Merhaba arkadaşlar. Motorumun tahrik zincirini dün değiştirdim. Yalnız yeni taktıkları zincir daha ince. Bunun bir zararı olur mu. Bu hafta içinde inşallah uzun yola çıkıyorum. Kafama takıldı.
Teşekkür ederim. Dişliler fena değil dediler. Ankaraya Şile, Ağva yolundan Ereğliye geçip, Karabük ten inmeyi düşünüyorum. YBR ile zor gibi ama konaklayarak yapacağım yolculuğu. Yanıma yedek buji, ampül ve lastik tamir köpüğü alacağım. Tavsiye edeceğiniz başka birşey var mıdır.
Tarih: 10.06.2007 - 12:24 Mesaj konusu:
ofdmed, ben cbr125r ıle antalyadan ıstanbula gıtıım bol bol sarteeller attı yanı yanına yedek sıgorta al gece cok zor oluyor sınyallerle gıtmekk saygılar sewgıler sımdıden ıı yolcukluklar
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 10.06.2007 - 19:36 Mesaj konusu:
ofdmed, sen yanına genede bi iç lastik al küçük ayak pompası al her ihtimale karşı 1 2 litrelik bi benzin al küçükte olsa bi el feneri al
baska bi sorun çıkabileceğine ihtimal vermiyorum ben nerdeyse hiç durmadan yaklaşık 1000 km yaptım hiç bi sorun çıkarmadı _________________ www.tekizmk.com
Yola çıkmadan önce elektrolit tabletlerden al ya da bir adet muz ye. Vücudundaki elektrolit dengeni koru, terlersen aşırı su içme. Sağ salim git ve dön _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
dişlilerle beraber set halinde degiştirseydin daha iyi olurdu.2004 model ybrlerin zincirle orin-g siz zincirler ama yeni kasalar orngli.Galiba senin motora eski modelin zıncirini koymuslar yalnız bi sorun yaratmaz.bide fiyatlarını sölüyüm eski modelinki 25-30 ytl yeni model oringli zincir 60 euro
arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. yalnız gaz teli ve debriyaj teli yanıma alsam da ben değiştiremem. O yüzden inşallah sorun olmaz deyip yola çıkacağım. almam gereken birçok şeyi aldım. yarın yola çıkmayı düşünüyorum. yapamacağım bir tamir problemi çıkarsa artık bir kamyona atarız. inşallah böyle birşey olmaz.
Hepinize hayırlı sürüşler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız