Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD rekora koşuyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD rekora koşuyor

MD rekora koşuyor
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:03    Mesaj konusu: MD rekora koşuyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Cumartesi gnü TV8 ve FB Tv deki tanıtımından sonra coştu..
Şuanda Ana sayfamızdaki blokda 908 kişinin sitede online oldugu gözüküyor..
Bu mutluluk verici bir rekor..
Daha mutluluk verici olan ise bu kadar kişi online olmasına ragmen server da enufak bir kasılma yok ve site oldukça hızlı açılıyor.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten sitede bariz hissedilir derecede bi hızlanma söz konusu gerçekten yönetime bu konuda gösterdikleri özen için çok teşekkür ediyorum Alkışlıyorum Bravo OK
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Sayın Başkanım bir FB'li olarak FB Tv'ye çıkmanıza sevindim.İnşallah bu başarıların ardı arkası kesilmezz.
Ayrıca son 1 haftadır uyumadığınızı biliyorum server değişimi için işte şimdi bunu meyvasını yiyoruz Elinize-Emeğinize SAĞLIK... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masallah allah nazardan korusun nazar boncugu felan varsa koyun biyerlere Delirdim
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az önce bende fark ettim valla sanırım bi hata var dedim kendi kendime genelde en fazla 80-90 kişi onlıne olurdu hatırladığım valla inanılmaz bi artış!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, bütün motor siteleri kapanacak herkez bir gün md li olacak az kaldı....

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...

En son mdonurr tarafından 10.06.2007 - 22:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

masallah allah nazardan korusun nazar boncugu felan varsa koyun biyerlere

bencede yani nazar filan değmesin....
bende baktığımda 600 kişi filan online dı,şaşırdım valla birden....yakında sitemizi bütün dünya duyacak...çalışmalarından dolayıda HAKAN DİNÇER abime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan,sitenin modifikasyonu süper olmuş, NOS mu taktın ne yaptın, Gülümsüyorum her ne yaptıysan eline sağlık, bazen dakikalarca açılmasını beklediğim ana sayfa bile, artık 1 saniyede falan açılıyor Bravo
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EGEMEN42
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söyleyecek kelime bulamıyorum
demek oluyorki reklamın iyisi kötüsü yok Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Konya MD Te@m
Başa dön
EGEMEN42 Çevrimdışı EGEMEN42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko, bunu çok içten söylüyorum;
"Yaptıgımız herşey sizin için yani BİZİM için..

Burdaki her birey engüzeline laik.. Alkışlıyorum

Benim için bu kadar düzgün insanı aynı çatıda görmenin keyfi hiçbişeye degişilmez..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, abicim hak eden kazanır.. emekleriniz ve basarılarınız karsısında az bile Bravo Alkışlıyorum kutluyorum.. (ailemiz büyüyor)

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet tebrikler, gerçekten çook hızlandı
bu arada ben topic açmadan bişi sorim
siteye ilk girdiğimizde hesabım kısmı varya sağ tarafta
orda msjlar falan yazıyo
oraya puan die bi bölüm eklenmiş nedir o?
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş bu site zaten süperdi Dil çıkarıyorum bu kadar kiş online olması da ayrıca mutluluk verici Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
marcopasa Çevrimdışı marcopasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
badboymad
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olması gerekenler oluyo ıns daha da guzel ve ıyı olucak Alkışlıyorum
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal