Tarih: 09.06.2007 - 01:37 Mesaj konusu:
mucit, TKTKR, her ne kadar İstanbul MD'den olsamda Samsunda askerlik yapıyorum şuan Haftasonu bişiler ayarlayın görüşelim.. MD den 3kişi tanıyorum zaten samsun'da onlarıda getiririm ben
Msn : L.karpat@gmail.com
Tel : 536 672 15 96 _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
SnooTy, kusura bakmayın haftasonu hastaydım(hala da hastayım), hiç nete filan bakamadım, isterseniz bu hafta sonu bir yerde buluşalım. pazar günü filan ne dersiniz?
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
SnooTy, bide msn ye de ekledim haberin olsun.(Sonra kim lan bu ! deme )
Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 291 Nereden: merzifon/amasya
Tarih: 12.06.2007 - 13:52 Mesaj konusu:
arkadaşlar bizler merzifon ekibi olarak çorumdaki md cilerle buluşuyoruz sizlerle irtibata geçelim amasya merzifon çorum ve samsun hatta tokat ekibinide alalım bir gün gezi yapalım _________________ bir gece ansızın gelebilirim
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 13.06.2007 - 09:24 Mesaj konusu:
Bafra da Rayhan kardeşimiz var onu bulun konlayı çılgın bir motorcumuz bizim yokluğumuzu oralarda aratmaz Bafra telekomunda memur motorcu rayhan dediğinizde gösterirler _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız