Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ybr tahrik zinciri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ybr tahrik zinciri

ybr tahrik zinciri

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ofdmed
Üye
Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar. Motorumun tahrik zincirini dün değiştirdim. Yalnız yeni taktıkları zincir daha ince. Bunun bir zararı olur mu. Bu hafta içinde inşallah uzun yola çıkıyorum. Kafama takıldı.

Son Mesajdan 32 dakika sonra eklendi:

Arkadaşlar kimsenin bu konuda bir fikri yok mu.
Başa dön
ofdmed Çevrimdışı ofdmed Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 10.06.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pek bişey farketmez hatta sorun çıkarmaz ama zincirle beraber dişlileride değiştirmen daha sağlıklı olurdu

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ofdmed
Üye
Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim. Dişliler fena değil dediler. Ankaraya Şile, Ağva yolundan Ereğliye geçip, Karabük ten inmeyi düşünüyorum. YBR ile zor gibi ama konaklayarak yapacağım yolculuğu. Yanıma yedek buji, ampül ve lastik tamir köpüğü alacağım. Tavsiye edeceğiniz başka birşey var mıdır.
Başa dön
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 10.06.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ofdmed, ben cbr125r ıle antalyadan ıstanbula gıtıım bol bol sarteeller attı Gülümsüyorum yanı yanına yedek sıgorta al gece cok zor oluyor sınyallerle gıtmekk saygılar sewgıler sımdıden ıı yolcukluklar
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ofdmed
Üye
Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gündüz gitmeyi düşünüyorum. baktım hava kararıyor hemen en yakın yerde konaklarım. tavsiyeni dikkate alacağım.teşekkür ederim.
Başa dön
ibanez
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 10.06.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosiklet sarf malzeme satan yerlerde bulabilirsin 5 er ytlden gaz teli debriyaj teli bulundurmak ii olabilir,

ama nasil takacaksin koparsa birde onu ogren
kopmamasi icinde derbriyaj kolunu aradabir yaglamani oneririm
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 10.06.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ofdmed, sen yanına genede bi iç lastik al küçük ayak pompası al her ihtimale karşı 1 2 litrelik bi benzin al küçükte olsa bi el feneri al

baska bi sorun çıkabileceğine ihtimal vermiyorum ben nerdeyse hiç durmadan yaklaşık 1000 km yaptım hiç bi sorun çıkarmadı

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.06.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yola çıkmadan önce elektrolit tabletlerden al ya da bir adet muz ye. Vücudundaki elektrolit dengeni koru, terlersen aşırı su içme. Sağ salim git ve dön Bravo

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 10.06.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ofdmed, ereğliye gelirsen bulaşalım msn adresim camurlu_endurocu@hotmail.com
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
r6naim
Üye
Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dişlilerle beraber set halinde degiştirseydin daha iyi olurdu.2004 model ybrlerin zincirle orin-g siz zincirler ama yeni kasalar orngli.Galiba senin motora eski modelin zıncirini koymuslar yalnız bi sorun yaratmaz.bide fiyatlarını sölüyüm eski modelinki 25-30 ytl yeni model oringli zincir 60 euro Gülümsüyorum
Başa dön
r6naim Çevrimdışı r6naim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ofdmed
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. yalnız gaz teli ve debriyaj teli yanıma alsam da ben değiştiremem. O yüzden inşallah sorun olmaz deyip yola çıkacağım. almam gereken birçok şeyi aldım. yarın yola çıkmayı düşünüyorum. yapamacağım bir tamir problemi çıkarsa artık bir kamyona atarız. inşallah böyle birşey olmaz.
Hepinize hayırlı sürüşler.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal