Tarih: 04.06.2007 - 23:41 Mesaj konusu: Tiger Exhaust Systems
Geçen seneden bu yana bütün fuarlarda görmeye alıştığınız tiger exhaust systems yeni 2007 yeni undertail,suzuki 600,yamaha r6,r1 ,honda 600rr,1000rr,kawasaki zx636r,zx10r modellerıyle bırlıkte enduro için üretmiş olduğu ktm modelını yenı acılacak web sayfasında önumuzdekı hafta ıtıbarıyle motor severlerın begenısıne sunacak detaylı katolog istenildiği taktırde ücretsiz adrese teslim katolog ve teknik bröşür gönderilecektir,detaylı katalog isteyen arkadaşlarımız direk bana mail atarak bu katolog ve fıyat listesine adres teslimi sahip olabılırler,herhangi bi sorunuz olursa lütfen çekinmeden sorabilirsiniz,saygılarımla
Tarih: 05.06.2007 - 21:00 Mesaj konusu:
İlginiz için teşekkür ederim...
Eksoz almadan önce hayli araştırma yapmıştım. Bence işçilik ve malzeme kalitesi açısından en iyi yerli eksoz Tiger. Hatta pekçok yabancı markadan da kaliteli olduğu görüşündeyim. Eksozun giriş ve dış kısım gibi parçalarının aliminyum olması, hem hafif olmasının hem de paslanmazlığının garantisi. Fiyatlarınız çok uygun ve seside tam istediğim gibi tok.
cbr 125 icin ve r 6 icin egzosumuz bulunmakta yanilmiyorsam depoda cbr 125 icin hazir var ama r 6 icin stoklara bakmam lazim fiyat 200euro motordelisi uyelrine indirim yapabiliyoruz saygilarimla
Tarih: 15.06.2007 - 23:41 Mesaj konusu:
@tigerexhaust,
1-Egzoslarınız standart üretim mi? Müşterinin isteği doğrultusunda elyaf miktarını arttırıp, daha az ses verecek şekilde yapmanız mümkün mü?
2-Egozstu, sadece susturucu kısmını mı satıyorsunuz, yoksa "kollektor kutusuna" kadar uzanan boru dahil mi?
3-Montaj hizmeti veriyormusunuz. Elinizde mevcut bir egzostu ne kadar sürede takarsınız?
4- Dörde-iki egzostan, dörde bire geçmek isteyenlere karbüratör ayarı yapıyormusunuz.
5-Web sitenizde yeni ürünler ve fiyatlarla ilgili, henüz bir bilgi göremiyoruz.
oncelikle sitede proplem yasaigimizdan mutevellit pazartesi n gec sali gunu yayinliyacagiz eksik dahi olsa,standart uretim yapiyoruz fakat ses ile oynama imkanimiz mevcut hatta sesi tamamen azaltmak icin aparat takabiliyoruz,montajinda hicbirsekilde sikintimiz yok eger montaj bolumumuze gelindigi takirde en fazla 1 saat icinde siz cyinizi icerken biz montajini yapabiliyoruz,gelmeden once randevu almak sarti kaydiyla:)sadece tupu degil eklem borusunu yaylarinida veriyoruz ama suan itibariyle headers dedigimiz deve boyunlari yapmiyoruz,saygilarimla
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
dogukan 23 kardesime nezaketinden ve aciksozlu olusundan dolayi sahsim ve Tiger egzos ailesi olarak cok tesekkur ederim,saygilarimla
tigerexhaust, ben bu hafta sonu gittim 600RR taktım ses güzel biraz kurum bağlasın daha da güzel olucak herhalde. ama sanki biraz fazla dışarda duruyormuş gibi geldi.?????
Olay bitmis okadr hircin ve guzel duruyor ki fazla soze inan gerek yok biraz daha birkac gun sonra sesi gor dunya kadar ara verilen egzoslardan farki varmi yokmu siz kendiniz test edeceksiniz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız