Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmit MD-2 Haziran Cts-Buluşma Görüntüleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmit MD-2 Haziran Cts-Buluşma Görüntüleri

İzmit MD-2 Haziran Cts-Buluşma Görüntüleri
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 03.06.2007 - 18:20    Mesaj konusu: İzmit MD-2 Haziran Cts-Buluşma Görüntüleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Motordelisi,
2 Haziran Cumartesi günü İzmit de yaşayan MD üyeleri ile tanışmak adına bir çağrı yaptım. Sonra ne mi oldu !

Gökhan la buluşup m&i cafe ye doğru Gölcük den yola çıktık.

Keyifli bir sürüşden sonra buluşma yerine geldik.

Mekan sahibinin de bir motosikleti varmış, bizi memnuniyetle karşıladı.

Mekanı incelemeye koyulmuşken,

Birden Enes de çıkageldi.

Günün iş yorgunluğunu çaylarımızı yudumlayarak keyifli sohbet eşliğinde gidermeye çalıştık.

İşte MD farkı !

Yorgunluk çayımızı da içtikten sonra yavaş yavaş mekandan ayrılıyoruz.

Karnımız da acıktı napalım diyoruz hatta daha demeye kalmadan yollara düşüyoruz.

Nereye mi gidiyoruz !

Evet doğru gördünüz Yalova ya Doyum Lokantasına gidiyoruz.

Mehmet abinin lezzetli yemeklerinden ve keyifli sohbetinden sonra İzmit e doğru yola çıkıyoruz.

Haftaya görüşmek dileğiyle.

En son Redlineee tarafından 03.06.2007 - 21:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Redlineee Çevrimdışı Redlineee Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 03.06.2007 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum sonra ne oldu ben cok merak ettim Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 03.06.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pinaar6, biraz sabırrr.. gerisinde merak kalmıcak.
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 03.06.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak şimdi ben de merak ettim Delirdim Delirdim Noldu noldu ???

İzmit MD bir sonraki buluşanızda yanınızdayım... Buluşmalarınız ve sohbetleriniz daim olsun. Gezi planlarınızı da sabırsızlıkla bekliyoruz.

Pişmaniyesiz İzmit gezisi de olmaz uyarayım Dil çıkarıyorum
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2007 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, sen gel yeter kiii..

pişmaniyeni ben getiricem sana... Dans
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ooooo süpermişşş, ben her hafta gelirim o zaman Çok gülüyorum Yalnız drag yapmam söyliyeyim Dil çıkarıyorum O kendini bilir ...
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 03.06.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, Sezonu açmışsınız güzel bir gezi olmuş.Dileriz grup sürüşlerinizin devamı gelir.Paylaşımınız için teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, ya bana mı geldi buu..

2 hafta önce varedoraya yenilmiştim drak da daaa..

merak ettim şimdi ? ?
Başa dön
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REPSOL41, yok yok sana değil sözüm Göz kırpıyorum Sahibi alır onu Çok gülüyorum Ben intikamını alırım senin merak etme... Neyse ben bu C.tesi geleyim, pişmaniyelerimizi yiyelim, sohbetimizi edelim, gerisi gelir... Pişmaniye seven herkes gelsin arkadaşlar...
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, anladımmm cokk iii..

en yakın zaman da alıyosun o zaman intikamı mı.. Bravo
Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.06.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee çok iyi gidiyordu devamı ne oldu....... ?
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 03.06.2007 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes bi izmitli olarak bu bulusmadan hic haberim olmadi siteye takildigim halde, bu yuzden motosiklet net tten(Kocaeli MT) izmitli arkadaslarla bulustuk c.tesi aksama dogru 4 SS makina ve 4 normal makina ile sehir merkezi turu bile attik.artik bi dahaki organizasyonda hepberaber toplaniriz insallah.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 03.06.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yavrum benim macit'e bak yolda süzülüyor Delirdim
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.06.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, paylasim icin tesekkurler Bravo Bravo
guzel bi gün olmusa benziyor...devamini bekleriz...

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hacidede42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.06.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee arkadaşım gerçekten güzel kareler yakalamışsın paylaşım için çok tşk Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal