Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİT MD-10 Haziran Pazar-Yalova ya gidiyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİT MD-10 Haziran Pazar-Yalova ya gidiyoruz

İZMİT MD-10 Haziran Pazar-Yalova ya gidiyoruz

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 08.06.2007 - 15:13    Mesaj konusu: İZMİT MD-10 Haziran Pazar-Yalova ya gidiyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili İzmit MD,
Yalova Açık Moto Pazarına gidiyoruz.
Pazar günü saat 13:00 de Değirmendere Migros dan hareketle Yalova ya doğru yola çıkıyoruz.
Pazar yerini gezdikten sonra Yalova Heykeldeki Doyum Kebap da mola veriyor aynı güzergahı kullanarak İzmit e geri dönüyoruz.

Evet, kimler geliyor kaskları görelim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 08.06.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yalova: 10/06, Pazar Bulutlu 24°C 13°C
xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 08.06.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

felaket tellallığı etmek istemem ama, sadece bulut değil yağmur onlar Üzgünüm
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte bak bu olmadı ...

Ben gelemiyorum ... Hepinize şimdiden iyi eğlenceler ...

Kazasız belasız sürüşler diliyorum ...
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.06.2007 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shado demiş ki:
felaket tellallığı etmek istemem ama, sadece bulut değil yağmur onlar Üzgünüm

Yalovadayım hava çok güzel yağmur falan yok

xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 09.06.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi aksilik olmazsa bende geliyorumm..xneslihanx, bi arkadaş bi zahmet beni alsın Delirdim
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet arkadslar hawa muhtesem we yarında öle...yalowa bizi bekler..açık motor pazarı we çok şey bulabileceğimiz bir pazar Göz kırpıyorum
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.06.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dezanj demiş ki:
bi aksilik olmazsa bende geliyorumm..xneslihanx, bi arkadaş bi zahmet beni alsın Delirdim

ne gönderelim sana istersin jet, helikopter, motosiklet Şok oldum

Başa dön
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx, Delirdim Dans
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 09.06.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx, Delirdim Delirdim noktalama işaretini yanlış yapmışım..geliyorumxneslihanx.... olcaktı ardından bizahmet bi arkadaş beni alsın Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama fena olmaz bi bisiklet falan Dil çıkarıyorum

En son dezanj tarafından 09.06.2007 - 14:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shadow44
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Bostancy

MesajTarih: 09.06.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende geleyim kuzen yanlız kalmasın.. belki iyi bir motor da alabiliriz..

toplu hareket varmı ?
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.06.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow44 demiş ki:
bende geleyim kuzen yanlız kalmasın.. belki iyi bir motor da alabiliriz..

toplu hareket varmı ?

sana şöyle şık bir shadow bakalım american zincirlisinden
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 09.06.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağlam olsaydım kesin gelirdim.. napalım kısmet.. size iyi alışverişler Gülümsüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erdi42
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 09.06.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmek isterdim ama gelecek bir motorum bile yok Ağlıyorum
Başa dön
erdi42 Çevrimdışı erdi42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her pazar açık unutmayın İyi fikir
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal