Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 04.06.2007 - 07:30 Mesaj konusu: 10 Haziran İzmir MD Paintball Oynuyor.Sürün Savaş Boyalarını
Evet Arkadaşlarım;
Her sene bahar aylarında yaptığımız ve bu sene biraz geç kalmışta olsak bu hafta sonu için organize ettiğimiz Paintboll oyunu için geri sayım başladı
Manisa Çiçekli Köyünde oynayacağımız Paintball oyununda bütün ekipmanlar orada hazırlanacak olduğundan yanımızda götürmemiz gereken tek şey kendimiz olacak
Tamamen doğal arazide, sadece ekstra yapay engeller ve mevzilerle zenginleştirilmiş olan oyun alanımızın çevresi aynı zamanda da bir piknik alanı olduğundan, sadece oyun oynamakla kalmayıp çok keyifli bir piknikte yapmış olacağız.
Bu yüzden isteyenler yanlarında mangallarını getirip güzel bir mangal keyfi sürebilirler.Ama bununla uğraşmak istemeyen arkadaşlarımda aç kalacağız diye düşünmesinler.Çünkü ızgaranın her çeşitinin bulunduğu bir cefeteryasıda hizmetimizde olacak.
Oyun kişi başı için 25 YTL olacak ve oyun sırasında ekstra her 50 adet mermi içinde 5 YTL ödemek durumunda olacağız.
Oyun kurallarını orada açıklayacağız. Sancak koruma ve ağanın kızını kurtarma gibi birkaç strateji belirleyeceğiz
Etkinlik:Manisa Çiçekli Köy mangal ve Paintball Oyunu
Toplanma Yeri:Kordon Boyu Gündoğdu Meydanı
Toplanma Tarihi:10 Haziran 2007 Pazar
Toplanma Saati:12:00
Hareket Saati:12:30
Arkadaşlar buluşma yerine dikkatinizi çekmek istiyorum.KORDON BOYU GÜNDOĞDU MEYDANI.Bundan sonra gezilerimize Meydandan çıkacağız haberiniz olsun.
Eeeee hadi bakalım görelim bizim Motordelisi Rambolarını
Daha Önce Oynadığımız Zamanlardan Birkaç Kare Koyalım
Hakan Dinçer derki:
Bakalım analar ne RAMBO lar dogurmuş görecegiz..
Geçen sene
"Ben askerliğimi doğuda yaptım,savaş benim işim"
diyerek paintball a gelen arkadaşları poposundan vurmuşlardı (azizoran)
Paintball da bakalım kimler iyi görecegiz..B u otobanda gaz açmaya benzemez,yürek ister...
Ben kamuflaj bandanamı arıyorum bulamıyorum..
Şimdi MD nin ilk Paintball etkinliğindeki fotoları buldum..2005 Yılı Haziran ayında oynadıgımız oyundaki fotolar burda..Halil in ekledikleri 2006 yılındaki fotolar..
Buyrun bakın.
İşte HalilRR, savaş boyalarını sürmüş
HalilRR savaş boyası sürerde ben sürmezmiyim
AzizOran ben askerde şuydum buydum bu oyunu iyi oynarım demişti ama o dönemde paintball da kevgire dönmüştü
Buda bendeniz
2005 deki oyunuda en başarılı iki isim TayfunMtx ve Barış TOK olmuştu.
İşte oyunun kahramanları.
Evet biz iki yıldır bu oyunu oynuyoruz ve çok keyif alıyoruz..Şimdi sizide bekliyoruz.. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
En son HalilRR tarafından 11.06.2007 - 16:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Çok güzel olacağa benziyor yanlız bi sorun var ben kendimi yanımda getiremeyeceğim ..o ne olacak o zaman _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
Tarih: 04.06.2007 - 10:59 Mesaj konusu:
Bende gelmek istiyorum ama .................
Neyse benim sağım solum belli olmaz bakarsınız aranızdayım _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 04.06.2007 - 11:53 Mesaj konusu:
vuyu, Sen gelde kendini getirmesende olur
Bunun içinde tavla oynayalım dicem sana ama bir işe yaramıyor _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
benim aklıma bişey geldi ama yok canım yok sizler bayanlara böyle şeyler söylemeyecek kadar centilmensiziniz .
O yüzden sanırım kızacaksınız yada bir daha ki gezileri haber vermeyeceksiniz.yada bir dahaki gezi yerini bana yanlış bildireceksiniz ve bende saf saf akşama kadar motordelisi gelecek diye bekleyeceğim ..Sanırım böyle bişey değil mi Tekteşeker
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Ayrıca halilRR, şunuda belirtmeden geçemeyeceğim evet tavla bir işe yaramıyor çünkü yeniliyosun ama sözünü tutmuyosun _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız