Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir motosiklete kaç kişi binebilir :D

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir motosiklete kaç kişi binebilir :D

Bir motosiklete kaç kişi binebilir :D
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 03.06.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Bir motosiklete kaç kişi binebilir :D Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6638968.asp?gid=180
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 03.06.2007 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birçok insan bu görüntüleri eleştirecektir. bu ne yaw yolcu uçagımı gibi sözlerle ama ben bu kişiyi yaratıcılıgından dolayı tebrik ediyorum Delirdim biz hyundai accent e bagaj dahil 7 kişi zor bindik Çok gülüyorum
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 03.06.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaay beee iyiki bu adamın arabası falan yok olsaydı köyü yüklerdi üstüne kesin neyse ALLAH akıl fikir versin .......

-------------------------------
ninja
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 03.06.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ne diyeceğimi bilemiyorum. Ağlıyorum
urfayı görmüş olan arkadaşlar varsa başka illerden, yazsınlar. yani binde bir bööle şeylerrr. neyse Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

urfayı görmüş olan arkadaşlar varsa başka illerden, yazsınlar. yani binde bir bööle şeylerrr. neyse

Urfayı gördüm, güzel bir şehir. Her ay ziyaret ederim işim nedeniyle. Kızgınlığını anlayamadım açıkçası. Urfada, Diyarbakırda, Elazığda, Batmanda çok sık görülen bir olay bu. Hatta Diyarbakırda iki motor çarpışmış 11 kişi yaralanmış diye biraz abartılı bir mizahi hikaye anlatılır. Göz kırpıyorum
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabeatkalkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.06.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deli rus gitmezmi beah o motorun arkasına bide kamyon bağla gene çeker yılların eskitemedii motor Alkışlıyorum
Başa dön
hondabeatkalkan Çevrimdışı hondabeatkalkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 03.06.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim köyde POTPOT diyor yaşlı kadınlar ona digerleri motur!!!Gülümsüyorum diorlar.
SUDENAZZZ
Üye
Üye

Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ

MesajTarih: 03.06.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malesef göz ardı edilen üzücü bir görüntü.motorun şakası yok diye düşünrüm hep.insan değeri neden bu kadar ucuzdur anlamam.birtek urfa diye değilde,genel anlamda böyle görüntüler metrepol şehirlerdede bu tarz görüntüler mevcut. Üzgünüm Beğenmedim lütfen dikkat!!!!!
Başa dön
SUDENAZZZ Çevrimdışı SUDENAZZZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 03.06.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohara Delirdim sınırları zorlamışlar Beğenmedim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jockey
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.06.2007 - 06:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HH deyınce bır durup dusunmek lazım bızım normal motorlar gıbı degıl onlar bı kez rus motoru daha yedek romork takacan onuda dolduracan cekmem demez. cunku o motor gerı gerı calısır. yani işin konusu HH olunca bu resme sasırmamak lazım
Başa dön
jockey Çevrimdışı jockey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmetrenboz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 04.06.2007 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yurdum insanı ne yapsa farklısını yapıyo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
mehmetrenboz Çevrimdışı mehmetrenboz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 04.06.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ne diyelim allah koruyo böylelerini
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 04.06.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla diyecek bişi yok.gülüyoruz ağlanacak halimize eşşek kadar adam olmuş hadi kendini düşünmüyorsan bari bebeleri düşün ama neeerdee zaten bi yığın cocuk ha bir eksik ha bir fazla.zeka özürlü bu tipler. polis polis olsa bu görüntüyle bile adamı bulup cazayı basmaları gerekir.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 04.06.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buda bişimi biz yamaha bws 100 e 8 kişi bindik üstelik onda yanda sepet yoktu Çok gülüyorum tabi biz bunu trafiğe kapalı alanda yaptık böle zaten trafiğe çıkılmaz Bravo
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.06.2007 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sence ; Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
Başa dön
PIERzig Çevrimdışı PIERzig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal