Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Moto GP Türkiye Artık Yok !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Moto GP Türkiye Artık Yok !!!

Moto GP Türkiye Artık Yok !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Moto GP Türkiye Artık Yok !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Turksportal'dan alıntıdır.
"İstanbul Park'ta üçüncüsü yapılan MotoGP Türkiye Grand Prix'sinin önümüzdeki yıl gelmeyeceği bildiriliyor.
Türkiye Motorsiklet Federasyonu'nun, Uluslararası Motorsiklet Federasyonu'na (FIM) en kısa sürede başvurarak, söz konusu yarışların maliyetini artık karşılayamadıkları gerekçesiyle Türkiye'nin, MotoGP takviminden çıkartılmasını isteyeceği kaydedildi. Federasyon Başkanı Bekir Yunus Uçar'a atfen basında yer alan haberlerde Uçar'ın, Federasyon, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün ortak çabalarına karşın MotoGP yarışlarının maliyetini karşılayamadıklarını söylediği belirtiliyor.

Türkiye'nin MotoGP takviminden çıkmasıyla yarışa sekiz ülkenin talip olduğu da haberlerde yer alıyor. İstanbul Park Pistinin yeni işletmecisi Bernie Ecclestone'un bu gelişmeyi nasıl değerlendireceği önümüzdeki günlerde belli olacak."

Yurdum insanı güzel şeylere zor alışır. Kaybetme noktasına gelince kıymetini anlar. Bakalım ne olacak.
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mehmetrenboz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 03.06.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkiye için büyük bir kayıp alacaktır çok üzüldüm hayırlısı olsun derim
Başa dön
mehmetrenboz Çevrimdışı mehmetrenboz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 03.06.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence turizm bakanlığınında destek yapması gerekiyor çünkü motogp yarışlarına çok fazla yabancı izleyici ve bir onun 1000 katı kadar da tv başından yabancı ülkelerden izleyenler var çoooook büyük bir tanıtım demek buda. ve ben bunu sadece o uyuyan turizim bakanlığının körlüğü diyorum kusura bakmayın....
BEN GİTMESİNİ HİÇ İSTEMİYORUM HEMDE HİÇ İSTEMİYORUM Üzgünüm
inşallah hiç bir zaman gitmek de zorunda kalmaz.....

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ILoveBass demiş ki:
bence turizm bakanlığınında destek yapması gerekiyor çünkü motogp yarışlarına çok fazla yabancı izleyici ve bir onun 1000 katı kadar da tv başından yabancı ülkelerden izleyenler var çoooook büyük bir tanıtım demek buda. ve ben bunu sadece o uyuyan turizim bakanının (isme gerek yok biliyorsunuz) körlüğü diyorum kusura bakmayın.......
BEN GİTMESİNİ HİÇ İSTEMİYORUM HEMDE HİÇ İSTEMİYORUM Üzgünüm
inşallah hiç bir zaman gitmek de zorunda kalmaz.....

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass Çevrimdışı ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.06.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kırk beş bin kişinin seyrettiği bi yarış iptal edilemez bence bu gün italyada bile 85000 kişi yarış seyrettiyse üç senedir yapılan bi yarış için 45000 çok iyi bi rakam
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayıptr ya ayıp bu yarisi almak için kac ulke mucadele ediyor,cabalıyor biz elimizdekini kaptırıyorz Öfkeliyim
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
snakeplisken
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedology demiş ki:
kırk beş bin kişinin seyrettiği bi yarış iptal edilemez bence bu gün italyada bile 85000 kişi yarış seyrettiyse üç senedir yapılan bi yarış için 45000 çok iyi bi rakam

45000 kisi gidiyor fakat bunlarin kaci acaba biletlerini tamamini ödeyip girdi? Cogu dergiden verilen biletlerden dolayi geldi.

Hersey devletten beklenilmez madem kar getirmiyor ozaman iptal edilsin. Millet demekki hoslasmiyor bu tip yarislardan bizim millete sadece futbol gider . Olsun ben görucegemi gördum iyiki sonuncu yarislara gidebildim darisi gitmiyenin basina.
Başa dön
snakeplisken Çevrimdışı snakeplisken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 03.06.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:bad: :bad: :bad: :bad: :bad:
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.06.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

snakeplisken demiş ki:
speedology demiş ki:

45000 kisi gidiyor fakat bunlarin kaci acaba biletlerini tamamini ödeyip girdi? Cogu dergiden verilen biletlerden dolayi geldi.

Hersey devletten beklenilmez madem kar getirmiyor ozaman iptal edilsin. Millet demekki hoslasmiyor bu tip yarislardan bizim millete sadece futbol gider . Olsun ben görucegemi gördum iyiki sonuncu yarislara gidebildim darisi gitmiyenin basina.

dostum önemli olan o kadar seyirciyi oraya çekip bu işe sponsor olan firmaların iştahını kabartmaktır sponsor reklamını kaç kişinin izlediğini görmek ister ayrıca gelenlerin üçte ikisi yabancıydı yani biletli seyirci
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mice_of_autobahn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: autobahn

MesajTarih: 04.06.2007 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

summer_night, valla asparagas haber değilse çok kötü olur.. İstemiyorum motor camiası ayağa kalkar öle bişey olursa...
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.06.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakalım büyükler nasıl bir karar alacaklar.
Güzelim tesisi kaderine terkedecekler yazık çok yazık..
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 04.06.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

memeleket meselesi ola bilecek kjadar önemli bence
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostSith
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bakırköy

MesajTarih: 04.06.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan Sofuoğlu GP ye terfi ederse seyirci en az %30 artar iptal miptal da yalan olur.
Başa dön
GhostSith Çevrimdışı GhostSith Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.06.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bize GP filan faazla seyler beyler! gectiğimiz yıllara kadar pınarbasını pistini kapatıp alışveriş merkezi yapacak olan zihniyet ve tibune çıkınca küfür etmeye alışmış küfür edemediği hiçbir organizasyonu sevmeyen bi toplum! adam çıkıp türibüne ula rossii yürü be senin taa............... diye bağırmadıktan sonra yarıştan zevk almıyorki?? bizde varsa yoksa futbol oda tribunler stres atma yeri!tribündeki herkes hakem hepsi golcü yani bizim hakımıza bunlar fazla organizasyonlar allah korududa bu 3yıl içinde yarış sırasında bi terör eylemi filan olmadı da dünyaya rezil olmadık bizde iyi olan herseye köstek olmaz geleneksel bi durumdur.... Sinirlendim
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.06.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canım Türkiyem... Alkışlıyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LuCKyGirL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.06.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kaybettigimizi iş işten geçtikten sonra idrak ederler...ülkemiz için iyi olan herşeyi yok ediyolar ilerlemek için bişiler yapacaklarına zihniyetleri gibi gerilemeyi seviyolar...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal