Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AnGara MD / 03.06.2007 / Bowling Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AnGara MD / 03.06.2007 / Bowling Fotoları

AnGara MD / 03.06.2007 / Bowling Fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:00    Mesaj konusu: AnGara MD / 03.06.2007 / Bowling Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz gecikmeli olsa da fotoğrafları siteye yükleme imkanı bulabildim. daha benim elimede bugün ulaştı, hiç zaman kaybetmeden hemen yükledim. bulutlar üzerimizde toplanmaya başlıyordu ve meteoriloji yağamur yağacak diyordu. bu biraz katılım sayımızı etkilese de Ankamall deki buluşma noktasına arkadaşlar gelmeye başladılar.

şöle topluca bi foto alalım arkadaşlar Göz kırpıyorum

benim fikrim geldi Çok gülüyorum

wayy poza bak bee, artizmisin mübarek Dil çıkarıyorum

maşallah nazar değmesin, çok temiz motor. Arthas çok temiz kullanıyor zaten Bravo

benim arkadaşım İsmail, bu seferki fotocumuz. yakışmış kardeşim sana yeşiller OK

gemboy herzamanki gibi artizlik peşinde Çok gülüyorum

bir müddet bekledik, cadde_şeytanı06 nın arkadaşları da tamamlanınca Bilkent e doğru yola koyulduk
mekana vardığımızda bikaç foto çekmeden olmazdı, henüz yerler kuru Üzgünüm

aceba nereye bakıyoruz?

baktık yağmur yağacak gibi, motorları kapalı otoparka çekelim dedik.
ben yine girilmeyecek yerleri zorluyorum, herkes biranda korktu panikledi ama şaka olduğunu anlayamadılar Çok gülüyorum

ve içerdeyiz.

Can açılışı yapıcak şimdi Çok gülüyorum

işte MD sayesinde oluşan bir dostluk örneği Alkışlıyorum

boy sırasına geçin bakiiim!!!

Arkadaşlar "C" benim ve yanındaki "x" ilk atışta hepsini devirdiğimi ifade ediyor Göz kırpıyorum

ışıklar sondü, beleşçiler şanslarını zorluyor hehe

oyun bitti, napalım ne edelim derken dışarda fırtına koptuğu haberini aldık, ortalığı sel götürüyomuş. tamersaraç abim de oyun esnasında hanımı ile katıldı aramıza. tamer abi fotoları buraya eklemeni rica etsek, geç oldu ama olsun. baktık bu havada başka etkinlik yapılacak durum yok burdan dağılalım dedik ve herkes bi yöne ayrıldı. malesef 1 saat sonra selden eser kalmamıştı, ancak benim 1 saat emek verip tertemiz ettiğim motorum çamur deryasından çıkmış gibiydi. olsun, yeni arkadaşlarla tanıştık, değişik ve eğlenceli bir pazar günü geçirdik. yağışsız günlerde katılımın katlanarak artacağını ümit ediyorum. bu hafta için buluşma topiğini akşama açmayı düşünüyorum, burdan haber vericem, görüşmek üzere.

EDİT by canerdemir79 : Sayfayı biraz alta kaydırınca diğer fotolara da bakabilirsiniz.

En son canerdemir79 tarafından 09.07.2007 - 19:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkan insan skor tablosunu da koyar beee Alkışlıyorum Alkışlıyorum walla dedim bu görmedi levhayı gidiyo asıl o an benim yüzümdeki tepkiyi çekseydik süper olurdu Bravo
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, birdaha olmazsın caner başkanım 1 hafta geriden takip ediyoruz ama olmazki böle Dil çıkarıyorum
şaka şaka kardeşim eline sağlı çok güzel fotolar
Allah muhabbetinizi bozmasın inş.
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar başkan demeyin. kısmetse yeni görevimiz yakında netleşecek ama başkan ifadesi yanlış, lütfen kullanmayın Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, başkan yalan oluyordun az daha zavallı tabelaya balıklama dalıyordu Çok gülüyorum gerçekten çok eğlendim zaten yandakı kızlara bakacağım diye skor yalan oldu Dil çıkarıyorum

Abicim bir dahaki sefere paintball yapalım olmazmı ?
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Caner ellerine sağlık, biraz geç oldu ama iyi oldu fotoları burada görmek. Bravo
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, kusura bakma ankara md sana başkan sıfatını yakıştırdıysa ankara md nin başkanısın doğru olanda bu kardeşim diğer topicinizi kilitledim bilgine
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, resimler harika paylaşım için saol Bravo artık ankara md faal süpersiniz OK

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Caner eline koluna sağlık, fotolar süper olmuş, Allah Ankara MD nin ve tüm MD nin muhabbetini bozmasın. Daha nice buluşmalara Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Not: Okan'ın makinada yakıyor ortalığı, yaw okan bi günlüğüne versen de bi resim çektirsek Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Haftaya acayip planlar var bekleyinnnn............
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
jason2901
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk katıldığım buluşmaydı.ben çok eğlendim aranızda.inş daha gusel gunlerde daha çok katılımcıyla gerçekleşir bu buluşmalar.

başkanım yanlışlıkla(!!!) bayanlar tuvaletine girdiğini yazamışsın.kaçmaz benden... Göz kırpıyorum
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cep telefonun'dan çektiğim için görüntüler iyi olmuyabilir..birde sadece ben yokum ayıp size vallaa
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_YBR, fotolar için teşekkürler. ben yağmurdan öncesini sende sonrasını koymuş oldun böylece Gülümsüyorum
Başa dön
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 11.06.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dedeniz varken fotoğraf çekmezsiniz ha.hadi bakalım.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 11.06.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, maşallah maşallah allah keyfinizi bozmasın
Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, dede gerçekten biz seni nasıl unuttuk nasıl öyle bir saygısızlık yaptık ? Üzgünüm Üzgünüm İstemiyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal