Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmit MD-15 Haziran Cuma-Toplanıyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmit MD-15 Haziran Cuma-Toplanıyoruz

İzmit MD-15 Haziran Cuma-Toplanıyoruz
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 08.06.2007 - 14:23    Mesaj konusu: İzmit MD-15 Haziran Cuma-Toplanıyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Motordelisi,
Her hafta Cuma günleri saat 19:00 dan sonra İzmit de M&I Cafe de buluşuyoruz.
İzmit de bizimle birlikte olmak isteyen herkesi bekliyoruz.
İşte mekandan görüntüler:

Adres: Eski Gölcük yolu üzeri VEZİROĞLU KOCAELİ KAMPÜS Yanı
Not: Yeni gelenlerden ikram kampanyası başlamıştır. İlk i benden herkese pasta Bravo

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 08.06.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kocaeli: 15/06, Cuma Ara Ara Güneşli, Çok Sıcak 28°C 15°C

Delirdim
Başa dön
xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ama şimdi Pasta-Tutkunu olmadan bu toplantı olmaz ki yahu ...

Pasta varsa eee o olmassa olmas cıx cıx cıx ....

Cuma gunu gorusmek uzere dıyelım ..
Pasta eşliğinde bol sohbetlı gunu beklıyorum ...
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 08.06.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir yere benziyor,denize karşı olması yeter Gülümsüyorum Kalabalık ve bol muhabbetli bir gün dilerim size Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tua_nna, aynen..kendi ellerimle yapacam pastayı :- : Çok gülüyorum
richy
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli / izmit / Merkez

MesajTarih: 08.06.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haftaya gelebilirim. yağmur yağmazsa ordayım Alkışlıyorum
Başa dön
richy Çevrimdışı richy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 09.06.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, tekrar ve yine orda olucammm.. bu hafta toplandık biz yine cok zevkli gecti... http://www.motordelisi.com/ftopict-48539.html Bravo
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CaVaLieRe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 09.06.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın akşam Sakarya'ya gidiyorum. 1 hafta oradayım. Belki yanınıza uğrarım...
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CaVaLieRe, beklicez arkadasım..herkeze kapımız açık Bravo
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 09.06.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee demiş ki:

sen niye yapasın yahu biz Pasta-Tutkunu ndan istiyoruz
o bilir kendini Çok gülüyorum
Başa dön
xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 09.06.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben nobetciim Çok gülüyorum h.sonunu kapadim Ağlıyorum 23-24 haziran tarihli kocaeli grubuyla bi gezi planlarsaniz simdiden dusunup cok iyi olur ozaman free yim.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 09.06.2007 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, eywallah... Görüşmek dileğiyle...
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 11.06.2007 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx demiş ki:
Redlineee demiş ki:

sen niye yapasın yahu biz Pasta-Tutkunu ndan istiyoruz
o bilir kendini Çok gülüyorum

sen yapıcan, ben yapıcam derken bu pasta işi yalan olursa olay çıkar ona göre. iştahını kabarttınız milletin, pastalar gelsin Dil çıkarıyorum
ayrıca pasta yapmak isteyen herkeste yapabilir bence. fazla pastanın kimseye zararı olmaz. Gülümsüyorum
bilmiyorum, yanlış mı düşünüyorum Göz kırpıyorum
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 11.06.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shado, katılıyorummm Çok gülüyorum pasta yapıcam dienlerin hepsinden

pasta bekliyoz heeee ona göree
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 11.06.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REPSOL41 demiş ki:
shado, katılıyorummm Çok gülüyorum pasta yapıcam dienlerin hepsinden

pasta bekliyoz heeee ona göree

kanka abim )redlineee) yanımda aradı hemde uzerinde kocaeli md yazıcak
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal