Tarih: 03.06.2007 - 17:54 Mesaj konusu: Moto GP Türkiye Artık Yok !!!
Turksportal'dan alıntıdır.
"İstanbul Park'ta üçüncüsü yapılan MotoGP Türkiye Grand Prix'sinin önümüzdeki yıl gelmeyeceği bildiriliyor.
Türkiye Motorsiklet Federasyonu'nun, Uluslararası Motorsiklet Federasyonu'na (FIM) en kısa sürede başvurarak, söz konusu yarışların maliyetini artık karşılayamadıkları gerekçesiyle Türkiye'nin, MotoGP takviminden çıkartılmasını isteyeceği kaydedildi. Federasyon Başkanı Bekir Yunus Uçar'a atfen basında yer alan haberlerde Uçar'ın, Federasyon, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün ortak çabalarına karşın MotoGP yarışlarının maliyetini karşılayamadıklarını söylediği belirtiliyor.
Türkiye'nin MotoGP takviminden çıkmasıyla yarışa sekiz ülkenin talip olduğu da haberlerde yer alıyor. İstanbul Park Pistinin yeni işletmecisi Bernie Ecclestone'un bu gelişmeyi nasıl değerlendireceği önümüzdeki günlerde belli olacak."
Yurdum insanı güzel şeylere zor alışır. Kaybetme noktasına gelince kıymetini anlar. Bakalım ne olacak.
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 03.06.2007 - 18:38 Mesaj konusu:
bence turizm bakanlığınında destek yapması gerekiyor çünkü motogp yarışlarına çok fazla yabancı izleyici ve bir onun 1000 katı kadar da tv başından yabancı ülkelerden izleyenler var çoooook büyük bir tanıtım demek buda. ve ben bunu sadece o uyuyan turizim bakanlığının körlüğü diyorum kusura bakmayın....
BEN GİTMESİNİ HİÇ İSTEMİYORUM HEMDE HİÇ İSTEMİYORUM
inşallah hiç bir zaman gitmek de zorunda kalmaz.....
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ILoveBass demiş ki:
bence turizm bakanlığınında destek yapması gerekiyor çünkü motogp yarışlarına çok fazla yabancı izleyici ve bir onun 1000 katı kadar da tv başından yabancı ülkelerden izleyenler var çoooook büyük bir tanıtım demek buda. ve ben bunu sadece o uyuyan turizim bakanının (isme gerek yok biliyorsunuz) körlüğü diyorum kusura bakmayın.......
BEN GİTMESİNİ HİÇ İSTEMİYORUM HEMDE HİÇ İSTEMİYORUM
inşallah hiç bir zaman gitmek de zorunda kalmaz.....
_________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
kırk beş bin kişinin seyrettiği bi yarış iptal edilemez bence bu gün italyada bile 85000 kişi yarış seyrettiyse üç senedir yapılan bi yarış için 45000 çok iyi bi rakam
kırk beş bin kişinin seyrettiği bi yarış iptal edilemez bence bu gün italyada bile 85000 kişi yarış seyrettiyse üç senedir yapılan bi yarış için 45000 çok iyi bi rakam
45000 kisi gidiyor fakat bunlarin kaci acaba biletlerini tamamini ödeyip girdi? Cogu dergiden verilen biletlerden dolayi geldi.
Hersey devletten beklenilmez madem kar getirmiyor ozaman iptal edilsin. Millet demekki hoslasmiyor bu tip yarislardan bizim millete sadece futbol gider . Olsun ben görucegemi gördum iyiki sonuncu yarislara gidebildim darisi gitmiyenin basina.
45000 kisi gidiyor fakat bunlarin kaci acaba biletlerini tamamini ödeyip girdi? Cogu dergiden verilen biletlerden dolayi geldi.
Hersey devletten beklenilmez madem kar getirmiyor ozaman iptal edilsin. Millet demekki hoslasmiyor bu tip yarislardan bizim millete sadece futbol gider . Olsun ben görucegemi gördum iyiki sonuncu yarislara gidebildim darisi gitmiyenin basina.
dostum önemli olan o kadar seyirciyi oraya çekip bu işe sponsor olan firmaların iştahını kabartmaktır sponsor reklamını kaç kişinin izlediğini görmek ister ayrıca gelenlerin üçte ikisi yabancıydı yani biletli seyirci
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 04.06.2007 - 09:33 Mesaj konusu:
Bakalım büyükler nasıl bir karar alacaklar.
Güzelim tesisi kaderine terkedecekler yazık çok yazık.. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6122 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 04.06.2007 - 10:38 Mesaj konusu:
bize GP filan faazla seyler beyler! gectiğimiz yıllara kadar pınarbasını pistini kapatıp alışveriş merkezi yapacak olan zihniyet ve tibune çıkınca küfür etmeye alışmış küfür edemediği hiçbir organizasyonu sevmeyen bi toplum! adam çıkıp türibüne ula rossii yürü be senin taa............... diye bağırmadıktan sonra yarıştan zevk almıyorki?? bizde varsa yoksa futbol oda tribunler stres atma yeri!tribündeki herkes hakem hepsi golcü yani bizim hakımıza bunlar fazla organizasyonlar allah korududa bu 3yıl içinde yarış sırasında bi terör eylemi filan olmadı da dünyaya rezil olmadık bizde iyi olan herseye köstek olmaz geleneksel bi durumdur.... _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 04.06.2007 - 10:55 Mesaj konusu:
ne kaybettigimizi iş işten geçtikten sonra idrak ederler...ülkemiz için iyi olan herşeyi yok ediyolar ilerlemek için bişiler yapacaklarına zihniyetleri gibi gerilemeyi seviyolar... _________________ Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız