Sevgili Motordelisi,
2 Haziran Cumartesi günü İzmit de yaşayan MD üyeleri ile tanışmak adına bir çağrı yaptım. Sonra ne mi oldu !
Gökhan la buluşup m&i cafe ye doğru Gölcük den yola çıktık.
Keyifli bir sürüşden sonra buluşma yerine geldik.
Mekan sahibinin de bir motosikleti varmış, bizi memnuniyetle karşıladı.
Mekanı incelemeye koyulmuşken,
Birden Enes de çıkageldi.
Günün iş yorgunluğunu çaylarımızı yudumlayarak keyifli sohbet eşliğinde gidermeye çalıştık.
İşte MD farkı !
Yorgunluk çayımızı da içtikten sonra yavaş yavaş mekandan ayrılıyoruz.
Karnımız da acıktı napalım diyoruz hatta daha demeye kalmadan yollara düşüyoruz.
Nereye mi gidiyoruz !
Evet doğru gördünüz Yalova ya Doyum Lokantasına gidiyoruz.
Mehmet abinin lezzetli yemeklerinden ve keyifli sohbetinden sonra İzmit e doğru yola çıkıyoruz.
Haftaya görüşmek dileğiyle.
_________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
En son Redlineee tarafından 03.06.2007 - 21:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 03.06.2007 - 18:23 Mesaj konusu:
sonra ne oldu ben cok merak ettim _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
pinaar6, biraz sabırrr.. gerisinde merak kalmıcak. _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
pişmaniyeni ben getiricem sana... _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Tarih: 03.06.2007 - 20:52 Mesaj konusu:
Redlineee, Sezonu açmışsınız güzel bir gezi olmuş.Dileriz grup sürüşlerinizin devamı gelir.Paylaşımınız için teşekkürler. _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
2 hafta önce varedoraya yenilmiştim drak da daaa..
merak ettim şimdi _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1282 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 03.06.2007 - 21:06 Mesaj konusu:
REPSOL41, yok yok sana değil sözüm Sahibi alır onu Ben intikamını alırım senin merak etme... Neyse ben bu C.tesi geleyim, pişmaniyelerimizi yiyelim, sohbetimizi edelim, gerisi gelir... Pişmaniye seven herkes gelsin arkadaşlar... _________________ 0 rh+
en yakın zaman da alıyosun o zaman intikamı mı.. _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Tarih: 03.06.2007 - 21:35 Mesaj konusu:
kardes bi izmitli olarak bu bulusmadan hic haberim olmadi siteye takildigim halde, bu yuzden motosiklet net tten(Kocaeli MT) izmitli arkadaslarla bulustuk c.tesi aksama dogru 4 SS makina ve 4 normal makina ile sehir merkezi turu bile attik.artik bi dahaki organizasyonda hepberaber toplaniriz insallah. _________________
Redlineee arkadaşım gerçekten güzel kareler yakalamışsın paylaşım için çok tşk _________________ düşman kelimesinin anlamını dost sıfatı taşıyanlardan ögrendim
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız