Tarih: 08.06.2007 - 14:23 Mesaj konusu: İzmit MD-15 Haziran Cuma-Toplanıyoruz
Sevgili Motordelisi,
Her hafta Cuma günleri saat 19:00 dan sonra İzmit de M&I Cafe de buluşuyoruz.
İzmit de bizimle birlikte olmak isteyen herkesi bekliyoruz.
İşte mekandan görüntüler:
Adres: Eski Gölcük yolu üzeri VEZİROĞLU KOCAELİ KAMPÜS Yanı
Not: Yeni gelenlerden ikram kampanyası başlamıştır. İlk i benden herkese pasta _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Ama şimdi Pasta-Tutkunu olmadan bu toplantı olmaz ki yahu ...
Pasta varsa eee o olmassa olmas cıx cıx cıx ....
Cuma gunu gorusmek uzere dıyelım ..
Pasta eşliğinde bol sohbetlı gunu beklıyorum ... _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Güzel bir yere benziyor,denize karşı olması yeter Kalabalık ve bol muhabbetli bir gün dilerim size _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Redlineee, tekrar ve yine orda olucammm.. bu hafta toplandık biz yine cok zevkli gecti... http://www.motordelisi.com/ftopict-48539.html _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Tarih: 09.06.2007 - 12:46 Mesaj konusu:
ben nobetciim h.sonunu kapadim 23-24 haziran tarihli kocaeli grubuyla bi gezi planlarsaniz simdiden dusunup cok iyi olur ozaman free yim. _________________
sen niye yapasın yahu biz Pasta-Tutkunu ndan istiyoruz
o bilir kendini
sen yapıcan, ben yapıcam derken bu pasta işi yalan olursa olay çıkar ona göre. iştahını kabarttınız milletin, pastalar gelsin
ayrıca pasta yapmak isteyen herkeste yapabilir bence. fazla pastanın kimseye zararı olmaz.
bilmiyorum, yanlış mı düşünüyorum _________________ şadan akar / kocaeli
shado, katılıyorummm pasta yapıcam dienlerin hepsinden
pasta bekliyoz heeee ona göree _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız