Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10 Haziran İzmir MD Paintball Oynuyor.Sürün Savaş Boyalarını

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10 Haziran İzmir MD Paintball Oynuyor.Sürün Savaş Boyalarını

10 Haziran İzmir MD Paintball Oynuyor.Sürün Savaş Boyalarını
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 04.06.2007 - 07:30    Mesaj konusu: 10 Haziran İzmir MD Paintball Oynuyor.Sürün Savaş Boyalarını Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Arkadaşlarım;

Her sene bahar aylarında yaptığımız ve bu sene biraz geç kalmışta olsak bu hafta sonu için organize ettiğimiz Paintboll oyunu için geri sayım başladı Gülümsüyorum

Manisa Çiçekli Köyünde oynayacağımız Paintball oyununda bütün ekipmanlar orada hazırlanacak olduğundan yanımızda götürmemiz gereken tek şey kendimiz olacak Gülümsüyorum

Tamamen doğal arazide, sadece ekstra yapay engeller ve mevzilerle zenginleştirilmiş olan oyun alanımızın çevresi aynı zamanda da bir piknik alanı olduğundan, sadece oyun oynamakla kalmayıp çok keyifli bir piknikte yapmış olacağız.

Bu yüzden isteyenler yanlarında mangallarını getirip güzel bir mangal keyfi sürebilirler.Ama bununla uğraşmak istemeyen arkadaşlarımda aç kalacağız diye düşünmesinler.Çünkü ızgaranın her çeşitinin bulunduğu bir cefeteryasıda hizmetimizde olacak.

Oyun kişi başı için 25 YTL olacak ve oyun sırasında ekstra her 50 adet mermi içinde 5 YTL ödemek durumunda olacağız.

Oyun kurallarını orada açıklayacağız. Sancak koruma ve ağanın kızını kurtarma gibi birkaç strateji belirleyeceğiz Şok oldum

Etkinlik:Manisa Çiçekli Köy mangal ve Paintball Oyunu
Toplanma Yeri:Kordon Boyu Gündoğdu Meydanı
Toplanma Tarihi:10 Haziran 2007 Pazar
Toplanma Saati:12:00
Hareket Saati:12:30

Arkadaşlar buluşma yerine dikkatinizi çekmek istiyorum.KORDON BOYU GÜNDOĞDU MEYDANI.Bundan sonra gezilerimize Meydandan çıkacağız haberiniz olsun.

Eeeee hadi bakalım görelim bizim Motordelisi Rambolarını Göz kırpıyorum Bravo

Daha Önce Oynadığımız Zamanlardan Birkaç Kare Koyalım Bravo

Hakan Dinçer derki:

Bakalım analar ne RAMBO lar dogurmuş görecegiz..
Geçen sene
"Ben askerliğimi doğuda yaptım,savaş benim işim"
diyerek paintball a gelen arkadaşları poposundan vurmuşlardı Çok gülüyorum (azizoran)

Paintball da bakalım kimler iyi görecegiz..B u otobanda gaz açmaya benzemez,yürek ister...
Ben kamuflaj bandanamı arıyorum bulamıyorum..

Şimdi MD nin ilk Paintball etkinliğindeki fotoları buldum..2005 Yılı Haziran ayında oynadıgımız oyundaki fotolar burda..Halil in ekledikleri 2006 yılındaki fotolar..
Buyrun bakın.

İşte HalilRR, savaş boyalarını sürmüş

HalilRR savaş boyası sürerde ben sürmezmiyim Çok gülüyorum

AzizOran ben askerde şuydum buydum bu oyunu iyi oynarım demişti ama o dönemde paintball da kevgire dönmüştü

Buda bendeniz

2005 deki oyunuda en başarılı iki isim TayfunMtx ve Barış TOK olmuştu.
İşte oyunun kahramanları.

Evet biz iki yıldır bu oyunu oynuyoruz ve çok keyif alıyoruz..Şimdi sizide bekliyoruz..

En son HalilRR tarafından 11.06.2007 - 16:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 04.06.2007 - 07:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi size iyi eğlenceler diyelim o zaman Çok gülüyorum ben zaten yakında izmire taşınacağım. izmir MD nin organizasyonları süper Bravo

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.06.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olacağa benziyor yanlız bi sorun var ben kendimi yanımda getiremeyeceğim ..o ne olacak o zaman Çok gülüyorum
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.06.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekşını bol bir pazar günü bizi bekliyor desene.Ben varım.
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 04.06.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah katılacağız geçen didim gezisine gelemedik. Bu gezide acısını çıkaracağız.
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 04.06.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayyy ne güzelll.ama biz gelemiyoruz Üzgünüm şimdiden iyi eğlenceler.gelseydim ağa kızı ben olabilrimiydim halilRR (ağa) Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 04.06.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gelmek istiyorum ama .................
Neyse benim sağım solum belli olmaz bakarsınız aranızdayım Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 04.06.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vuyu, Sen gelde kendini getirmesende olur Göz kırpıyorum
Bunun içinde tavla oynayalım dicem sana ama bir işe yaramıyor Gülümsüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TEK_SEKER
Üye
Üye

MesajTarih: 04.06.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haliyılllllllllllllllllllllllll vuyu gelmezse ne yapıcaz biliyon dimi abii Dil çıkarıyorum
Başa dön
TEK_SEKER Çevrimdışı TEK_SEKER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mice_of_autobahn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: autobahn

MesajTarih: 04.06.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelebilirmiyim.. ?
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 04.06.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, bende geliyom eglenceli ve kanlı bir gün olcak Çok gülüyorum

yanlız gercek silahla gelcem ben teneke degilim boya tabancasıyla tetik düşürmem Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.06.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim aklıma bişey geldi ama yok canım yok sizler bayanlara böyle şeyler söylemeyecek kadar centilmensiziniz Gülümsüyorum .
O yüzden sanırım kızacaksınız yada bir daha ki gezileri haber vermeyeceksiniz.yada bir dahaki gezi yerini bana yanlış bildireceksiniz ve bende saf saf akşama kadar motordelisi gelecek diye bekleyeceğim ..Sanırım böyle bişey değil mi Tekteşeker Sinirlendim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Ayrıca halilRR, şunuda belirtmeden geçemeyeceğim evet tavla bir işe yaramıyor çünkü yeniliyosun ama sözünü tutmuyosun Beğenmedim Gülümsüyorum
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 04.06.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam benlik ilk önce kimi vurucam bi sıralama yapmam gerek acaba hanginizden başlasam Şok oldum Çok gülüyorum kısmetse belki gelirim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 04.06.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ordayimmm İstemiyorum İstemiyorum Öfkeliyim Öfkeliyim

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 04.06.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, ibi nasılsın seni çok özledim ben vallaha çık gel artık yeter sana bu kadar tatil Öfkeliyim sen yoksun diye bize dondo alan yok bak Üzgünüm

eğer sen gelmezsen haftaya HalilRR Almanya'ya gezi düzenliycek Dil çıkarıyorum haberin olsun Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal