Tarih: 04.06.2007 - 11:18 Mesaj konusu: İzmir MD 3 Haziran Akhisar Drag Yarışları ( Fotoğrafları )
İzmir MD olarak akhisar drag yarışlarındaydık İzmir'den evrim ve tolga uprak yarışa katıldılar.Ben,belial,akrep_kral ve evrim cumartesi geceden yola çıktık soma'da ekamba'nın otelinde konakladık.Sabah erkenden hem stand'ımızı kurmak hemde drag'da yarışmak için yola çıktık.İzmir MD üyeleri yanımızdaydı bizi yalnız bırakmadılar sağolsunlar....
Özellikle akrep_kral ve belial'e kendi adıma çok teşekkür ediyorum...
gece yolculuğumuz belial ve kurbiş
yarışa giricek olan evrim motoruna benzin alırken
evrim
sabah sabah çorba iyi gitti
evrim
akhisar drag yerindeyiz
yarışacağı motorla evrim
sgor
sgor ve belial
stand'ımızı kurduk belial
akrep_kral ve evrim
pistten görüntüler
ben,sgor ve belial
akrep_kral ve sgor
hondarslan
konya md
ben
zevk motor
akrep_kral ve tolga uprak
evrim
sgor ve ben
konya md
belial
işte hunili gerçek deli
izmir MD
tek teker arif
akrep_kral ve tek teker arif
tek teker arif gösteri zamanı
tek teker arif ve akrep_kral teker show yaptılar
belial,tek teker arif ve hondarslan
evrim
10UR1
tek teker arif benim iyi bir motorcu olduğumu söledi ve sen 1 numarasın dedi
10UR1
serter1
badcoktail
blackheart
ben ve badcoktail
10UR1
sgor,10UR1 ve akrep_kral
akrep_kral
belial,_cute_chocolate_ ve nişanlısı osman
10UR1
İzmir md akhisar drag geliş öncesi
tifosi ve eşi
serter ve ebru
En son kaRRdelen tarafından 04.06.2007 - 11:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 04.06.2007 - 11:21 Mesaj konusu:
beyazkardelen79, Elkine sağlık güzel resimler orda bulunmuş kadar oldum _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
nur teşekkürler fotolar için
harika mutlu bir gündü Allah her zaman muhabbetimizi bozmasın
hayırlı günler diliyorum _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Tarih: 04.06.2007 - 11:34 Mesaj konusu:
beyazkardelen79, çok güzeldi gerçekten muhabbet paylaşım için teşekkürler nur
bu arada allah tekteker arif'e sağlık sıhhat versin inşallah beraber show yaptık ve güzeldi
sinem sanada geçmiş olsun diyorum allah bir daha göstermesin inşallah _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 04.06.2007 - 11:48 Mesaj konusu:
zxrhalit, halit önümüzdeki sene gelirsin herhalde etkinliklere _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 04.06.2007 - 11:49 Mesaj konusu:
Biz ne yazıkki Bodrumda eğitim seminerinde olduğumuzdan katılamadık.Ama neşeniz yerindeymiş besbelli _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
beyazkardelen79, ellerine saglik fotolar her zamanki gibi harika izmir md güzel eglenmis,eee nede olsa hepside eglenmeyi bilen insanlar _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 04.06.2007 - 11:51 Mesaj konusu:
beyazkardelen79,
sanırım bu smileyslerle ifade edebilirim muhteşemdi en azından benim için
fotolar harika çok güzeller tabi çekende bir güzel olunca teşekkürler nur ablacım
sinemime geçmiş olsun tekrardan Allah acil şifalar versin
en güzel günler bizlerin olsun diyorum
ALLAH muhabbetimizi bozmasın _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Fotolar müthiş çıkmış ellerine sağlık beyazkardelen79'um. ..Bu arada belial Sinemcim çok geçmiş olsun canım.Önemli birşey olmamasına sevindim.. _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
ALLAH, neşenizi mutlulugunuzu saglıgınızı daim etsin ... kimi bodrumda kimi akhisar drag yarışlarında, kimi izmirde . ama hepiniz neşeli ve boş eylenceli dakikaları yansıtıyorsunuz bizlere .... izmir MD _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız