Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 22.12.2004 - 21:48 Mesaj konusu:
NeiTH, abi sakın alınma sende şaka yollu söylemişsin sanırım...Bu kurye motoru falan filan muhabbetleri yüzünden 125-250cc olan arkadaşların çoğu gezi ve buluşmalara katılmıyor....Nedir abi bu aşşağılama-karalama politakası...Hem 125 cc veya 250 cc alın diyosunuz yeni başlayanlara sonrada kurye motorudur bilmem ne...Biraz yapıcı olun arkadaşlar lütfen.Ben en az 10 kişi tanıyorum sırf 125-250 cc motor kullandığı için toplantılara ve gezilere katılmayan...
Birde şu var:
Burda yani forumda motorun olsun olmasın toplantılara katılın deyipte, yüz yüze gelindiğinde 125-250 cc kategorisini motordan saymayanlar, bazı arkadaşları artçı olduğu için makara mevzusu yapan adamlar var....(Kendilerini biliyorlar) _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Tarih: 22.12.2004 - 22:24 Mesaj konusu:
bu kurye motoru olayı benim çok canımı sıkıyor. bi motor için kurye motoru demek çok saçma. bu laf yüzünden bir sürü kişi yanlış başlangıç yapıyor ve bazen sonuçları ağır olabiliyor. ayrıca kuryeciler ve motorları kesinlikle küçümsenemez. çünkü en dayanıklı motor kuryecinin kullandığı motordur ve en zor koşullarda bile emanet bi malı bi yerden bi yere yetiştirmek de kolay değildir.
lütfen söylediklerimizin neler doğurabileceğini bilelim. _________________ Parmak bassam olma mı
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 22.12.2004 - 22:26 Mesaj konusu:
the_unforgiven :md: dostum ya böyle bir durum var geçen taksimde bekleme yapıyorum biri geldi sohpet falan derken onda da ybr varmış dedim geziyormusun gurupla falan yok be abi dedi kimse bizi adam yerine koymuyor ve siteden falan bahsetti ama bunlar derin mevzu sen benden daha iyi biliyorsun
:md: :md: hadi millet korkmayın yazın bileleim kimler kurye motoru kullanıyor
İstanbul gibi bir metrobol şehirde şehir içi kullanım için bu motorlar kullanılıyor olabilir ama benim bulunduğum bölgede yazın bütün ekip birleşip mutlaka bir yerlere gezi yapıyoruz ve bu gezilerin enaz kmsi 250 km. Bazen 500 km bie yaptığımız oluyor ve gayet güzel gidip geliyoruz. Bende YBR vardı şu an Twister var. Eylül ayında selçuk drag yarışlarına giderken ZX-10, ZX636, VE ZX 6R ÜÇ Racing ekarşı ben twisterimle çok güzel bir yolculuk yaptık hatta çok virajlı ve bozuk yollarda benim avantajım daha fazlaydı.. Şimdilik elimdeki imkanlar doğrultusunda ben çok memnunum ve söylenenlere pek kulak asmıyorum. Bu zevk işi keyif alıyorsan ne mutlu SANA.... _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 22.12.2004 - 23:16 Mesaj konusu:
Arkadaşlar hatırlmıyorsunuz herhalde geçen hafta çarşamba toplantısında sigara almak için bayiye gittim fz6 mın yanında adamın biri sen kuryemisin dedi . yani bu işin motorla alakası olmadığı kesin motor motordur insan nasıl kullanırsa kullansın ister işe gider ister hafta sonları kızlara hava atayım diye bazılarıda sırf motoru süper desinler diye racing takılıyor benim gibi yani gerçekleri beni takip edenler biliyor zaten
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 22.12.2004 - 23:19 Mesaj konusu:
Alıntı:
Bu kurye motoru falan filan muhabbetleri yüzünden 125-250cc olan arkadaşların çoğu gezi ve buluşmalara katılmıyor....Nedir abi bu aşşağılama-karalama politakası...Hem 125 cc veya 250 cc alın diyosunuz yeni başlayanlara sonrada kurye motorudur bilmem ne...Biraz yapıcı olun arkadaşlar lütfen.Ben en az 10 kişi tanıyorum sırf 125-250 cc motor kullandığı için toplantılara ve gezilere katılmayan...
125cc -250cc motorlar başlamak için en uygun olanı. Eğer gerçekten yukarıda ki sebeblerden dolayı toplantılara gelmeyen varsa üzülürüm.
Gerçek motorcu büyük küçük motor ayrımı yapmaz! motor olsunda taştan olsun arkadaşlar. Allah olmayanlara versin! meretin yokluğu kötü.
Böyle saçma düşünceler yüzünden toplantılara katılmamazlık olmasın ;-) _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 22.12.2004 - 23:39 Mesaj konusu:
ZXRosman bizde bu adamları ikna etmeye çalışıyoruz...Ama bir kaç olumsuz yorum yüzünden adamlar tırsıyo abi.. _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız