Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bayan montu onerilerinizi bekliyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bayan montu onerilerinizi bekliyorum

bayan montu onerilerinizi bekliyorum

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tigerexhaust
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 10.06.2007 - 23:49    Mesaj konusu: bayan montu onerilerinizi bekliyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hatuna mont almak istiyorum dainesse nin yu lady modelini alacaktim hakki abiye sordum getirmemisler turkiyeye baska bi yerde bulmam mumkun mu yada siz hangi modeli ada markayi tavsiye edersiniz bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim modeller textil de olabilir
Başa dön
tigerexhaust Çevrimdışı tigerexhaust Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.06.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ixonun vardı fuarda cok guzel.225 ytl dediler,, nakit yoktu yanımda alamadım,, yıldız tıcaretmı ne satıyodu, gercekten superdı,
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tigerexhaust
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi bakayim kardesim tesekkur ederim sagol
Başa dön
tigerexhaust Çevrimdışı tigerexhaust Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motogiyim
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.06.2007 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar, bayan montlarında clover çok başarılı..

1-2 güzel modelivar..

1.si: http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=56&sub_cat_ID=32&cat_ID=27

2.si: http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=306&sub_cat_ID=32&cat_ID=27

Veya rev'it angel da olabilir: http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=507&sub_cat_ID=0&cat_ID=31

Saygılar.
Başa dön
motogiyim Çevrimdışı motogiyim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motogiyim, sitenizi inceledim gerçekten iyi donatmışsınız.
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motogiyim
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.06.2007 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2move, çok teşekkür ederiz.. İlerleyen günlerde daha da fazla donatılacak.. Ürün eklemek, görseller falan baya bir vakit alıyor.. Şu anda 1000 den fazla ürün var. özellikle lastik konusunda iddialıyız, ithalatçılarda olmayan lastikleri de temin edebiliyoruz. Sağolsun Lapaş hala lastik getiremedi.. Biz de başka yollardan temin ediyoruz. Bravo

Sizlerin destegi ve güzel temennileri ile daha iyi olmaya çalışıyoruz.
Başa dön
motogiyim Çevrimdışı motogiyim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clover yanı sıra ben REVIT kullanıyorum.içlik, korumların dayanıklılığı oldukça başarılı. Hatta Türkiye'de istediğimi bulamamış sırf komple siyah olsun diye iki ay gelmesini beklemiştim. Gülümsüyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motogiyim, sitenizden mont sıpariş etmek istiyorum, ancak istediğim montu göremedim, burdan iletişime geçmeyi uygun gördüm.
http://www.motogiyim.com/main/products.asp?cat_ID=69&sub_cat_ID=44
bu honda gibi mercedes-benz montu var, hem içi fileli ,hem polAR olanı. piyasada bulamadım ve isteyen cok insan var.yardımcı olabılırmısınız?
Başa dön
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 13.06.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2move, PM den görüşelim ya da motogiyim@hotmail.com eklerseniz MSN den konuşalım.. Bravo Formu meşgul etmeyelim.. Göz kırpıyorum

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tigerexhaust
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.06.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten guzel site olmus bu guzel sunumuzdan dolayi tesekkur ederim
Başa dön
gemlikli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: gemlik

MesajTarih: 25.06.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde bi cekete ihtiyacım var rc100 ve bu türde bişey düşünüyorum Bravo
Başa dön
gemlikli Çevrimdışı gemlikli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal