Motordelisi Cumartesi gnü TV8 ve FB Tv deki tanıtımından sonra coştu..
Şuanda Ana sayfamızdaki blokda 908 kişinin sitede online oldugu gözüküyor..
Bu mutluluk verici bir rekor..
Daha mutluluk verici olan ise bu kadar kişi online olmasına ragmen server da enufak bir kasılma yok ve site oldukça hızlı açılıyor..
Tarih: 10.06.2007 - 22:07 Mesaj konusu:
HakanDincer, Sayın Başkanım bir FB'li olarak FB Tv'ye çıkmanıza sevindim.İnşallah bu başarıların ardı arkası kesilmezz.
Ayrıca son 1 haftadır uyumadığınızı biliyorum server değişimi için işte şimdi bunu meyvasını yiyoruz Elinize-Emeğinize SAĞLIK... _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 10.06.2007 - 22:11 Mesaj konusu:
az önce bende fark ettim valla sanırım bi hata var dedim kendi kendime genelde en fazla 80-90 kişi onlıne olurdu hatırladığım valla inanılmaz bi artış!! _________________
masallah allah nazardan korusun nazar boncugu felan varsa koyun biyerlere
bencede yani nazar filan değmesin....
bende baktığımda 600 kişi filan online dı,şaşırdım valla birden....yakında sitemizi bütün dünya duyacak...çalışmalarından dolayıda HAKAN DİNÇER abime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 10.06.2007 - 22:18 Mesaj konusu:
Hakan,sitenin modifikasyonu süper olmuş, NOS mu taktın ne yaptın, her ne yaptıysan eline sağlık, bazen dakikalarca açılmasını beklediğim ana sayfa bile, artık 1 saniyede falan açılıyor _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
HakanDincer, abicim hak eden kazanır.. emekleriniz ve basarılarınız karsısında az bile kutluyorum.. (ailemiz büyüyor) _________________ nUmbEr One My R1
Tarih: 10.06.2007 - 22:29 Mesaj konusu:
evet tebrikler, gerçekten çook hızlandı
bu arada ben topic açmadan bişi sorim
siteye ilk girdiğimizde hesabım kısmı varya sağ tarafta
orda msjlar falan yazıyo
oraya puan die bi bölüm eklenmiş nedir o? _________________ rrrrrrrrrr 6
Tarih: 10.06.2007 - 22:43 Mesaj konusu:
olması gerekenler oluyo ıns daha da guzel ve ıyı olucak _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız