Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türkiye de bir ilk ! -Yalova Açık Moto Pazarı-

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türkiye de bir ilk ! -Yalova Açık Moto Pazarı-
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 04.06.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Türkiye de bir ilk ! -Yalova Açık Moto Pazarı- Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MD üyeleri ve Sayın Motorsporlarıseverler,
10 Haziran Pazar günü itibari ile Yalova Merkez de Açık Moto Pazarı kurulacaktır.
Mevsim değişikliği gözetmeksizin her Pazar Yalova da kurulacak olan 2. el moto pazarında kendinize ait motosiklet ve aksesuarlarını 2 Lira karşılığında alacağınız tanıtım etiketi ile satışa sunabilirsiniz.

Motosikletini canlı canlı satmak yada takas etmek isteyen herkesi bekliyoruz. Motordelisi
Hayırlı kazançlar. Bravo

İyi fikir Bu hizmet YMSK klubünün Belediye ile işbirliği sonucunda ortaya çıkmış olup, satış öncesi ve sonrası yaşananlardan sorumlu değildir.

İyi fikirEdit: Mezar sabitte kalsın ymsk ricası kırmayalım arkadaşlarımızı...
xneslihanx Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 04.06.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla mükemmel satış takas aksesuar harıka bir fikir tebrik etmek gerekiyor ve biran önce bizde isitozzzzzzzzz böyle bişi Bravo Gülümsüyorum
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Bostancy

MesajTarih: 04.06.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bir fikir tebrikler Bravo
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 04.06.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok güzel bir organizasyın...Hadi hayırlısı.... Bravo
EmiRRhan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 04.06.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir organizasyon. umarım alıcı da satıcı da memnun olur. şimdiden iyi eğlenceler Gülümsüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostyle
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.06.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

regal de satılacakmı bu pazarda Gülümsüyorum )
Başa dön
nostyle Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 04.06.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir girişim ancak ilk başlarda pek motor olmayabilir.Ancak sonradan sonraya yaygınlaşırsa herkes için iyi bir satış noktası olabilir.Hayırlı olsun Bravo

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.06.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whiskey75 demiş ki:
Walla mükemmel satış takas aksesuar harıka bir fikir tebrik etmek gerekiyor ve biran önce bizde isitozzzzzzzzz böyle bişi Bravo Gülümsüyorum

e var ya işte daha nereye istiyosun
bütün türkiye bizim değil mi zaten Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

nostyle demiş ki:
regal de satılacakmı bu pazarda Gülümsüyorum )

Pancar motoru hariç herşey olmalı derim ben Motordelisi

Motosiklet adına tabii Delirdim
Başa dön
xneslihanx Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 04.06.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam orası öyle neslihancım ama ben bizde istioz derken şehir olarak dedim yaw uzak bize baya bi yalova Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.06.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

whiskey75 demiş ki:
Tamam orası öyle neslihancım ama ben bizde istioz derken şehir olarak dedim yaw uzak bize baya bi yalova Gülümsüyorum

inşallah kısmet o zaman Göz kırpıyorum

biz de burdan destekleriz artık Motordelisi
Başa dön
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 04.06.2007 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalowada pazar hee..bilmem yalowayı pek..nasıl gidecem yardımcı olan yokmu..izmitten İstemiyorum İstemiyorum
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 04.06.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx, canım süper bi organizasyon fırsat ve gelebilmem için imkan olursa gelmek isterim Bravo
dezanj Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Forza99
Üye
Üye

MesajTarih: 04.06.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee demiş ki:
yalowada pazar hee..bilmem yalowayı pek..nasıl gidecem yardımcı olan yokmu..izmitten İstemiyorum İstemiyorum

Yahu yeme bizi.. İzmitten Yalova'ya gitmeye ne var. Gölcük yoluna çık.. Topukla gitsin.. O yol seni götürür Yalova'ya.. Delirdim
Başa dön
Forza99 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 05.06.2007 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Forza99, ..biraz aylaklık yapalım dedik..çaktırma Çok gülüyorum
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 05.06.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi organizasyon güzell Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye