Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1821 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 10.06.2007 - 09:53 Mesaj konusu: Hiç yakışmıyor.......
arkadaşlar size 1 gün önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Bildiğiniz üzere afyonkarahisarda yaşamaktayım ve burada benim tabirimle sağlam güzel makinalar görmek güç ancak başka motorlar buraya geldiğinde görebiliyoruz. 03afyok gökhan arkadaşımla cumartesi günü çarşıda arabayla dolaşırken kırmızı ışıklarda durduk. yolun karşı tarafında plakaları 07 olan bir grup durmuş bekliyordu. bizde hem nereye gidiyorlar diye hemde motorları incelemek için arkadaşların yanına yanaştık. arabadan indik ve yanlarına geldik selam verdikten sonra muhabbet edelim dedik ama arkadaşların hiç umrunda değildik onlar kendi aralarında bir şeyler konusuyorlardı. daha sonra nereye gittiklerini sordum aldıdığım cevap antalya idi malesef o kadar konuşmama karşı karşıdaki abilerim yaşça benden bayağı büyüklerdi kendileri aldığım cevap sadece antalya idi bir ihtiyaçları olup olmadığını soracaktım ama onlar hiç oralı bile değillerdi bu arada motorlar bwv marka idi yanlış hatırlamıyorsam k1200 vardı 2 tane ve arkada ise 2 tane gs vardı. neyse arkadaşlar bende hayırlı yolculuklar bile demeden oradan uzaklaştım çünkü konuşmaya niyetleri yoktu bende sinirlenmiştim. esas konu ise böyle makinalara binen insanların genellikle burnu havada falan mı oluyor yani g... kalkık insanlar mı ? soruyorum sonra burada yazmayın arkadaşlar yok motorcu ruhu yok bilmem ne diye bundan sonrada kenarda çekmiş duran bir motorcu arkadaş gördüğümde durmicam kusura bakmayın ve bu o kişilere hiç yakışmadı Saygılarımla _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Tarih: 10.06.2007 - 10:12 Mesaj konusu:
sedat03, sen iyi yapmışsın kardeşim. O h.y.rlar kaybetmiş. Sen selam vermeye, tanışmaya içinden geldiği gibi davranmaya devam et bence. (Özellikle beni görürsen, çok bozulurum yoksa
Sedat kardeşim yazın güzel ama bu biraz genelleme olmuş ben sana katılımıyorum.
Sende motorcu ruhu gerçekten varsa sen iner yolda kalmış birisine yardım edersin demekki o adamlarda motorcu ruhu yok sadece etiket için biniyorlar bide böyle düşün derim sana saygılarımla...
Bende koskoca R1'le yolda GS kullanan motorculara bir-iki kez selektör yakıp selam vermiştim ama hiç karşılık görmedim. Şimdi hiç tınlamıyorum bende onları Geçen sene Marmok festivalinde de böyle bir grup oluşturmuşlar sanki herşeyin üstündedelemiş gibi bir hava vardı hepsinde.
ewt bmw kullanan lari bende sewmiorum acayip bisi saniolar kendilerini kusura bakmayin ben race kullaniorum scooter a bile selam weriorum ama o adamlar bi enteresan :d iyi kardeslerimiz de yok diiil
ama killik mi yapiolar bana yanindan cuuwww die gecmek yetio D
cok elenceliii yaa :P
Tarih: 10.06.2007 - 10:16 Mesaj konusu:
Bencede sen selam vermeye devam et demek öleleride mevcut hiç beklemezdim. Özellikle enduro tipi motorlar sanırım. Raceler serseri die geçsede (Tabi diiller)
Tarih: 10.06.2007 - 10:17 Mesaj konusu:
hayabusa_01, ewet kardeş o konuda haklı olabilirsin ama insanı sinirlendiriyorlar yani biz iyilik yapalım diyoruz onlar dünyanın kendilerinin etrafında döndüklerini zannediyorlar _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 10.06.2007 - 10:19 Mesaj konusu:
Binlerce motorcunun içinde bir avuçlar. Her zaman böyle duyarsızlar çıkacaktır. Dert etmeyin, yolda kaldıklarında bir motorcu yardım ettiği zaman gerçek motorcu ruhunu anlarlar... _________________ www.iznik.biz
sedat üstad sen doğru olanı yapmışsın
insanlık yaptın diye de utanma, sıkılma
ve en önemlisi insanlıktan vazgeçme
" iyilik yap denize at kul bilmezse Allah bilir"
bodruma yolun düşerse beklerim
kendine iyi bak
sedat03, baktın konuşmuyorlarmı hiç durma çek git.
Ben öyle yaparım.
Bana da geçen dallamanın biri bi hareket çizdi çok ağırıma gitti doğrusu.
Arkadaşımın biri 600 cc makine ister. Benimde gözümde bi makine vardı. Satılmış. Nereye gittiğini bilmiyorum. Bi baktım alan çocuk tesadüfen karşı caddede biriyle konuşuyor. Yanına gittim. Kardeş mrb. dedim. Motorun satılıkmı? Sanırım beni yolda geçen meraklı çocuklardan sandı. Bilmiyorum müsait değilim dedi. Ben makinenin temiz olduğunu bildiğim için üsteledim. Abi satarmısınız dedim.
Gayet tok bir sesle satarım 99 Model 14,000 ytl ye veririm dedi.
Kendimi tutamadım. Ulan dedim karşında 5 yaşında çocuk mu var lan!!! Bende motorcuyum dedim. Benimde 900 RR m var dedim. Ben sana istersen 8,000 YTL ye veriyim dedim. Hönk diyip kaldı. Ya dedim git ilk önce insanlıktan nasibini al sonra da bana hava civa yap dedim. Tıkanıp kaldı.
Yani beş parmağın beşi bir olmaz kardeşim. Gerek yok. Bazı burnu kalkıklar böyle insanın moralini bozar...
Unutmadan ekleyeyim. Aradan bikaç gün geçti. Uzun bi düzlükte bunu tesadüf gördüm ve yanından acayip süratli geçtim. Zavallı hırs yapmış. Arkamdan yetişecem diye kapanmış ama ne çare motorunun yağsız olmasından dolayı motoru orda yatak sarıvermiş aman nasıl bir üzüldüm nasıl bir üzüldüm anlatamam
En son NighteXpresS tarafından 10.06.2007 - 10:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 10.06.2007 - 10:56 Mesaj konusu:
Bmw'ci grup ayıp etmiş gibi görünüyor.Ama motorcular Özellikle racing kullanan arkadaşlar Kaç ile başlayan sorulardan sıkılır.Kaç para,kaç basıyor,kaç gördün,kaç model,kaç para yakıyor vs.uzar gider.Birde verdiğin cevaplara inanmazlar gel göstereyim kaç basıyormuşa döner.Ben genelde meraklılara cevap veren tiplerdenim ama inanmayıp sinir ediyorlar bazen.Hiç 300 basarmı üstünde durulmaz falan filan.Geçende iş yerime 3 motor ile 6 kişi geldi 125 cc civarı motorları markalarını hatırlamıyorum Çin markalardan ama.Alış veriş yaptılar içlerinden biri Abi senin motor kaç basıyor dedi lakayit biçimde 150 basıyor dedim( makina GSXR1000)adamın yüzü değişti hayal kırıklığıle birlikte bir bana bir motora bakıyor.Baktım motorcu çocuk içi burkuldu ardından 1.viteste 150 basıyor dedim.Birden gözleri ışıldadı.Ardından yarım saat motor muhabbeti ettik.Çocuklar kasabalı 95 km.uzaktan şehire gezmeye gelmişler.İçlerinden biri benzincide çalışıyormuş biz benzin almışız ondan motoru biliyor.Anlatacağım hiç tanımasanda işi bilenle muhabbet iyi oluyor.Ama bilmeyenlerle muhabbet edilmiyor.Mesela adam soruyor kaç para makina (bizim armi'nin 2006 model 600RR)diyoruz 5 milyar adam yok ya bu kadar ediyormu diyor.Birde gerçek fiyatını duysa
Tarih: 10.06.2007 - 11:02 Mesaj konusu:
kesinlikle GSXR-PRO, ben motorcu oldukları için muhabbet edelim dedim ama onlar etmedi orası ayrı mesele benim için sorun yok ben içimden ne geçirdim esasında bu makinalara binen insanlar bu işin piri diye düşünürken onlar farklı çıktı
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ayrıca benden yaşça büyükler vardı belkide babam yaşındaydılar ben saygıda kusur etmediğime inanmıyorum _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız