye düşünmüştüm ama varmış demek yazdım bunuda kafama bi yere
Tarih: 03.06.2007 - 22:07 Mesaj konusu:
sakın sakın
aynı amperde sigortanı al paşa paşa kullan
sigortasızda kabloları direk baağlama suretiyle çok zorunlu kalmadan kullanma.. yüksek akımda yakarsın tesisatı.. _________________ rrrrrrrrrr 6
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız