Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - zevk motosiklet için logo type çalışması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

zevk motosiklet için logo type çalışması

zevk motosiklet için logo type çalışması
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 05.06.2007 - 12:14    Mesaj konusu: zevk motosiklet için logo type çalışması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar zevk için bi logo type çalışması yaptım sizlerle paylaşmak istedim umarım usta da bu logoyu kullanmak ister
değişiklik için fikirlerinizi alabilirim

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.06.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olmamış daha güzelini çıkar ortaya Sinirlendim
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 05.06.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş walla
Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.06.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan,mustim tek kelime ile mükemmel ötesi ama bende diye bilirimki birazda yazılarla donatsan kawasaki suzuki yamaha honda bunları biyere sıkıstırsan belki farklı bisey daha ortaya cıkar Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.06.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya mustafa birkaç tane daha yap seçme fırsatımız olsun daha hoş birşey çıkabilirdi mesela Göz kırpıyorum
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.06.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, kardeş çok güzel olmuşta sen daha güzelini yaparsın biliyorum sende kabiliyet var ahmete katılıyorum bi kaçtanede yap seçme hakkımız olsun hadi canım benim çalış çalış Bravo
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, ortaaam logo tasarlanırken birkaç önemli nokta var ki onları kesinlikle göz ardı edemem onun için dediğin markaları yapmak yanlış olur 1 logo ve amblem çalışmasında yapılan tasarım ne kadar büyürse büyüsün ve ne kadar küçülürse küçüllsün özelliğini yitirmeyecek 2 gözü yormayacak akılda kalıcı olacak dediğn gibi yazılarla donatırsam reklam çalışması olur o zaman logo tasarımı olmaz ablemi yapılan motosiklet daha da gerçekçi daha da güzel çizilebilirdi ama o zaman küçültmelerde ve büyütmelerde özelliğini kaybederdi dediğin markalar usta beğenir ve bu logoyu kullanırsa antetli kağıt ve çalışan elbiseleri üzerinde kullanılabilir
SGOR, daha yenilerin yapacağım inşallah kardeş
capodelcapo, tamam dai yeni çalışmalar yapacağım yakın zamanda
volkankurul, teşekkürler kardeşim

Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.06.2007 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, her zaman yanındayız kardeşim bekliyoruz diğerlerinide
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakın zamanda daha yeni çalışmalar yapacağım ama RD (reklam der) e sundum bunu ordaki meslektaşlarım çok beğendiler hatta okulu bitirmek için ikinci proje olarak zevk motosiklet kurumsal kimlik kitapçığı hazırlamayı düşünüyorum bi de bu işin kompedanı olan ali atıf hocama danışayım amblem illüstrasyonunun çok güzel olduğunu söylüyorlar kurumsal kimlik renklerinde halen kararsızım %100 black ve (%100magenta+%100yellov) siyah ve bayrak kırmızı sizce nasıl olur başka renk tavsiye edebilirmisiniz

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.06.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, başarılar kardeşime maşaallah tu tu nazar değmesin Bravo
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 05.06.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, çok güzel olmuş ama bamya yı temsil eden bişey yok Çok gülüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2007 - 13:37    Mesaj konusu: bu da bir başkası Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu çalışma da değişik neyse işleri boşverdik boş bi zamanda yapalım başkalarını da umarım beğenirsiniz biraz adadan çalıntı oldu ama hayvan illüstrasyonu yapmaya çalıştık bakın artık ne derece benzemiş kartala

Başa dön
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.06.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş güzel çizimler ellerine sağlık ama ilk çizim daha hoş olmuş bence

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı gsxr_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mustafa ne olmuş ne olmamış sen biraz daha uğraş daha iyi sini yap hadi öptüm orta okul arkadaşın Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sempatik_1982, sağol orta okul arkadaşım da hangi ortaokul arkadaşım????? yüzünü göremeyoruyum kine

gsxr_600, sağolasın bende ilk logonun üzerine bi şey yapmak istemiyorum çok fazla zaten ilki bence çok very goood oldu

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal