Tarih: 10.06.2007 - 23:49 Mesaj konusu: bayan montu onerilerinizi bekliyorum
hatuna mont almak istiyorum dainesse nin yu lady modelini alacaktim hakki abiye sordum getirmemisler turkiyeye baska bi yerde bulmam mumkun mu yada siz hangi modeli ada markayi tavsiye edersiniz bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim modeller textil de olabilir
Tarih: 10.06.2007 - 23:56 Mesaj konusu:
ixonun vardı fuarda cok guzel.225 ytl dediler,, nakit yoktu yanımda alamadım,, yıldız tıcaretmı ne satıyodu, gercekten superdı, _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Tarih: 13.06.2007 - 07:35 Mesaj konusu:
2move, çok teşekkür ederiz.. İlerleyen günlerde daha da fazla donatılacak.. Ürün eklemek, görseller falan baya bir vakit alıyor.. Şu anda 1000 den fazla ürün var. özellikle lastik konusunda iddialıyız, ithalatçılarda olmayan lastikleri de temin edebiliyoruz. Sağolsun Lapaş hala lastik getiremedi.. Biz de başka yollardan temin ediyoruz.
Sizlerin destegi ve güzel temennileri ile daha iyi olmaya çalışıyoruz.
clover yanı sıra ben REVIT kullanıyorum.içlik, korumların dayanıklılığı oldukça başarılı. Hatta Türkiye'de istediğimi bulamamış sırf komple siyah olsun diye iki ay gelmesini beklemiştim.
Tarih: 13.06.2007 - 10:17 Mesaj konusu:
motogiyim, sitenizden mont sıpariş etmek istiyorum, ancak istediğim montu göremedim, burdan iletişime geçmeyi uygun gördüm.
http://www.motogiyim.com/main/products.asp?cat_ID=69&sub_cat_ID=44
bu honda gibi mercedes-benz montu var, hem içi fileli ,hem polAR olanı. piyasada bulamadım ve isteyen cok insan var.yardımcı olabılırmısınız? _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
2move, PM den görüşelim ya da motogiyim@hotmail.com eklerseniz MSN den konuşalım.. Formu meşgul etmeyelim.. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız