Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Samsunlu MD ci arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Samsunlu MD ci arkadaşlar

Samsunlu MD ci arkadaşlar
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 08.06.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Samsunlu MD ci arkadaşlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne edersiniz, nasılsınız. Var mı bi aktivite aranızda. Olmasa bile bi tanışalım isterseniz. Sonra belki birinin diğerine ihtiyacı olur Gülümsüyorum
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TKTKR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: MOTORUN OLDU?U HER YERDEN

MesajTarih: 08.06.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mucit, bende samsunluyum neresinden ekle msn ekle konusalım

Başa dön
TKTKR Çevrimdışı TKTKR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.06.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mucit, geziler buluşmalar a aktarıyorum.
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 09.06.2007 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mucit, TKTKR, her ne kadar İstanbul MD'den olsamda Samsunda askerlik yapıyorum şuan Çok gülüyorum Haftasonu bişiler ayarlayın görüşelim.. MD den 3kişi tanıyorum zaten samsun'da onlarıda getiririm ben

Msn : L.karpat@gmail.com
Tel : 536 672 15 96
mucit
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, kusura bakmayın haftasonu hastaydım(hala da hastayım), hiç nete filan bakamadım, isterseniz bu hafta sonu bir yerde buluşalım. pazar günü filan ne dersiniz?

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

SnooTy, bide msn ye de ekledim haberin olsun.(Sonra kim lan bu ! deme Gülümsüyorum )
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akrepkral
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: merzifon/amasya

MesajTarih: 12.06.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bizler merzifon ekibi olarak çorumdaki md cilerle buluşuyoruz sizlerle irtibata geçelim amasya merzifon çorum ve samsun hatta tokat ekibinide alalım bir gün gezi yapalım
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 12.06.2007 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de samsunluyum ama motorum yok gönüllü artçı olunur Dil çıkarıyorum
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karadag55
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 12.06.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezi için güzzel bi düşünce...konuşalım kararlaştıralım..
Başa dön
karadag55 Çevrimdışı karadag55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 12.06.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende burdayım arkadaşlar topic açmıştım samsunlular diye ama kise yoktu
şimdi burdayız arkadaşlar görüşelim tanışalım ok
Dans Dans Dans
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mucit
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık yavaş yavaş di mi Gülümsüyorum
Bu ara söylelyeyim ben de yok o zımbırtıdan. Ağlıyorum
Başa dön
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooooo süper samsunlular da çoğalmaya başladı.
arkadaşlar bence akrepkral, ın dediği fikir çok güzel deneyin süper olur
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TKTKR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: MOTORUN OLDU?U HER YERDEN

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto-girl, msn ekle konusalım samsunun neresinden???

Başa dön
TKTKR Çevrimdışı TKTKR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TKTKR, yok ben samsunlu degilim ama samsunlu motorcu arkadaslarım var bafradan.
ben istanbuldanım
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bafra da Rayhan kardeşimiz var onu bulun konlayı çılgın bir motorcumuz bizim yokluğumuzu oralarda aratmaz Bafra telekomunda memur motorcu rayhan dediğinizde gösterirler Göz kırpıyorum
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 13.06.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda opel astrası ve 600f i olan uzun saçlı saçlarında beyazları olan bi abimiz varmı Şok oldum
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal